Nekem nagyon bejott ez az aktiv vonal, mar csak a hangfal kaikapcsolasara kell valami megoldast talalnom. :) Bar nala mindig be van kapcsolva. Mutattam neki mind a kettot de a Genelec tetszett neki jobban, bevallom nekem is az tatszik jobban es eletben meg joval jobban nez ki. Mondjuk azt nem ertem, hogy miert ugy tesztelik a hangfalakat, hogy milyen hangosan tud szolni. :) Amikor eladtam a Mac-Mini-m akkor egy influenser csaj vagy hogy irjak jott megvenni a parjaval es mikor meglattak az ATC-et akkor kerdeztek, hogy meg-e hallgathatjak es azt is, hogy meddig tekerhetik a hangerot. Csak a maximalis hangeron hallgattak amit mondtam nekik es ugy valogattak kulnbozo pop szamokat, lehet ha valaki meglat egy ilyet akkor azt gondolja, hogy azert ekkora mert hangosan szeretek zenet hallgatni. Jo mondjuk szeretem itt-ott meghajtani de nem az a jellemzo, hogy amit bir a hangfal ugy hallgatom.BLX írta: ↑2023.10.30., hétf. 20:20Nem feltétlenül kell indokolatlanul "sok" pénzt elkölteni, hogy jó hangot kapjunk.tottyi írta: ↑2023.10.30., hétf. 13:11Csak ezen a heten tudtuk bekotni a Primare-t de nekem nagyon tetszik ahogy szol. Nemtudom miert de szerintem elegge megszorongatja az otthoni 5x annyiba kerulo rendszeremet. Mondjuk hallottam itt-ott sziszegest a magasakban amikor odatekertuk neki a hangerot egy-egy szamnal. A melyek ok nem olyan mint otthon (othon inkabb szubbasszus van tobb) de brutal jo melyek vannak benne, talan az akusztika lehet az oka.Szerintem egy igen jo kis rendszer relativ kisebb osszegbol. Mobilonrol Tidal-al etettuk bluetoothon keresztul.
A kabelozas meg osszesen kb 20 euro ugy, hogy 6 meteres XLR van a rendszerben. :)
Mondtam is neki, hogy el kene vinni a hangfalaimat abba a szobaba de azt eleg nehez lenne kivitelezni meg nincs is kedvem cipekedni. :(
Pro audioban az árazás reálisabb, jobban arányban van a "teljesítménnyel/minőséggel".
A Genelec 1032 erre egy jó példa, de ebben a kategóriában ott van még a Neumann KH310 is.
Tottyi, ha másik szobában akarod kipróbálni az ATC-ket, akkor hozzám hozzuk, segítek, szívesen jaratom neked![]()
Szoval a Gelenec-et is igy tesztelte a Primare-val es mondta is, hogy o nem olyan "zenetudos", hogy meghallja azokat a kulonbsegeket, o a zeneert vett hangfalat es eloerositot. :) Epp neztuk a regi rendszeret amit ez levaltott es kb 25 eves lehetett. Talan meg az eleteben fog venni meg egy rendszert ha ez a trend folytatodik.

Az ATC-ek meg mar be vannak jaratva. Abban en reszt nem veszek, hogy onnet kiszedem es majd visszainstalalom.