Big írta: ↑2020.02.23., vas. 19:59
Nagyon köszönöm a gyors és "bíztató"

választ. Azért várok még, hátha valaki talált már erre megoldást az A-400-nál. Mire lett cserélve?
Sajnos sokáig bohóckodtunk és nem oldódott meg. Gyári vissza, fw, kábel, stb...
A500 lett ott is, nálam is és más barátomnál is.

- Screenshot_20200223-200630_Chrome.jpg (45.72 KiB) Megtekintve 3766 alkalommal
Ezt pedig jóérzéssel közzéteszem.
A popcorn lejátszókat hibáik ellenére is szeretem. Faék egyszerűséggel játszanak le dolgokat relatíve olcsón. Az irányíthatósága jó, a távkapcs is pazar. A rendszer is jóvanazúgy.
A komolyan vételt én viszont sehogy nem látom.
Az 500-at kifejezetten a beharangozott jukebox, meg a zenelejátszó képességek miatt vettem. Le is játszik majdnem mindent. DSD256-ot is elindít, de kijelző kell mindenhez.
- Synology DS audio úgy ahogy parancsol neki, de többnyire lefagy tőle a popcorn.
- A fizetős NAremote vagy mi kb alig működik vele. Vagy megtalálja vagy nem, lehet újraindítani áramtalanítással, néha működik. De a kezelése vacak.
- A jukebox egy vicc.
- A500Pro android része is egy vicc. Tört felbontással, alig működő menüpontokkal, stb...
Aki zenét akár hallgatni, könyörgöm ne ezen tegye. Még ha egy jó DAC mellett jó is lenne...
Hogy jót is mondjak róla, a képe pazar A400-tól felfelé. NAS-ról használom futóműnek filmhez. Ha nem trükközök, erre nagyon jó, de legalább évente egy javítást kinyöghetne a cég. De tényleg. Mi a francot csinálnak?