A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Engem is lenyűgöz a Pillartech minősége és azt gondoltam, hogy kérek ajánlatot egy HIFI állványra, mert a rendszerem megérdemli a törődést, mert talán abban a nagyságrendben mozgok már, hogy nem mindegy milyen állványokon tárolom a hangfalaimat és a hifi komponenseket. Mivel árak nincsennek a honlapon, ezért kénytelen voltam felhívni Pillartech urat, hogy akkor mi mennyibe kerül. Ez a beszélgetés a héten héten történt. Az is hozzátartozik a történethez, hogy hangfal állvány után is érdeklődtem kb két hete, szintén az árat szerettem volna megtudni illetve a terméket kicsit megismerni. Egy érdekes hívást kaptam Pillartech úrtól a minap, hogy én miért hivogatom őt a fenti ügyekben, ha nem vásárolok semmit. Megnyugtattam, hogy akkor nem fogom többé őt hívni semmilyen ügyben és nem leszek az ügyfele, majd letettem a telefont. A történetem alapján azt javaslom minden kedves fórumozónak, hogy csak akkor hívja Pillartech urat, ha ténylegesen vásárolni is fog tőle.
Én emailben érdeklődtem 6 napja egy termékük iránt, azóta sem sikerült válaszolnia. Valószínűleg dúskál a megrendelésekben ezért engedheti meg magának ezt a vevőbarát hozzáállást.
Engem is lenyűgöz a Pillartech minősége és azt gondoltam, hogy kérek ajánlatot egy HIFI állványra, mert a rendszerem megérdemli a törődést, mert talán abban a nagyságrendben mozgok már, hogy nem mindegy milyen állványokon tárolom a hangfalaimat és a hifi komponenseket. Mivel árak nincsennek a honlapon, ezért kénytelen voltam felhívni Pillartech urat, hogy akkor mi mennyibe kerül. Ez a beszélgetés a héten héten történt. Az is hozzátartozik a történethez, hogy hangfal állvány után is érdeklődtem kb két hete, szintén az árat szerettem volna megtudni illetve a terméket kicsit megismerni. Egy érdekes hívást kaptam Pillartech úrtól a minap, hogy én miért hivogatom őt a fenti ügyekben, ha nem vásárolok semmit. Megnyugtattam, hogy akkor nem fogom többé őt hívni semmilyen ügyben és nem leszek az ügyfele, majd letettem a telefont. A történetem alapján azt javaslom minden kedves fórumozónak, hogy csak akkor hívja Pillartech urat, ha ténylegesen vásárolni is fog tőle.
Gauss Neuron Insane végfok,GAMUT 3Di előfok,3D Nano SIGNATURE V5-streamer,Audio Physic Codex hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó,EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó,SONY CDPXA50ES SwobodaCD,Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN
Egyszeri vásárló vagyok aki hangfal állványt akar venni - keret szokás szerint szűkös, az ár az elsődleges szempontok között van.
Emiatt örültem volna ha legalább az árkategóriat be tudom lőni. Ha belefér a budgetba érdekel de ha nem ne raboljuk egymás idejét...
Sziasztok
Ezúton szeretnék gratulálni a Pillartech tulajdonosának.
Tegnap hoztam el 2 szett azaz 2x4db isopoint 6 rezgéscsillapító "bigyót"
Az ATC-k eddig a saját állványukon állva simán a padlóra helyezve várták,hogy megtaláljam a végleges helyüket.
Ez rengeteg toligálással járt amit nagyon megkönnyített,hogy klasszul tudtam a majd 60 kilós testekek mozgatni.
Az rezgéscsillapítók beszerkesztése után egy nagyon nagyon meglepő módon feltisztult,kinyílt hang szólalt meg.
Eddig volt egy enyhe "basszusburjánzás" ami teljesen megszünt.Feltételezem,hogy ez segítette az egész hangkép torzítatlanabb megszólalását.
Nem ragozom tovább.
Ez egy,az árán jóval túlmutatóbb fejlesztést eredményezett
Sziasztok
Ezúton szeretnék gratulálni a Pillartech tulajdonosának.
Tegnap hoztam el 2 szett azaz 2x4db isopoint 6 rezgéscsillapító "bigyót"
Az ATC-k eddig a saját állványukon állva simán a padlóra helyezve várták,hogy megtaláljam a végleges helyüket.
Ez rengeteg toligálással járt amit nagyon megkönnyített,hogy klasszul tudtam a majd 60 kilós testekek mozgatni.
Az rezgéscsillapítók beszerkesztése után egy nagyon nagyon meglepő módon feltisztult,kinyílt hang szólalt meg.
Eddig volt egy enyhe "basszusburjánzás" ami teljesen megszünt.Feltételezem,hogy ez segítette az egész hangkép torzítatlanabb megszólalását.
Nem ragozom tovább.
Ez egy,az árán jóval túlmutatóbb fejlesztést eredményezett
Egy hivatalos viszonteladoi arlista sokat segit azon, hogy a delukvens egyaltalan be tudja loni ez az allvany lotavolon belul van, vagy masfele kell nezelodni.
Minosegi termekek nem ketseg, nem a 30.000 Ft/3 polc es ebben az orszag teruleten a kiszallitas is benne van kategoria az biztos...
Sok ember kényelmes típus. Szereti, ha ott az árlista és nem szeret érdeklődni.
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
Ez egy klasszikus probléma, ami akkor szokott felmerülni, ha egy közvetlen értékesítéssel működő manufaktúra a további növekedés érdekében elkezd viszonteladói hálózatot építeni, de nem akarja feladni a közvetlen értékesítést sem. Tegyük fel pl. hogy egy hangfalállvány anyag és gyártási költsége mondjuk 60.000 Ft. Közvetlen értékesítéssel a gyártó 100.000 Ft-ért adja a vevőinek, ebből a 40%-os árrésből fedezi a cég egyéb költségeit(fejlesztés, marketing, adminisztráció, stb), kifizeti az ilyen-olyan adókat, a maradék pedig a haszna, amiből eteti a családját. Viszonteladóknak sem adhatja olcsóbban, mert akkor neki nem marad haszna, a viszonteladók pedig nem a máltai szeretet szolgálat, nekik is kell árrés, így már mondjuk 140.000 lesz a termék ára( ha külföldön is terjeszkedik, még bonyolultabb a helyzet). Ha a gyár ebben a helyzetben publikusan továbbra is 100.000-ért szolgála ki a saját direkt vevőt, a viszonteladói hálózat érthető okokból összeomlik.
Ezért van a titkolózás. Hosszabb távon ez persze nemigazán működik, dönteni kell, közvetlen értékesítés vagy viszonteladók, a kettő együtt nem szokott működni.
Már most nem működik.
Idővel úgyis kiderülnek a dolgok, főleg 1 kis országban 1 szűk rétegben.
Akkor valószínűleg az én IQ-mal lehet a probléma, mert én nem értem!
Üdv a klubban, mert már nem vagy egyedül.
Szerintem az a logikus, ha valaki gyárt valamit, akkor mellé árlistát is közöl és ha annyira változnak az árak, mint a fémek terén (tapasztalatból tudom), akkor oda írja: x árfolyam esetén, az árváltozás joga fenntartva.
Akkor valószínűleg az én IQ-mal lehet a probléma, mert én nem értem!
Ez egy klasszikus probléma, ami akkor szokott felmerülni, ha egy közvetlen értékesítéssel működő manufaktúra a további növekedés érdekében elkezd viszonteladói hálózatot építeni, de nem akarja feladni a közvetlen értékesítést sem. Tegyük fel pl. hogy egy hangfalállvány anyag és gyártási költsége mondjuk 60.000 Ft. Közvetlen értékesítéssel a gyártó 100.000 Ft-ért adja a vevőinek, ebből a 40%-os árrésből fedezi a cég egyéb költségeit(fejlesztés, marketing, adminisztráció, stb), kifizeti az ilyen-olyan adókat, a maradék pedig a haszna, amiből eteti a családját. Viszonteladóknak sem adhatja olcsóbban, mert akkor neki nem marad haszna, a viszonteladók pedig nem a máltai szeretet szolgálat, nekik is kell árrés, így már mondjuk 140.000 lesz a termék ára( ha külföldön is terjeszkedik, még bonyolultabb a helyzet). Ha a gyár ebben a helyzetben publikusan továbbra is 100.000-ért szolgála ki a saját direkt vevőt, a viszonteladói hálózat érthető okokból összeomlik.
Ezért van a titkolózás. Hosszabb távon ez persze nemigazán működik, dönteni kell, közvetlen értékesítés vagy viszonteladók, a kettő együtt nem szokott működni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Ez számomra egy érthetetlen dolog. Engem is érdekelt egy jó hangsugárzó állvány.
Sajnos árakat nekem sem sikerült megtudni. Pedig mielőtt “gyárlátogatásra megyek”, szerettem volna femérni az árszintet, hogy egyáltalán érdemes-e időt fecsérelni a dologra.
Meglepetésemre még levélben történő megkeresésemre sem voltak hajlandóak, még közelítőleg sem árakat megadni.
El sem tudom képzelni, hogy miért ennyire titkosak az árak!
Nekem is volt szerencsém beszerezni 2db 3 szintes hifiállványt.
Mind a termékeket, mind az eladót jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Lelkiismeretes eladó, minőségi portéka!
Sziasztok!
Pár hete sikerült beszereznem egy Pillartech hangszóróállványt. Egyszerűen gyönyörű, az én Kef rendszeremhez pedig tökéletesen illik. A kivitelezés, az ahogy összeáll az egész, szerintem teljesen zseniális, arról nem is beszélve, hogy mennyire pontosan illeszkednek a darabok, festés , az esztergálás is hibátlan. Először azért sem mertem a vásárlásban sem gondolkodni, mert nagyságrendekkel drágábbnak hittem, a kinézete és a minősége miatt. Miután megtudtam a tényleges árakat, nem haboztam, már hoztam is. Későbbiekben tervezek még audiollványt is vásárolni, mert nagyon elégedett vagyok!
A képen még nincsenek meg a padlóvédők, azóta abból is beszereztem, természetesen pillartechből.
Nekem is volt szerencsém beszerezni 2db 3 szintes hifiállványt.
Mind a termékeket, mind az eladót jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Lelkiismeretes eladó, minőségi portéka!
Vásároltam a Pillartech készülék álványokból három darabot így első kézből állítom hogy világszinvonalu terméket kínál a gyártó.
A vásárlást megelőző "gyár" látogatás alkalmával a tervezés kivitelezés anyag választás részleteinek megismerése után sokáig gondolkodtam a gyártó tervező kitartásán hogy az általa elképzelt minőség eléréséhez vezető út nem szegte a kedvét.
Kompromisszum mentes minőség korekt ár !
Nem tulzás állítani hogy hasonló elismerésre méltó magyar gyártóhoz van szerencsénk mint "Fakopáncs" Atilla...Pisti 80
"Valhalla" Ákos