...vagy lehet, hogy egyszerűen a Chario árak alá kapott a szél:
viewtopic.php?f=33&t=185778
Ez sem egyszerű infláció.
...vagy lehet, hogy egyszerűen a Chario árak alá kapott a szél:
Egy tuning nélküli jó állapotú cd 100 is 100E felett van már. A BG kondik is egyre drágábbak, szerintem nagyjából reális az ár. Az én Philips CD304 tuningom is elég sok volt, de nekem megérte. Anno én csak azért nem a CD100 mellett döntöttem, mert nincs távirányítója, és dig. kimenete. De azóta már tudom ezt is meg lehet oldani. A másik és ez a fontosabb szerintem, ennyi pénzért nem kapsz jobb hangot.Alex_Aston írta: ↑2023.01.25., szer. 14:33Értem a kultuszt, meg minden, de ez nem túl bátor árazás?
viewtopic.php?f=31&t=186061
Ahogyan írják, az új MkII ára jóval magasabb + az első verzió majd 20éves hangfal, érdekes lenne, ha még boltban lehetne kapni. Ezek 130-180e körül mentek itt használtan az elmúlt fél-1-2-3 évben.
Ha figyelmesen megnézed a dobozok erezetét akkor látod, hogy ugyanaz.
A kettő láthatóan nem ugyan az. A cucc bolti ára pedig jóval magasabb ...
Én sem fokoznám, csak két adalék a vonatkozó hirdetésből:
Legközelebb ártollkodás előtt nézz körbe.
Rendben van elfogadom. Gondoltam, hogy nem ingyen csinálja. "Pont ezt írtam, hogy kocsiba be ablakot le"tonee73 írta: ↑2023.01.13., pén. 22:57A fórum nem azért van, hogy az ott dolgozó emberke elsősegítse az ottani MM forgalomnövekedését.A saját jutalékáról már nem is beszélek (mert ugye te sem feltételezed, hogy csupa szívjóságból hirdette a cuccokat) ?
Ha valakinek annyira kell az ottani áron akkor kerekedjen fel, menjen és vegye meg ott.
Az előzmények fényében nagyon magas az ár, még ha irányár is.
Gyári szám megegyezik a képek alapján.
A fórum nem azért van, hogy az ott dolgozó emberke elsősegítse az ottani MM forgalomnövekedését.A saját jutalékáról már nem is beszélek (mert ugye te sem feltételezed, hogy csupa szívjóságból hirdette a cuccokat) ?Gulka. írta: ↑2023.01.13., pén. 22:49Sajnos eltűntek az osztrák media markt Focal, Canton és Elac hírdetések az apróból. Nagyon jók a kinti árak!
Ilyenkor elkondolkozom, hogy még nekik is van rajta haszon jócskán. Furcsa hely Magyarország.....![]()
Legalább itt maradjon meg, ha valaki ott szeretne vásárolni. Én biztos, hogy autóba ülnék, ha most keresnék, mert nem a világ vége.
Az a baj, hogy megint a "hifishark" az alap az ár kialakításánál. Ami fent van jelenleg az 1350euró --> akciósan 850 euró, ehhez viszonyította az árátTulku1 írta: ↑2023.01.12., csüt. 16:24Én soha életemben nem szóltam bele árképzésbe...és lehet hogy most sem teszem jól...
De itt:
https://www.hificollective.co.uk/catalo ... -1468.html
57 font méter....ha ezt beszorozzuk még 30% vámáfával aztána szállítási költséggel és 6 métert rendelünk belőle akkor is 220 ezer alatt maradunk...
Igen, az orvosok is azzal bíztatnak, hogy túl vagyok a nehezén, és a körülményekhez képest jól vagyok, jól teljesítek.pali923 írta: ↑2023.01.12., csüt. 13:34Ez nem ügyefogyottság, ne így tekints magadra. (Még a kórházi ágyban sem. Örülök, hogy láthatóan/olvashatóan túl vagy a nehezén, jobbulást!) Meg lehet érteni, ha valaki kevésbé szereti a kockázatot, legyen az bármilyen is. Mindenkinek mások a határai, főleg, ha vannak már negatív élmények.
Az viszont elvárható mindenkitől szerintem, amit csinálsz te is, hogy utánanéz a piaci helyzetnek. Ez az internet legnagyobb előnye talán, hogy nem kell sokat erőlködni ehhez. A hifiben meg nagyon kevés olcsó gépely akad.
Ez nem ügyefogyottság, ne így tekints magadra. (Még a kórházi ágyban sem. Örülök, hogy láthatóan/olvashatóan túl vagy a nehezén, jobbulást!) Meg lehet érteni, ha valaki kevésbé szereti a kockázatot, legyen az bármilyen is. Mindenkinek mások a határai, főleg, ha vannak már negatív élmények.
Az első mondataidban körülírt, ügyefogyott emberek egyike én vagyok, vállalom. De nem érzem, hogy bármiben is hiányt szenvednék, vagy a rendszerem, a pénztárcám sínylené meg, csak mert nem akarok élni a modern kor lehetőségevel.pali923 írta: ↑2023.01.12., csüt. 12:20Számomra meglepően sokszor futok bele ilyesmibe más fórumokon is. Sok embernek nincs is bankkártyája, vagy nem meri/tudja regisztrálni mondjuk a paypal-nál. Sőt, van aki csak utánvéttel tud vásárolni Magyarországról is. Nem beszélve a nyelvtudás hiányáról, ami mindjárt félelemmel is párosul, pedig elég jól működik ilyesmire akár a translate is.
Az ilyen embereknek nem marad más választásuk, mint az ilyen magyar eladók. Legfeljebb sokan nem fogják fel, hogy ezzel nem csak többet fizetnek valamiért, a vásárlási kockázat sem lesz kisebb, mint pl. egy ebay-ügyletnél.
Annyit viszont megtehetnének nyelvtudás nélkül is, hogy legalább a külföldi oldalakon (vagy itt, a hifipiacon stb.) szétnézzenek. A hifishark oldalán vannak keleti oldalakról is linkek (én már 2 cuccost is vettem egy román weboldalról, amiket ott találtam), de az ebay-t lehetne használni információgyűjtésre is. A márkanevekre, típusokra meg minden nyelven ugyanúgy kell keresni.