Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456
iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max szilikon tok
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 43
Re: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max szilikon tok
Legyen az ár mostantól 1000 forint / darab.
Utoljára ViXi78 ugrasztotta előre 2023.01.24., kedd 18:45-kor.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 43
iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max szilikon tok
Eladó a címben felsorolt készülékekre való 1-1-1 szilikon tok.
Kínából rendeltem egyszerre egy helyről és referenciaként elmondhatom, hogy 3 évet használtam egy ilyen tokot a 8 Plus telefonommal. Erről is lesz pár referencia kép, hogy 3 év után így néz ki. Egy kis sárgulást leszámítva kiváló állapotban van. Jó anyagból van! Egyáltalán nem csúszkált a kezemben a telefon. A készüléket most eladtam és ami helyette jött hát az nem a 11 lett, hanem újabb. Ezekre így semmi szükségem nincs. Van mindnek gyári simítózáras tasakja is.
iPhone 11 készülékre 1db
iPhone 11 Pro készülékre 1db
iPhone 11 Pro Max készülékre 1db
Árak: 1500 forint darabja.
Átvehető: Bp. XIII. kerület Duna Plázától kb. 1km-re
Csomagküldés: Előre utalás után Foxpost elsősorban.
Keressetek privát üzenetben.
Képek:
Kínából rendeltem egyszerre egy helyről és referenciaként elmondhatom, hogy 3 évet használtam egy ilyen tokot a 8 Plus telefonommal. Erről is lesz pár referencia kép, hogy 3 év után így néz ki. Egy kis sárgulást leszámítva kiváló állapotban van. Jó anyagból van! Egyáltalán nem csúszkált a kezemben a telefon. A készüléket most eladtam és ami helyette jött hát az nem a 11 lett, hanem újabb. Ezekre így semmi szükségem nincs. Van mindnek gyári simítózáras tasakja is.
iPhone 11 készülékre 1db
iPhone 11 Pro készülékre 1db
iPhone 11 Pro Max készülékre 1db
Árak: 1500 forint darabja.
Átvehető: Bp. XIII. kerület Duna Plázától kb. 1km-re
Csomagküldés: Előre utalás után Foxpost elsősorban.
Keressetek privát üzenetben.
Képek: