vidor2009 írta: ↑2022.10.22., szomb. 15:12
Szervusztok!
Sajnos nem tudok kimenni a hifi show-ra!
Nagyon régen kíváncsi vagyok az MBL hangsugárzóra,eddig nem volt lehetőségem meghallgatni.
A Core Audio ezzel demonstrálja saját fejlesztéseit,így holnap 12-re bejelentkeztem hozzájuk.
Szeretném,ha írnátok a hifi show-ról,természetesen én is leírom,hogy mit hallottam!
A mihamarabbi személyes találkozás reményében üdv.
Gyuri
Nos egy kis beszámoló a Core Audio nyílt napjáról az én meglátásomban.
12 órára jelentkeztem be,de negyed órával előbb érkeztem.
Mindenki (szervezők)nagyon kedvesen fogadott,mindkét szobában teltház volt.
Bepréseltek nekem még egy széket a nagyobbik szobába.
Minden nagyon profi volt,a munkatársak fáradtságukat legyőzve maximálisan kiszolgáltak,még vendéglátás is volt,(szendvicsek,pogácsák,édesség,üdítők,kávé)!
A lényeg most jön,a hang.
Én már évek óta kíváncsi voltam az MBL hangsugárzókra(márcsak mint megrögzött omni párti is),most volt rá itthon lehetőség.
Nem csalódtam!
Egy olyan láncot hallottam,ami a sok rossz highend kiállítási hang után revelációt jelentett számomra!
Egy rövid ideig meg kellett szoknom a hangot,de miután az agyam ráállt,egy olyan láncot hallottam,ami a sok rossz highend kiállítási hang után revelációt jelentett számomra!
Bármilyen műfaj szólalt meg,a rendszer kirázta a kisujjából.
A hangkép kiegyenlített volt,nyoma sem volt a dobozhoz kötöttségnek,omnihoz méltóan minden hangszer eloszlott a térben,ott volt a szobában az előadó!
A dinamika egetrengető volt,köszönhetően annak is,hogy a hallgatók igényének megfelelően elég nagy hangerő lett beállítva.
Külön köszönet,hogy minden műfaj felváltva képviseltette magát,a pop-tól,a jazz-en át a komoly zenéig!
Szinte műfaj függetlenül szólt a teljes lánc,talán-egy nüansszal-a nagylétszámú és tömegű popzene vitte a pálmát?
Ez az első hangsugárzó,amellyel-a sajátomon kívül-el tudnék éldegélni!
Ha a kákán csomót akarnék keresni,akkor a hang legteteje lehetne egy picit nyíltabb,a cinek felhangjai nekem hiányoztak picit!(Szerintem-nem vagyok benne biztos-,jobb ezüst kábelezéssel megszünne ez a hiányérzetem.)
Egy magasabb és kétszer ekkora helyiségben még csodálatosabb lenne a hang!
Az árakról inkább nem beszélnék!
Legnagyobb köszönetem a kiállítóknak!
Üdv. Gyuri