Pici olvasztott kent vaj alá és pont elég zsiradékot kap, az íze/illata pedig még jobb lesz!
Mini zsiradék kell alá hogy ne legyen száraz a tészta.
Pici olvasztott kent vaj alá és pont elég zsiradékot kap, az íze/illata pedig még jobb lesz!
Inkább itt válaszok, és akkor nem OFF a téma.
3.
Presszónál, ristrettonál van. Tejes italoknál nem releváns.
És valóban van különbség? Gondolom mivel készítésnél fontos a hőfok, az sem mindegy mennyire "hideg" a csésze. (Gyorsabban hül vissza,stb) de tényleg van érezhető különbség?
Én mindig.
Én még nem főztem és máshol sem ittam előmelegített csészéből, csak kíváncsi vagyok,hogy más csinál-e ilyet és az valóban (pozitívan) befolyásolja az élvezetet.
Soha. Minek?
Kezdjük ott hogy azért nekem zömében sikerül ugyannyit húznom a dupla kifolyóssal bár valóban nem egyszerű mutatvány. Pár ml eltérés soxor előfordulhat ahogy az lent is látszik.
Látom nálad is balra húz a Gaggia Classic szakkolléga! Szinte (de nem) lehetetlen azonos mennyiséget húzni a két kifolyón.
Próbáltam egy Silversmith audio palladium kábellel, de túl fémes lett a kávé íze
Ha még azt a gyári hálózati kábelt lecserélnéd, még pompásabb lenne az eredmény
Igen, de a Te virtuális földed nélkül fabatkát sem ér az egész!