Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456

Swans hangsugárzók

Moderátor: csandaz

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 250

Re: Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

AVX
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 3301

Re: Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ez egy 2019-es leltár. Ezek vannak még raktáron, ha azóta nem változott:
HIVI 2.2 BASE HIVI hangfalhoz talp 2.00
HIVI ALL.T3R HiVi Swans surround hangfal 1.00
HIVI B650CS HiVi autó hifi szett 1.00
HIVI BS10D HiVi autóhangszóró 7.00
HIVI CBM6000 HiVi CBM5000 TV állvány 1.00
HIVI CBV8 HIVI equipment table 1.00
HIVI CF160 HiVi autóhangszóró szett 1.00
HIVI D10R HiVi effekt hanfal 1.00
HIVI D2000R Hivi effect hangfal 1.00
HIVI D5.8 HiVi beépíthető hangszóró 1.00
HIVI F1R HiVi Swans surround hangfal 1.00
HIVI F1R-ST HiVi F1R állvány 4.00
HIVI H6 SUB HIVI subwoofer 3.00
HIVI HX15 HIVI PRO audio hangfal 1.00
HIVI HX18S HIVI PRO audio mélysugárzó 2.00
HIVI KX150 HIVI PRO audio hangfal 1.00
HIVI KX180 HIVI PRO audio mélysugárzó 2.00
HIVI KX80 HIVI PRO audio hangfal 1.00
HIVI L5-8R HIVI beépíthető hangszóró 12.00
HIVI L6-4R HIVI beépíthető hangszóró 1.00
HIVI M60-5.1 HIVI hangszóró szett 1.00
HIVI M6N HiVi beépíthető hangszóró 1.00
HIVI PA8 HiVi beépíthető hangszóró 12.00
HIVI PRO1808R HIVI PRO audió hangfal 1.00
HIVI PW1525A HIVI beépíthető hangszóró 2.00
HIVI RM300R HIVI effekt hangfal 1.00
HIVI RM600R Hivi effekt hangfal 9.00
HIVI S600-ST HiVi S600 állvány 1.00
HIVI V8 ST HiVi állvány 5.00
HIVI V8C HiVi center hangfal 2.00
HIVI V8F HiVi front hangfal 1.00
HIVI VA5-OS HiVi kültéri hangfal 5.00
HIVI VR5-C HiVi beépíthető hangszóró 5.00
HIVI VR5-LRC HiVi beépíthető hangszóró 21.00
HIVI VR5-W HiVi beépíthető hangszóró 7.00
HIVI VR6-W HiVi beépíthető hangszóró 45.00
HIVI VR8-W HiVi beépíthető hangszóró 18.00
HIVI VX10SW HiVi beépíthető hangszóró 12.00

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 22

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

A beállítás 3. pont ki- és bekapcsolja a subot, annak hangerejét tudod állítani az 1. pont szuper bass hangerővel a set gomb megnyomása és utána valamelyik tekerős gombbal, már nem emlékszem. Nálam 15 m2 elég volt 1 db hivi 25-ös zárt sub, a tiédben 2 db van ugyanakkora teljesítménnyel, így elégnek kell lenni.

A kábelezést ne vidd túlzásba, a Hyda is elég jó, én mindenhova Xindakot használok, pedig volt nálam Valhalla CuAgSs is, ami azért már erős középkategóriának mondható. Nem volt annyival jobb.

Arra figyeljél az A8M-nél hogy van egy olyan beállítás amivel lehet engedni a frontra a super basst vagy nem attól függetlenül, hogy van sub a rendszerben. Ez kb olyan mintha az LFE-t ráküldenéd a frontokra.
Én nem engedem a super bass-t a frontra, mert nekem nincs benne aktív mélynyomó.
Ha nem engeded a super basst a fontra akkor kizárólag a sub kimenet hengererejét növeli a kijelzőn a bal szélső skála mutatja. Nálam középen van azaz nincs semmit sem emelve és az SVS sub-on kb 65%-ra van állítva a hangerő. Mit mondja a SW 7 részében normál hangerőn amikor a erőt próbálta Rey-nél konkrétan bejelzett a sub-on a protektor. Szóval szerintem nem gyenge a CAV sub kimenete. Ráadásul nekem egy sub kimenetről 3 db sub kap jelet sorba kötve, és még az utolsónál sem kell tovább tekernem a normálhoz képest a hangerőt.   
Projektor: Sony VPL VW590ES Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1166

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Ha a super-bassz-t állítom max-ra, akkor a hangsugárzó kezd nagyon mélyre menni. Ez nem jött be.
Aztán, ha a 3. pontál lévő beállítást tartom meg, azaz super-bassz nélkül, akkor meg jön a sub-ból.

Tegnap megnéztük az asszonnyal a Warcaft-ot. Nem is gondoltam, hogy ennyire jó lesz a hangzás. Mély is előkerült a sub-ból.
Jövő héten kölcsönkapok egy processzort. Kíváncsi leszek, mit hoz majd és megéri-e a 150eFt plusz.
Pár AQ Roket 88 kábel is jön, meglátjuk jobb lesz-e a jelenlegi Hydra-nál. Már gondolkodom az új Fapaci Gold-on is...

A beállítás 3. pont ki- és bekapcsolja a subot, annak hangerejét tudod állítani az 1. pont szuper bass hangerővel a set gomb megnyomása és utána valamelyik tekerős gombbal, már nem emlékszem. Nálam 15 m2 elég volt 1 db hivi 25-ös zárt sub, a tiédben 2 db van ugyanakkora teljesítménnyel, így elégnek kell lenni.

A kábelezést ne vidd túlzásba, a Hyda is elég jó, én mindenhova Xindakot használok, pedig volt nálam Valhalla CuAgSs is, ami azért már erős középkategóriának mondható. Nem volt annyival jobb.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

konkolit
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 15

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: konkolit »

A T1000 szettben az alsó rész egy aktív sub, de zárt kivitelű, a reflexnyílás az a "felső" részhez tartozik. A zárt mivolta miatt nem fogsz olyan erőteljes mélyeket kapni, mint a Focal Cub2 reflexesnél, de azok sokkal pontosabbak lesznek, ettől függetlenül 2 db azért elég. A CAV A8M-nél a frontokat nem is lehet nagyra állítani, csak a centert és háttereket. A sub kimeneti jelszintje az A8M-nél nem túl izmos, de ettől függetlenül tudod emelni a jelét, de nem ott, ahol a többi hangfal hangerejét.

Itt egy leírás, ezt a super basszt próbáld meg max-ra tenni, ha ez nincs beállítva nem is küld jelet a subnak:

Tegnap játszottam egy kicsit a beállítással.
Ha a super-bassz-t állítom max-ra, akkor a hangsugárzó kezd nagyon mélyre menni. Ez nem jött be.
Aztán, ha a 3. pontál lévő beállítást tartom meg, azaz super-bassz nélkül, akkor meg jön a sub-ból.

Tegnap megnéztük az asszonnyal a Warcaft-ot. Nem is gondoltam, hogy ennyire jó lesz a hangzás. Mély is előkerült a sub-ból.
Jövő héten kölcsönkapok egy processzort. Kíváncsi leszek, mit hoz majd és megéri-e a 150eFt plusz.
Pár AQ Roket 88 kábel is jön, meglátjuk jobb lesz-e a jelenlegi Hydra-nál. Már gondolkodom az új Fapaci Gold-on is...

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Swans hangsugárzók

A T1000 szettben az alsó rész egy aktív sub, de zárt kivitelű, a reflexnyílás az a "felső" részhez tartozik. A zárt mivolta miatt nem fogsz olyan erőteljes mélyeket kapni, mint a Focal Cub2 reflexesnél, de azok sokkal pontosabbak lesznek, ettől függetlenül 2 db azért elég. A CAV A8M-nél a frontokat nem is lehet nagyra állítani, csak a centert és háttereket. A sub kimeneti jelszintje az A8M-nél nem túl izmos, de ettől függetlenül tudod emelni a jelét, de nem ott, ahol a többi hangfal hangerejét.

Itt egy leírás, ezt a super basszt próbáld meg max-ra tenni, ha ez nincs beállítva nem is küld jelet a subnak:

10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

konkolit
Fórumlakó
Fórumlakó

Swans hangsugárzók

Szia!

Ahogy nézem nincs rca eloerositett sub bemenet a hangfalon. Feltetelezem a front hangfal kimenete van egyedül rakotve a t1000-re.

RCA bemenete van a T1000 aktív sub-jának oda dugom be a cav sub out-ot, de lehet nem előerősített? Külön csatlakozom a hangsugárzóhoz.

Ha igy van az erősítő biztosan úgy van beallitva hogy az lfe jelet rakuldje a frontokra?

Nem változtattam a beállításokon, 5.1, minden hangsugárzó small. Ha focal subra kötöm, akkor semmi gond.

Nekem is a8m van, azt hiszem ha a frontokat nagyra teszed és azt allitod be hogy nincs sub akkor megy az lfe a frontokra...

Emiatt van small-ra állítva.

De lehet tévedek...

Egy biztos: ha leirod hogyan van a sub bekotve és az erősítő beallitva tobb otlet lesz

albertka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: albertka »

Sziasztok!

A T1000 beépített sub másnál is elég halovány energiát képes kiadni?
A kis focal cub2 esetében fél hangerőn rendesen megdobogtatja a szívem.
A Swans viszont max. hangerőn nagyon finoman lehet érezni.
Pedig mind a kettő 150W, ráadásul a hangsugárzó nagyobb a swans-ban és dupla móka.

Erősítőm sem szűkölködik erőben, egy cav A8M. Ugyanarra a sub kimenetre dugtam...
Viszont a zene őrületesen jó, persze bejáratás után. De mozi esetében hiányolom a lüktető mélyet...

Szia,

Ahogy nézem nincs rca eloerositett sub bemenet a hangfalon. Feltetelezem a front hangfal kimenete van egyedül rakotve a t1000-re.

Ha igy van az erősítő biztosan úgy van beallitva hogy az lfe jelet rakuldje a frontokra?

Nekem is a8m van, azt hiszem ha a frontokat nagyra teszed és azt allitod be hogy nincs sub akkor megy az lfe a frontokra...

De lehet tévedek...

Egy biztos: ha leirod hogyan van a sub bekotve és az erősítő beallitva tobb otlet lesz

AVX
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Swans hangsugárzók

Nem probléma, csak meglepett. Teljesen elégedett vagyok a szettel, zenére egy álom. Koncert is fenomenális, ha elkészül a tetőtér, figyelve az akusztikára, még jobb lesz. Kis aranyos a center meg a hátsó hangsugárzó.
Már régóta terveztem megvenni, végre össze is jött.

Azt javaslom, ha mozizni is akarsz, tegyél be mellé egy + szubot, amit mozihoz méreteztek.

konkolit
Fórumlakó
Fórumlakó

Swans hangsugárzók

Mert ez nem igazán mozira gyártódott.
Az igaz, hogy van hozzá center, meg hátsó hansugárzó is, de szerintem zenéhez méretezték, ami nekem előny lenne, van akinek meg nem.
Ennek a komplett szettnek a német ára bőven 2 MFt felett volt.

Nem probléma, csak meglepett. Teljesen elégedett vagyok a szettel, zenére egy álom. Koncert is fenomenális, ha elkészül a tetőtér, figyelve az akusztikára, még jobb lesz. Kis aranyos a center meg a hátsó hangsugárzó.
Már régóta terveztem megvenni, végre össze is jött.

konkolit
Fórumlakó
Fórumlakó

Swans hangsugárzók

A tologatásos módszert próbáltad? Próbálj meg letenni egy hangfalat oda, ahol hallgatod. Járd a szobát, hogy hol ad jó mélyet. Próbálhatod fordítva is. Járod a szobát, megkeresed hol jó a mély, és oda viszed a hallgatási pozíciót. Persze tudom, sokszor nem nagyon lehetőség variára. Próbáld ki úgy is a dobozokat, hogy "befelé" mutat a két szub, és úgy, hogy "kifelé". Szobaakusztikád milyen? 
Tologatni próbáltam, most szerintem jó helyen van. Sok módosításra lehetőség jelenleg nincsen. A jelenlegi akusztika csapnivaló, de kibírható. Sokat javul majd az új tetőtéri mozimnál. De az majd talán jövő nyáron elkészül, most hideg van, a szakiknak sok a munkájuk...
Kipróbálom a befele mutató sub-ot is.
Csak furcsa volt, hogy nagyon finomak a mélyek.

AVX
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Swans hangsugárzók

Sziasztok!

Mert ez nem igazán mozira gyártódott.
Az igaz, hogy van hozzá center, meg hátsó hansugárzó is, de szerintem zenéhez méretezték, ami nekem előny lenne, van akinek meg nem.
Ennek a komplett szettnek a német ára bőven 2 MFt felett volt.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1495

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Sziasztok!

Pedig mind a kettő 150W, ráadásul a hangsugárzó nagyobb a swans-ban és dupla móka.

Erősítőm sem szűkölködik erőben, egy cav A8M. Ugyanarra a sub kimenetre dugtam...
Viszont a zene őrületesen jó, persze bejáratás után. De mozi esetében hiányolom a lüktető mélyet...

A tologatásos módszert próbáltad? Próbálj meg letenni egy hangfalat oda, ahol hallgatod. Járd a szobát, hogy hol ad jó mélyet. Próbálhatod fordítva is. Járod a szobát, megkeresed hol jó a mély, és oda viszed a hallgatási pozíciót. Persze tudom, sokszor nem nagyon lehetőség variára. Próbáld ki úgy is a dobozokat, hogy "befelé" mutat a két szub, és úgy, hogy "kifelé". Szobaakusztikád milyen? 

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449
Kapcsolat:

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Sziasztok!

Nem hiszem hogy sok van belőle a fórumon
Majd pár képet dobhatnál fel róla
Ha az m7000f-et veszem alapul, azért szólnia kellene rendesen
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Onkyo/Emotiva/Martin Logan/JBL/Synology ▪︎
▪︎?/Dragonweed Kolibri▪︎

Lenovo Thinkpad x1 yoga és Samsung Note 10+ új akkuval eladó :)

konkolit
Fórumlakó
Fórumlakó

Swans hangsugárzók

Sziasztok!

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Swans hangsugárzók

ATC-től van. 
Brutálisan néz ki, gyönyörű darab .

Mik lehetnek még eldugva ATC-nél ,  1db Sub 10D, vagy 2 db sub H10 nincs véletlenül .
10.1 Auro3D

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 773

Swans hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Honnan sikerült beszerezni? Jöhetne még fotó, ha kibontottad? Egyik kedvencem ez a T széria.
ATC-től van. 
Még a múlt héten jött, azóta tesztelgetem. Nagyon jó hangja van, lemegy pince mélyre (teszthang 30Hz), a magasai szárnyalnak. Impozáns megjelenés, brutál méret, pedig az eddigi is bőven 1m fölötti magassággal van megáldva. (Azt most száműztem a hálóba, pedig az is meglepetést okozott már néhány fórumtársnak)
3db külön hangváltó, a doboz belseje több helyen is merevítve. Nem is értem, miért nem vettem már ilyet évekkel ezelőtt. 

Moziszoba*: 5.1: Benq W1090, Projecta HomeScreen 220 fix (HCCV), Anthem MRX510, Dune HD Max, Swans D3.2, 2xSub: HIVI DIY

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Swans hangsugárzók

Már tudom a választ:
Egyértelműen sokkal-sokkal jobb.

Honnan sikerült beszerezni? Jöhetne még fotó, ha kibontottad? Egyik kedvencem ez a T széria.
10.1 Auro3D

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Swans hangsugárzók

Vajon mennyivel jobb a Swans T700... a D3.2-höz képest feljebb van-e hangban?
Már tudom a választ:
Egyértelműen sokkal-sokkal jobb.  

Moziszoba*: 5.1: Benq W1090, Projecta HomeScreen 220 fix (HCCV), Anthem MRX510, Dune HD Max, Swans D3.2, 2xSub: HIVI DIY

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Swans hangsugárzók

nézd, én csak a d3.1-et hallgattam. robosztus meg minden, de a hangok nem igazán akartak leválni a dobozról, a zenében a részleteket eléggé összemosta, egyáltalán nem tetszett. mutatott atc egy tuningoltat is, az se volt sokkal jobb. az aznap meghallgatott dobozok közül a leggyengébb hangot adták. nem tudom az álló mennyivel lehet más. próbáltam megkeresni a hozzászólásokat, ahol a t700-ról írnak, de persze most az istennek se találom őket.
Nekem a 3.2 volt, a 3.1-et nem hallottam még sehol.

Ezt találtam innen: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ent=744607

Az összehasonlító tesztből kiollózva: Nubert nuLine122 (Listaár 1065 €) Összességében nuLine tart egy kicsit melegebb hangolt hang, míg a Swans fejlesztők középpontjában egy nyitottabb, frissebb hang. Tulajdonképpen elég lenne egy döntetlen, de a nuLine nyer is, de végül győzedelmeskedni a kihívó. Ez biztosítja, hogy csak valami egyetemes hang tuning, míg a T700 (szó szerint) jön zenei stílusok gyors ütés valamit ki a lépés.            Google fordító.

https://www.stereo.de/hifi-test/lautspr ... uline-122/
Most  2200 Euro

Szerintem jó sub támogatással elég lehet nálad a T600 is

A jövőhéten eldől.

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Swans hangsugárzók

Szerintem jó sub támogatással elég lehet nálad a T600 is, a magasról már többször esett szó itt, hogy milyen felső kat. hangfalakban használják.

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... B3k/page-3
10.1 Auro3D

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Swans hangsugárzók

Van néhány gondolatom és észrevételem ezzel kapcsolatban.:
Megtudnám hallgatni a T600-ast, de sajnos olyan akusztikai környezetben, ami hagy némi kívánni valót. Tudom, mert már jártam ott, és az alapján szinte tuti, hogy nem tetszene.
Ez a bizonyos "mozira lett hangolva" leírást, csak itt a topicban olvastam. Külföldi tesztekben és fórumokon éppen fordítva írják.  A T700-ast High End-nek titulálják, a kisebb tesóját pedig mozis frontként említik mindig.
A váltójával alapvetően nincs gond szerintem. Való igaz, a 3.2 (D6.8) mélyközepe drágább, elvileg jobb is, de erős mélytöbblettel szól a doboz, amit a proci próbál helyre tenni. Viszont a dómsugárzója elég gyengusz, még az X1-el szerelt sem az igazi, bár azzal azért sokkal jobb. Érdekes módon ezekből a dómokból nem hallom a 16Khz teszthangot, míg a Vifa dómból igen.
 A t600/t700 magasa über brutál. Igen, az RT2 ribbon, pedig sokkal magasabb kategóriás mindegyiknél. Persze talán lehet egy jobb mélyközéppel tuningolni a T sorozatot és akkor kedvező áron még egy kategóriát ugrik elvileg.

De jó volna, ha valaki olyan is írna, aki használ otthon, vagy legalább hallotta a T700-ast.   

Akartam kérdezni, hogy te miért váltál meg tőlük, de megtaláltam a választ. Bee  

nézd, én csak a d3.1-et hallgattam. robosztus meg minden, de a hangok nem igazán akartak leválni a dobozról, a zenében a részleteket eléggé összemosta, egyáltalán nem tetszett. mutatott atc egy tuningoltat is, az se volt sokkal jobb. az aznap meghallgatott dobozok közül a leggyengébb hangot adták. nem tudom az álló mennyivel lehet más. próbáltam megkeresni a hozzászólásokat, ahol a t700-ról írnak, de persze most az istennek se találom őket.

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Swans hangsugárzók

én a t700-at sose hallottam, de visszakeresve/olvasva régi hozzászólásokat úgy tűnik a hangját eléggé mozisra hangolták. kb. hasonló igaz a D szériára is. ha pont ez az amit keresel, akkor telitalálat lehet mindkettő. anno nekem atc mondta szegeden, hogy kifejezetten piaci igény van ilyen mozisra hangolt dobozokra. Elviekben a d3.2 mélyközepe jobb, mint a t600/t700 dobozé, de sajna ha a váltó nem nő fel hozzá ez vajmi keveset ér. A t600/t700 magasa über brutál. Esetleg hallgasd meg valakinél mindkét dobozt, ha van rá időd/lehetőséged. 
Van néhány gondolatom és észrevételem ezzel kapcsolatban.:
Megtudnám hallgatni a T600-ast, de sajnos olyan akusztikai környezetben, ami hagy némi kívánni valót. Tudom, mert már jártam ott, és az alapján szinte tuti, hogy nem tetszene.
Ez a bizonyos "mozira lett hangolva" leírást, csak itt a topicban olvastam. Külföldi tesztekben és fórumokon éppen fordítva írják.  A T700-ast High End-nek titulálják, a kisebb tesóját pedig mozis frontként említik mindig.
A váltójával alapvetően nincs gond szerintem. Való igaz, a 3.2 (D6.8) mélyközepe drágább, elvileg jobb is, de erős mélytöbblettel szól a doboz, amit a proci próbál helyre tenni. Viszont a dómsugárzója elég gyengusz, még az X1-el szerelt sem az igazi, bár azzal azért sokkal jobb. Érdekes módon ezekből a dómokból nem hallom a 16Khz teszthangot, míg a Vifa dómból igen.
 A t600/t700 magasa über brutál. Igen, az RT2 ribbon, pedig sokkal magasabb kategóriás mindegyiknél. Persze talán lehet egy jobb mélyközéppel tuningolni a T sorozatot és akkor kedvező áron még egy kategóriát ugrik elvileg.

De jó volna, ha valaki olyan is írna, aki használ otthon, vagy legalább hallotta a T700-ast.   

Akartam kérdezni, hogy te miért váltál meg tőlük, de megtaláltam a választ. Bee  

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Swans hangsugárzók

Vajon mennyivel jobb a Swans T700 a T600-as modellhez képest mozira? Illetve mindkettő a D3.2-höz képest feljebb van-e hangban?
Árban tudom, hogy igen.
Aki ismeri a "T" sorozatot, írjon róla pár sort. Köszi!

én a t700-at sose hallottam, de visszakeresve/olvasva régi hozzászólásokat úgy tűnik a hangját eléggé mozisra hangolták. kb. hasonló igaz a D szériára is. ha pont ez az amit keresel, akkor telitalálat lehet mindkettő. anno nekem atc mondta szegeden, hogy kifejezetten piaci igény van ilyen mozisra hangolt dobozokra. Elviekben a d3.2 mélyközepe jobb, mint a t600/t700 dobozé, de sajna ha a váltó nem nő fel hozzá ez vajmi keveset ér. A t600/t700 magasa über brutál. Esetleg hallgasd meg valakinél mindkét dobozt, ha van rá időd/lehetőséged. 

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Swans hangsugárzók

Vajon mennyivel jobb a Swans T700 a T600-as modellhez képest mozira? Illetve mindkettő a D3.2-höz képest feljebb van-e hangban?
Árban tudom, hogy igen.
Aki ismeri a "T" sorozatot, írjon róla pár sort. Köszi!

Válasz küldése

Vissza: “ATC-Trade Zrt.”