Fül és Fejhallgatók

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 328

Re: Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Lehet láma kérdés, a streamer analóg xlr kimenet => xlr-6.3jack fejhallgatókábel működhet?

Jó nagy hülyeséget csináltam, amikor megrendeltem a fejhallgatót bocs.gif
Most egy rakás zenét, szinte mindent újra kell hallgatnom, pedig a hangfal jobban szól, sokkal, de mégis olyan részletek kerültek elő, csak pislogok :goodmorning:

fapaci
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 9943
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: fapaci »

kargidje írta:
2023.11.25., szomb. 13:34
Érdeklődnék Sennheiser HD660S-hez milyen erősítő ajánlott? Elvileg a basszusa kissé kevés, vékonyka.
Nyers állapotában 100 Hz alatt valóban elfogy, miként a legtöbb fejhallgató ebben a kategóriában, ezért célszerű a publikus adatok alapján korrigálni. Utána igencsak kiegyensúlyozott hangzást produkál. Írtam róla néhány sort a nyáron.

fericske
Isten Hozott! :)
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: fericske »

gaben22 írta:
2023.11.25., szomb. 21:21
Helosztok, remélem belefér itt kérni ajánlást, ha nem akkor párdon. Gondoltam meglepem magam egy új fülhallgatóval, ebben kérném a segítségeteket.

Jelenleg ezek vannak
AKG N40, RHA T20, JVC HA-FW01 Wood Series, ezekből AKG N40-et használom csak (balanced kimeneten), többit igazából csak kipróbáltam, de lusta voltam eladni őket :).

Jelenlegi DAP-jaim
Astell&Kern AK70, Cowon Plenue 2

Zenei stílus
Főleg EDM

Amiben előrelépnék
Mélyben szeretnék előrelépni, illetve a zenékben, amiket hallgatok sok női énekhang és zongora is van (deep house), úgyhogy jó lenne itt is előrelépés

Kialakítás
IEM, fül mögött elvezetve, normál nem nyak mögött

Rendelés
Jöhet külföldről is, bár akkor EU preferált inkább

Ár
Eredetileg úgy voltam vele, hogy legyen csak 300-350k, de lehet most nyelek egy nagyot egy endgame felé, így lehet akár 800 000 HUF környéke is.

Egyéb
Csak vezetékes jöhet szóba, wireless cuccokat nem szeretem.

Amit eddig nézegettem
64Audio Nio
Unique Melody UM MEST MKII
Empire Ears Hero - viszont EU-n belül nem tudom hol tudnám beszerezni
Sennheiser IE900
Szia,

A 64audio Nio nem hinném, hogy beválna EDM-re, olvasatok után.
A többiben feltehetőleg nem csalódnál.

Tipp: InEar Prophile 8
Kellemes színpadteret tud mutatni. Tudsz variálni a hangzásán kapcsolókkal - mély, magas.
Én csak referencia/alap állásban hallgattam, és igen egyben volt a hangja a 8 hangkeltő ellenére (érzékeny vagyok a koherenciára), összerakták a srácok (két fiatalember).
A füleseiket Hans Zimmer is használja, ami nem rossz referencia.

Illetve beszélhetnél Tulkuval. Olyat csinál neked amilyet szeretnél.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

alto írta:
2023.11.25., szomb. 13:54
kargidje írta:
Érdeklődnék Sennheiser HD660S-hez milyen erősítő ajánlott?
Elvileg a basszusa kissé kevés, vékonyka.
Ez lesz az első fejhallgatóm, még csak tapogatózom bejön-e a téma + most elég jó áron találtam újat, szóval megrendeltem.

köszi
Szerintem egyátalán nem kevés a basszusa, viszonylag kiegyenlített a hangzásképe, persze ez ízlés kérdése is. Viszont ha valaki erőteljesen túltolt basszusú fejhallgatót szeretne, annak kevésbé ideális választás HD660S.
A HD660S árkategóriájához illő erősítő szerintem például a Heed Audio Canamp vagy a Canalot, esetleg a Fiio K9 (ez utóbbiban DAC is van).

Nem akarok túltolt basszust, Denon elvileg ilyen gondolkodik.gif .
Majd elválik, ha megérkezik, milyen valójában.

MrCollector:
túl sokat nem akarok rászánni: 100-150e-ig max., mivel még csak ismerkedem, lehet nem is jön be ez a fajta zenehallgatás.
6.3 jack kimenet, DAC nem kell.
Néztem még: Meze 99 Classic, Beyer 1990 Pro, Hifiman Sundara, HD660S2 :rolleyes: , Denon AH-D7200, Sendy Aiva ....

gaben22
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gaben22 »

Helosztok, remélem belefér itt kérni ajánlást, ha nem akkor párdon. Gondoltam meglepem magam egy új fülhallgatóval, ebben kérném a segítségeteket.

Jelenleg ezek vannak
AKG N40, RHA T20, JVC HA-FW01 Wood Series, ezekből AKG N40-et használom csak (balanced kimeneten), többit igazából csak kipróbáltam, de lusta voltam eladni őket :).

Jelenlegi DAP-jaim
Astell&Kern AK70, Cowon Plenue 2

Zenei stílus
Főleg EDM

Amiben előrelépnék
Mélyben szeretnék előrelépni, illetve a zenékben, amiket hallgatok sok női énekhang és zongora is van (deep house), úgyhogy jó lenne itt is előrelépés

Kialakítás
IEM, fül mögött elvezetve, normál nem nyak mögött

Rendelés
Jöhet külföldről is, bár akkor EU preferált inkább

Ár
Eredetileg úgy voltam vele, hogy legyen csak 300-350k, de lehet most nyelek egy nagyot egy endgame felé, így lehet akár 800 000 HUF környéke is.

Egyéb
Csak vezetékes jöhet szóba, wireless cuccokat nem szeretem.

Amit eddig nézegettem
64Audio Nio
Unique Melody UM MEST MKII
Empire Ears Hero - viszont EU-n belül nem tudom hol tudnám beszerezni
Sennheiser IE900

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 298

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

kargidje írta:
Ez lesz az első fejhallgatóm, még csak tapogatózom bejön-e a téma + most elég jó áron találtam újat, szóval megrendeltem.

köszi
Mennyit akarsz rászánni? Dac is kell vagy elég, ha csak erősítő? Milyen kimenete legyen (6.3, 4pinXLR, 4.4)?
Nem mondanám, hogy vékony a basszusa, csak nem az igazi. Miért nem néztél mást, ha ez egy lényeges szempont?

alto
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2198
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

kargidje írta:

köszi
Szerintem egyátalán nem kevés a basszusa, viszonylag kiegyenlített a hangzásképe, persze ez ízlés kérdése is. Viszont ha valaki erőteljesen túltolt basszusú fejhallgatót szeretne, annak kevésbé ideális választás HD660S.
A HD660S árkategóriájához illő erősítő szerintem például a Heed Audio Canamp vagy a Canalot, esetleg a Fiio K9 (ez utóbbiban DAC is van).
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

köszi

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5506

Re: Hifiman HE-400i 2020 fejhallgató kábel segítség

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Vekonyroland írta:
2023.11.25., szomb. 13:04
Kedves Fórumtagok!
A címben említett fejhallgatómnak tönkrement a kábele (Sajnos a nem megfelelő tárolás következtében) és szeretnék újat vásárolni hozzá, de ez nem tűnik olyan egyszerű feladatnak. Kerestem direkt cserekábelt hozzá de a Hifiman irtó drágán adja és pl. Kácsa kábelből is sokkal minőségibbet lehet összetenni sokkal kedvezőbb áron. Esetleg ti tudtok ajánlani valami kábelt ami elfogadható árú de a sima OFC rézmagos gyárinál jobb hangminőséget garantál? Én a Kácsa KCO-HPSPC kábelt néztem, ez ugye ezüstözött vezetős plusz ezüst- PVC köpenyes, de sajnos a szereléshez nem értek így ez nem hiszem, hogy opció lehet számomra.
Segítségeteket nagyon szépen köszönöm.
Üdv,
Egy kétségbeesett fejhallgató tulajdonos :smile53:
A hozzászólás átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vekonyroland
Értékelés: 0

Hifiman HE-400i 2020 fejhallgató kábel segítség

Hozzászólás Szerző: Vekonyroland »

Kedves Fórumtagok!
A címben említett fejhallgatómnak tönkrement a kábele (Sajnos a nem megfelelő tárolás következtében) és szeretnék újat vásárolni hozzá, de ez nem tűnik olyan egyszerű feladatnak. Kerestem direkt cserekábelt hozzá de a Hifiman irtó drágán adja és pl. Kácsa kábelből is sokkal minőségibbet lehet összetenni sokkal kedvezőbb áron. Esetleg ti tudtok ajánlani valami kábelt ami elfogadható árú de a sima OFC rézmagos gyárinál jobb hangminőséget garantál? Én a Kácsa KCO-HPSPC kábelt néztem, ez ugye ezüstözött vezetős plusz ezüst- PVC köpenyes, de sajnos a szereléshez nem értek így ez nem hiszem, hogy opció lehet számomra.
Segítségeteket nagyon szépen köszönöm.
Üdv,
Egy kétségbeesett fejhallgató tulajdonos :smile53:

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

Megmondom őszintén én még sosem cseréltem le gyári párnát más gyártótól származóra. A hangkép biztosan megváltozik. Én is, illetve van olyan ügyfelem aki szintén, próbálgattam de előbb-utóbb mindig visszatértem a gyárihoz. Valamit nyer az ember, valamit veszít. Hogy melyik nyom többet a latba, azt mindenki eldönti magának.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: earforce »

s4tch írta:
2023.11.21., kedd 15:28
Az is érdekes, hogy a tiédre a fenestrated sheepskin párna épp akciósan 50$, a Focalra ugyanez a borítás meg 100$. gondolkodik.gif :D
Ha épp lehet kapni, de out of stock ha akarsz is rendelni...
A műbőr után nekem a valódi báránybőr -ezekkel a lyukakkal meg pláne- nem izzadós egyáltalán. De kényelemben a TOP egyértelműen a plüss. Itt sokat javít a komfortérzeten, hogy a bőr mögött memóriaszivacs van.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 185

Hozzászólás Szerző: s4tch »

earforce írta:
2023.11.21., kedd 15:00
Most cseréltem az AEON FLOW C fülesemen gyári pleather párnát, Dekoni fenestrated sheepskin-re és eléggé megváltozott a hang jó irányba. De nem mindegy melyiket veszi meg / teszi fel az ember, mert mindhárom ehhez kapható Dekoni másképp szól egymáshoz képest is (a mérési diagramok szerint) és az origihoz képest is.
A Dekoni jó minőségű párnákat gyárt, ez kétségtelen. Inkább attól függhet a hatásuk, hogy a gyári párna mennyire sikerült jól. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a MrSpeakers/Dan Clark gyári párnákhoz képest előrelépés. Hallottam a fejesedet prohardveres találkozón, és az volt a benyomásom, hogy több van a driverekben, mint amilyen hangot sikerült kihozni belőlük.

Más oldalról a Focal gyári velúr párnák piszok jók, különösen Cleartől fölfelé. Állítólag a Utopia párna még jobban illik az Elear/Elex drivereihez is. Viszont a Dekoni velúrja nem az a színvonal, mint a Focal, a bőr párnák pedig a mérések alapján nem javítanak a hangon, illetve a kényelmes, nem izzadós velúr után bőrt nem szeretnék.

Az is érdekes, hogy a tiédre a fenestrated sheepskin párna épp akciósan 50$, a Focalra ugyanez a borítás meg 100$. gondolkodik.gif :D

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: earforce »

s4tch írta:
2023.11.21., kedd 13:48
Köszi, Ananda ment, Focal maradt. Ahhoz a Dekoni gyárt párnákat (mérések is elérhetőek), de állítólag a gyári a legjobb, úgyhogy maradok annál. A Clear párna dobott egyet az Elear hangján.
Most cseréltem az AEON FLOW C fülesemen gyári pleather párnát, Dekoni fenestrated sheepskin-re és eléggé megváltozott a hang jó irányba. De nem mindegy melyiket veszi meg / teszi fel az ember, mert mindhárom ehhez kapható Dekoni másképp szól egymáshoz képest is (a mérési diagramok szerint) és az origihoz képest is.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó

Aszpirin írta:
2023.11.21., kedd 09:24

Ez, amit feltettem a gyári helyett, nincs még egyáltalán ellaposodva, hisz' alig pár hónapos.
Csak más az anyaga: oldalt valódi báránybőr, a fejjel érintkező része velúrbőr (a gyári poliészterszövet helyett), és az egész puhább (mivel van egy új darabom is, azzal is össze tudtam vetni), mint a gyári. Egyébként ugyanúgy perforált/lyukacsos belül. Szerintem jobban is szól vele a fejhallgató, lehet, hogy ez csak pszicho, mert egyértelműen kényelmesebb. Egyébként javaslom Neked is, ha Anandád van, mert úgy tudom, az formára egy az egyben ugyanolyn mint az Arya, és jó rá ugyanaz a fülpárna is. Ha érdekel, megy a link privátban. NEM drága....
A párna anyaga és mérete is rengeteget számít, hiszen - az ember fejével kiegészítve - az a fejes akusztikai környezete. Ugyanolyan jelentősége van a párnának, mint a hangfalas láncok esetében a szobának, illetve a füleseknél az illesztéknek.

Köszi, Ananda ment, Focal maradt. Ahhoz a Dekoni gyárt párnákat (mérések is elérhetőek), de állítólag a gyári a legjobb, úgyhogy maradok annál. A Clear párna dobott egyet az Elear hangján.

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

Legyen minél dinamikusabb, sok hangszerrel (valami nagyzenekari koncert pl.). Állítsd folyamatos lejátszásra egy normál hangerőn, aztán had szóljon!

Aszpirin
Moderátor
Moderátor
Értékelés: 4690

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

MrCollector írta:
2023.11.21., kedd 09:33
Több-kevesebb bejáródási ideje mindennek van (ha méri Amir, ha nem :D ).
A változás lehet szembetűnő, de akár csak minimális finomodás is. Hosszabb idő alatt ezt fejhallgatónál akár a fülpárnák deformálódása is okozhatja, hiszen ezek adják az akusztikai környezetet (ebből adódik, hogy a nem azonos párnával is teljesen más hangot kaphatsz, ez vagy jobban tetszik vagy nem, mint a gyárival). Én általában nem "fejen" járatom a fejhallgatókat, ezt kiküszöbölendően.
Köszi!

Van esetleg valami bejárató hanganyagod? - ez a többieknek is szól. Nem CD kellene, mert elromlott a CD-játszóm...
  • Thorens 206 + Goldring 2200 + Pointe Record TS | Mac + CoreAudio Karuna + Wadia 121 → PrimaLuna ProLogue Premium → AudioPhysic Classic 20
  • Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon, BKE DoubleGem
  • Mac → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

Több-kevesebb bejáródási ideje mindennek van (ha méri Amir, ha nem :D ).
A változás lehet szembetűnő, de akár csak minimális finomodás is. Hosszabb idő alatt ezt fejhallgatónál akár a fülpárnák deformálódása is okozhatja, hiszen ezek adják az akusztikai környezetet (ebből adódik, hogy a nem azonos párnával is teljesen más hangot kaphatsz, ez vagy jobban tetszik vagy nem, mint a gyárival). Én általában nem "fejen" járatom a fejhallgatókat, ezt kiküszöbölendően.

Aszpirin
Moderátor
Moderátor

s4tch írta:
2023.11.21., kedd 08:13
Használd egészséggel az új Aryát!
...
A párnák nem is feltétlenül járatódnak, inkább elhasználódnak. Ezt többen meg is mérték. Mintha egy máshogy hangolt fejest kapna az ember egy ellaposodott párnával: https://crinacle.com/2020/11/04/the-pad ... st-update/
Köszi!

Ez, amit feltettem a gyári helyett, nincs még egyáltalán ellaposodva, hisz' alig pár hónapos.
Csak más az anyaga: oldalt valódi báránybőr, a fejjel érintkező része velúrbőr (a gyári poliészterszövet helyett), és az egész puhább (mivel van egy új darabom is, azzal is össze tudtam vetni), mint a gyári. Egyébként ugyanúgy perforált/lyukacsos belül. Szerintem jobban is szól vele a fejhallgató, lehet, hogy ez csak pszicho, mert egyértelműen kényelmesebb. Egyébként javaslom Neked is, ha Anandád van, mert úgy tudom, az formára egy az egyben ugyanolyn mint az Arya, és jó rá ugyanaz a fülpárna is. Ha érdekel, megy a link privátban. NEM drága.
IMG_5858.JPG
PS. én is úgy érzem, hogy járatódik befelé a planár is....
  • Thorens 206 + Goldring 2200 + Pointe Record TS | Mac + CoreAudio Karuna + Wadia 121 → PrimaLuna ProLogue Premium → AudioPhysic Classic 20
  • Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon, BKE DoubleGem

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó

Használd egészséggel az új Aryát!
Aszpirin írta:
2023.11.20., hétf. 12:49
...Ha már itt tartunk, a planároknak általában mekkora a bejáratási idejük? (ez az első, vadiúj csomagolásból kiesett planárom, a korábbit már bejáratva vettem....)

...meglehet, a fülpárnáknak is van egyfajta "bejáratásuk" /nem csak a magától értődő kényelmi szemontból/, amin nem csodálkoznék...).
A driverek bejáratásával kapcsolatban megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok. Van, aki szerint a bejáratás egy baromság, merthogy amir még nem mérte meg a hatását (remélem, átmegy az irónia), és megint van, aki szerint sokat tud változni egy planár is a kezdeti időkben. Én utóbbit tapasztaltam az Anandánál; olyan ~100 óra után nem tűnt már fel semmiféle változás a hangjában. A prohadveren mostanában többen is vettek HE6SE-t, ők is azt tapasztalják, hogy kell neki idő.

A párnák nem is feltétlenül járatódnak, inkább elhasználódnak. Ezt többen meg is mérték. Mintha egy máshogy hangolt fejest kapna az ember egy ellaposodott párnával: https://crinacle.com/2020/11/04/the-pad ... st-update/

Aszpirin
Moderátor
Moderátor

Na, megjött a vadiúj Arya Stealth, és csak most jöttem rá, hogy a régebbi Arya tönkremenetelének jól látható ill hallható jelei voltak, csak nem tudtam róla, hogy ez a döglődés jele, illetve nem figyeltem fel a planár-driveren a vezetőrétegek jól látható állapotára...
Szóval az új Arya jóval kevesebb erősítést igényel, Auto Ref Level módban az RME AD-2 DAC FS a régi Arya-val már rég a bekapcsolt Hi-Power-zónában volt, amikor úgy szólt, mint a jelenlegi új Arya. o meg már -25 dBr hangerőbeállításnál is elég hangosan szól, több nem is kell nekem. A különbség igen jelentős, kb 15 dBr !!!!

Ha már itt tartunk, a planároknak általában mekkora a bejáratási idejük? (ez az első, vadiúj csomagolásból kiesett planárom, a korábbit már bejáratva vettem....)

Ja, és mégegy: a gyári párnákat azonnal lecseréltem az Amazonos valódi báránybőr-velúr hibrid változatra, amit korábban is használtam a reégi Arya-n, annyival kényelmesebbek az utóbbiak (és számomra jobban is szól ezekkel az Arya - meglehet, a fülpárnáknak is van egyfajta "bejáratásuk" /nem csak a magától értődő kényelmi szemontból/, amin nem csodálkoznék...).

Aszpirin
Moderátor
Moderátor

ANDS írta:
2023.11.18., szomb. 12:57
Azt látom, hogy az iphone-ok jó fényképeket csinálnak, gyakorlatilag optika nélkül. Valószínűleg szoftveresen kiszámolják, mi kell, hogy legyen a képen. Kb. ugyanez lehet a helyzet a hanggal is, kiszámolja a proci, mi kellene, hogy ott megszólaljon.
Nem annyira jó a hasonlat, mert bár a portréfotókon a mélységélességet valóbn softveresen "csinálják" az újabb iPhone-ok, a digitális "hangkiadással" hasonló, szelektív trükközés nincs (kivéve az esetlegesen beállított eq-profilt, de azokat minden "hangszrető" amber kikapcsolja az iPhone-ban), az iphone-ra ugyanúgy rá tudsz dugni bármilyen - akár igen komoly - DAC-ot is.
Abban a szerencsétlen(nek tűnő) kis lightning-»jack vagy USB-C-»jack átalakítóban valóban egy egyszerű, de teljesértékű DAC hardver bújik meg, egy Cirrus Logic gyártmányú chippel. Első ránézésre enhéz is elhinni :)

OFF
egyébként a mai telefonok - így az iPhone-ok - optikái sem annyira egyszerűek, mint minek látszanak, valóban miniatűr kisebb csodák, több lencsetaggal, és optikai zoom-mal, én már megtanultam nem-lenézni őket :D )

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 613

Hozzászólás Szerző: ANDS »

alto írta:
2023.11.17., pén. 06:22
....
Azért az iPad hangján is lehet jócskán javítani egy kismérető dacamppal, pl. Audioquest Cobalt.
.....
Lehet rajta javítani, csak szerintem az a javulás, ami elérhető 200-400 e Ft körüli áron, az nekem nem éri meg, hogy ráköltsek egy ekkora összeget, mert szerintem a jack kimenetéről is meglepően jól szól.

Aszpirin hasonlóan írja le:
Aszpirin írta:
2023.11.17., pén. 07:43
....
..... Hangja leginkább az USB-C - jack konverternek van, abban van a teljes DAC-"erősítő"-ADC hármas, és az Appple gyártmányú szerintem igen meglepően rendesen szól, nem csak az árához képest. .....
Azt látom, hogy az iphone-ok jó fényképeket csinálnak, gyakorlatilag optika nélkül. Valószínűleg szoftveresen kiszámolják, mi kell, hogy legyen a képen. Kb. ugyanez lehet a helyzet a hanggal is, kiszámolja a proci, mi kellene, hogy ott megszólaljon.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

Ha jól szól a cuccod, és elégedetten hátradőlve hallgatod, ne fejleszd tovább.

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

alto írta:
2023.11.17., pén. 19:01
ANDS írta:
2023.11.17., pén. 18:32
alto írta:
….
Egyébként az Empyrean egy topkategóriás fejhallgató (1.250.000 Ft), amihez hogy a teljes tudását megmutassa, hasonló árkategóriájú dacamp illik,….
….. Pl- Sennheiser HDV-820,…..
Szerinted egy Empyrean megmutatja a teljes tudását, ha egy Sennheiser HDV 820 van elékötve?
Most ezt komolyan gondolod?
Sennheiser korábbi dacampja valóban hulladék volt, ez azonban egyátalán nem rossz, és csak egy példa volt.
Az is igaz, hogy ha fejhallgatóval hallgatnék zenét, akkor inkább egy Trafomatic Head 2 csöves fejhallgató erősítővel hajtanám, és egy McIntosh MDA200, vagy egy Canor dacot kötnék elé, de így bőven 3 millió felett járunk már.
Vannak azért olcsóbban is a kategóriájukon túlmutató elektronikák. Sajnos tudnék mondani példát arra mikor egy nagyon drága cucctól egy lényegesen olcsóbb jobban teljesített. A megfelelő szinergiára kell törekedni. Aminek a kábelek is jelentős mértékben a részét képezik. Egyébként a HDVD800 egyáltalán nem volt "hulladék", ha az XLR kimeneten keresztül hallgattad.

alto
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2198
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

ANDS írta:
2023.11.17., pén. 18:32
alto írta:
….
Egyébként az Empyrean egy topkategóriás fejhallgató (1.250.000 Ft), amihez hogy a teljes tudását megmutassa, hasonló árkategóriájú dacamp illik,….
….. Pl- Sennheiser HDV-820,…..
Szerinted egy Empyrean megmutatja a teljes tudását, ha egy Sennheiser HDV 820 van elékötve?
Most ezt komolyan gondolod?
Sennheiser korábbi dacampja valóban hulladék volt, ez azonban egyátalán nem rossz, és csak egy példa volt.
Az is igaz, hogy ha fejhallgatóval hallgatnék zenét, akkor inkább egy Trafomatic Head 2 csöves fejhallgató erősítővel hajtanám, és egy McIntosh MDA200, vagy egy Canor dacot kötnék elé, de így bőven 3 millió felett járunk már.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”