Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456
Aktuál
Moderátor: AnalogAudio
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 37
Re: Aktuál
Szia, nálam vehető, átvehető: Budapesten, a Déli pu. közelében. Vidékre lehet posta, Foxpost. Ára: 13.000-
Ezt a folyadékot nem ismerem, de biztos ritkábban használatos. A tűtisztítót gyakran lehet használni - van aki minden oldal lejátszása előtt alkalmazza. Én ennyire nem, de 2-3 lemezenként igen. Tényleg jó.
Üdv Tamás
Ezt a folyadékot nem ismerem, de biztos ritkábban használatos. A tűtisztítót gyakran lehet használni - van aki minden oldal lejátszása előtt alkalmazza. Én ennyire nem, de 2-3 lemezenként igen. Tényleg jó.
Üdv Tamás
AnalogAudio.hu
Hali!
Érdeklődnék, hogy Fidelix SaSupa - hoz hogy lehet hozzájutni ?
Másik kérdés, hogy ha használok LAST tűtisztító folyadék-családot, akkor van-e értelme még a Fidelix - nek is ?
Esetleg avval sűrübben, a folyadékkal ritkábban tisztogatni a tűt ?
Köszi.
Érdeklődnék, hogy Fidelix SaSupa - hoz hogy lehet hozzájutni ?
Másik kérdés, hogy ha használok LAST tűtisztító folyadék-családot, akkor van-e értelme még a Fidelix - nek is ?
Esetleg avval sűrübben, a folyadékkal ritkábban tisztogatni a tűt ?
Köszi.
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Itt van tehát az új Sunshine (Tiglon partner) hálózati kábel. Nagyszerű és jutányos: 164k-. Meghallgatható.http://www.sun-sin.jp/power-cable.html
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
OK, tel, úgyis akarom majd a kazettákat is küldeniAnalogAudio írta: ↑2023.03.01., szer. 20:10Szia, van, tudom kölcsönözni. Tul. képpen egy Tiglon, de magnézium nélkül. Viszont pontosabban 164.000-ből teszi....A Tiglon DF12 viszont 364.000-, náluk az a legolcsóbb.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, Quad CDP, KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Szia, van, tudom kölcsönözni. Tul. képpen egy Tiglon, de magnézium nélkül. Viszont pontosabban 164.000-ből teszi....A Tiglon DF12 viszont 364.000-, náluk az a legolcsóbb.
AnalogAudio.hu
ez már van Nálad? a másikból kiindulva(amit adtál), lehet ez kiüti a KSL SpC-ből szerelt madzagokat és ha azt 100ból teszi, jól teszi
hello,
ez már van Nálad? a másikból kiindulva(amit adtál), lehet ez kiüti a KSL SpC-ből szerelt madzagokat és ha azt 100ból teszi, jól teszi

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, Quad CDP, KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Ám a DPS, Schröder karral és alig ment Hana SL pu-val itt van még, alkalmi 1,6 milla áron. Hallgatható persze.
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
A Systemdek elfogyott, vége, de a Hana, alig próbált EH pu itt van még.: 100.000-
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Itt van egy 47Lab Midniht Blue cd-játszó. Vadonat új, most jött. Ára 1,2 milla helyett 1,2 milla. Vihető.
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Újra van, lehet vinni: SaSuPa tűtisztító és 47Lab-Storatos-0,6 drót tápkábelnek.
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
halfnote.hu
halfnote.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Az Overture elkelt, persze újat rendelni lehet.
A Systemdek megvan még. Van 2 mono hangszedő is, újak: Hana és ZYX.
A Systemdek megvan még. Van 2 mono hangszedő is, újak: Hana és ZYX.
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Ide csak a drót fotója szól persze, a fölötte lévő lejátszó: DPS, Schröder karral.
AnalogAudio.hu
- AnalogAudio
- Kezdő Fórumlakó
Azért megvan: a készülékházból kilógó dróthossz: 65 cm, belül meg még vagy jó 25 cm. Lánykorában biztos 1m-s volt. Persze, meg lehet hallgatni.
AnalogAudio.hu
Szerintem is. Ez a sok beleölt ezüst nagyon más dimenzióba emel egy lemezjátszót. Pont ma vettem elő én is a Townshend Avalont, ezüstös Rega karral... Nyilván Kondo ezüsttel kötöttem be és a benne lévő Goldring Eroicaval is baromi jó volt. Idővel rájön a dolgozó, a kar és utána az IC nagyban befolyásolja a végeredményt, nem megkerülhető. Tamás ezt kimaxolta, nem ķell a lépcsőket végigjárni 

halfnote.hu
halfnote.hu
Köszi az infókat Artúrrevox írta: ↑2022.12.23., pén. 19:18Méteres saccra (Vz), elég jó üzlet. Ha már Tamás nem jár erre. A pörgető meg kvázi AN TT1 az akril tányérral. Ha a Hanát kivenné, akkor is árban lenne bőven, de az is már 200,akcióban 180. Sejted, mennyit ment :)
Tegnap láttam,axem P dugós. De van nála egy regába való S is összedolgozva karkábellel.
Ezzel ha valaki ügyesen keveri a kártyát, fillérekből kivehető a Vz ;-)
Ezek tükrében tényleg jó vétel és szerintem nem sokáig marad gazdátlanul

Lumin A1
Audio Note Empress
Audio Note E SPe HE
Siltech Royal Signature Network
Kondo LP1 IC
Kondo KSL-SPz Hangsugárzó, és Hálózati
Solid Tech Rack Of Silence REFERENCE Állvány
Lumin M1
Audio Note AX-1
Nordost Heimdall 2 Ethernet
Kondo KSL-SPc Hangsugárzó, Persimmon Hálózati
The Söund Örganisatiön
Audio Note Empress
Audio Note E SPe HE
Kondo LP1 IC
Lumin M1
Audio Note AX-1
The Söund Örganisatiön
Tegnap láttam,axem P dugós. De van nála egy regába való S is összedolgozva karkábellel.
Méteres saccra (Vz), elég jó üzlet. Ha már Tamás nem jár erre. A pörgető meg kvázi AN TT1 az akril tányérral. Ha a Hanát kivenné, akkor is árban lenne bőven, de az is már 200,akcióban 180. Sejted, mennyit ment :)fireman74 írta: ↑2022.12.19., hétf. 20:08Erre voltam én is kiváncsi, hogy a karkábel hogyan végződik. Most megkaptuk a választ.revox írta: ↑2022.12.18., vas. 15:54Ha a trendek (és árak) így mennek, átírhatod, hogy ksl Vz eladó 600ért, ajándék lemezjátszóvalAnalogAudio írta: ↑2022.12.09., pén. 16:54Systemdeck komplett felújítással, Kondo ezüst kábelezéssel és Hana EL pu-el egyben eladó: 610.000- Ft. Megnézhető, meghallgatható.
https://business.facebook.com/AnalogAud ... w4oTEDwOn0
DSC_0039.JPG![]()
Nálad van az Overture így érthető miért nem pörög az oldalad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ui: egy fotót kérhetnék a "levezető drótról", hossza?
halfnote.hu
halfnote.hu
Erre voltam én is kiváncsi, hogy a karkábel hogyan végződik. Most megkaptuk a választ.revox írta: ↑2022.12.18., vas. 15:54Ha a trendek (és árak) így mennek, átírhatod, hogy ksl Vz eladó 600ért, ajándék lemezjátszóvalAnalogAudio írta: ↑2022.12.09., pén. 16:54Systemdeck komplett felújítással, Kondo ezüst kábelezéssel és Hana EL pu-el egyben eladó: 610.000- Ft. Megnézhető, meghallgatható.
DSC_0039.JPG![]()
Nálad van az Overture így érthető miért nem pörög az oldalad

Ui: egy fotót kérhetnék a "levezető drótról", hossza?
Lumin A1
Audio Note Empress
Audio Note E SPe HE
Kondo LP1 IC
Lumin M1
Audio Note AX-1
The Söund Örganisatiön
Audio Note Empress
Audio Note E SPe HE
Kondo LP1 IC
Lumin M1
Audio Note AX-1
The Söund Örganisatiön
Ha a trendek (és árak) így mennek, átírhatod, hogy ksl Vz eladó 600ért, ajándék lemezjátszóvalAnalogAudio írta: ↑2022.12.09., pén. 16:54Systemdeck komplett felújítással, Kondo ezüst kábelezéssel és Hana EL pu-el egyben eladó: 610.000- Ft. Megnézhető, meghallgatható.
DSC_0039.JPG

halfnote.hu
halfnote.hu