Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.

Canton LE 900 hangsugárzó

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Avatar
TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1467
Csatlakozott: 2010.08.08., vas. 10:51
Értékelés: 409
Tartózkodási hely: Szombathely

Canton LE 900 hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

Canton LE 900 hangsugárzó

Eladósorba került egy pár Canton LE 900 hangsugárzó. A kabinet eredtileg fekete volt, de elég ramaty állapotú, ezért világos tölgy fahatású öntapadós fóliával újra húztuk. A fólia bármikor visszaszedhető, és akár egy másik fóliával újra fóliázható, így bármilyen enteriőrbe beilleszthető. Kérésre felár ellenében át tudom fóliázni fekete fa hatású fóliával is. A gyári szürke fémrács le lett szedve róla, és az elejére bőr hatású fóliát ragasztottunk. Nem lett tökéletes, de nem néz ki rosszul. Ezenkívül kapott egy-egy pár KáCsa BP-263G banán aljzatot. Ez tud csupasz vezetéket is fogadni, legfeljebb 10 mm2 keresztmetszetig, illetve banándugót, és villát is. Ezenkívül a hangsugárzóban minden eredeti, műszakilag tökéletes állapotú.

Képek:

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Infó:

https://www.hifi-wiki.de/index.php/Canton_LE_900

Ár: 95.000 Ft

A hangsugárzó Szombathelyen található, tapizható, meghallgatható, akár saját elektronikával is. Szállításban tudok segíteni.

Érdeklődni a tomleftiger@gmail.com email címen, vagy privát üzenetben lehet.

Köszönöm, hogy benéztél!


Utoljára TomLeftiger ugrasztotta előre 2022.08.01., hétf. 08:58-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”