Tuti83 írta: ↑2019.05.16., csüt. 12:35
tonee73 írta: ↑2019.05.15., szer. 19:22
vlaca írta: ↑2019.05.15., szer. 11:50
Ja oks, ezt nem tudtam, ravasz "trükk"
Nem trükk.A topik eleve tápregenerátor címen lett nyitva-valamit kevertek.
Tisztelt fórumtársak!
A gyártói topicomnak a címét valószínű tonee 73 admin. írta el,mivel ő nyitotta nekem meg a topikot,és a cím már adott volt mikor megkaptam az oldalt.
Mert én még a AVX-el történt levelezésemben is mindig tápgenerátornak neveztem a műszert.
Észrevettem már az elején hogy el van írva,de szóra sem méltattam,mert szerintem teljesen mindegy hogy mi a megnevezése szerkentyűnek.
Szerintem egyedül a hifi készülékekre gyakorolt hatása,és ezáltal a zenében (hangban) hallható változások a fontosak.
De úgy látom hogy van egy pár emberke itt a fórumon,akiket ez egyáltalán nem érdekel,bezzeg abból óriási vitát tudnak kovácsolni ,hogy mi éppen az aktuális neve az adott műszernek.
Olvasta-e már valaki egyáltalán hogy a műszer előlapjára mi van írva?
High-End Power Connecktion. Na ez se nem egyik se nem másik!!!
Üdv.Powerwolf
Én azt gondolom, hogy mindkét félnek igaza van, mert valóban csak a hang számít ebben a hobbiban, de...
...de nem mindenáron.
Én úgy gondolom, hogy egy ilyen készüléknek nem csak az a feladata, hogy az áramot "rendbe tegye", hanem az is, hogy egy esetleges baj esetén megvédje a drága készülékeimet. Erre vonatkozóan tettem fel kérdéseket, de maradjunk annyiban, hogy szakmaiatlan választ kaptam.
Tudom-tudom, van a családban szakmabeli (ez le lett írva), akikről nem derült ki, hogy pontosan mit is csinálnak (felügyelik a gyártást, terveznek, bemérnek, vagy csak kérdezni lehet tőlük?)
Nekem is van fogorvos a családban, mégse állok neki fogat fúrni és tömni, pedig nagyon jó kis akkus kézifúróm van.
Aztán később jött egy belső fotó egy másik gyártó gépéről. Fel is merült bennem a kérdés, hogy akkor most ez a gép egy másolat? Ezt akkor hogyan kell érteni? Mit keres egy magyar gyártású gép topikjában egy külföldi cég termékének fotója?
Bennem az is felmerült, hogy mi van a 2 év garanciával? Oké, van rá, ez le van írva. De ha mondjuk két éven túl meghibásodik a Powerwolf, akkor vehetek másikat? Mert mivel ki van öltve műgyantával, ezért javíthatatlan. Ha már ki van öntve műgyantával és javíthatatlan, akkor legyen rá pl. örök élet garancia.
És mit történik abban az esetben, ha bizonyíthatóan a Powerwolf készülék meghibásodása miatt megy tönkre valamelyik elektronikám? A készülék fel van készítve arra az esetre, hogy meghibásodás esetén lekapcsoljon és megvédje a rákötött vasakat? A végfokonban pl 2+2 üvegbetét védi a hangfalat, hogy meghibásodás (pl. túláram) esetén az üvegbetét menjen tönkre és ne a hangfal.
Szóval csak arra akarok utalni, hogy a kérdésekre adott válaszok alapján van egy csomó bizonytalansági tényező a vas körül. Nincs bevizsgálva, nem tudjuk, hogy mit is csinál a gép, milyen védelem van benne, stb.