Akkor ezt most komolyan írtad ide?

ezt értettem (jól volt megfogalmazva az elsö beírásod e szempontból)Lemmy9.1 írta: ↑2022.06.22., szer. 23:30A válaszom nem ilyen túlbonyolított lesz mint a kérdés. Pontos statisztikát sem csináltam.avl2 írta: ↑2022.06.22., szer. 16:24mit értesz "sosem sikerült" alatt ? nem feltétlenül a Te sütésedre (hifi, autó, fizetés, szakmunka ára, stb. minden kapcsán), szerintem érdemes végiggondolni:
reális-e a várakozás ?
(simán, 10-böl 10-szer máshol olyan, 10-böl 5-ször, vagy még sosem ettem/láttam/kaptam olyan jót, mint elképzelem ? )
Válaszom: 3x próbáltam és sz@r lett.![]()
A válaszom nem ilyen túlbonyolított lesz mint a kérdés. Pontos statisztikát sem csináltam.avl2 írta: ↑2022.06.22., szer. 16:24mit értesz "sosem sikerült" alatt ? nem feltétlenül a Te sütésedre (hifi, autó, fizetés, szakmunka ára, stb. minden kapcsán), szerintem érdemes végiggondolni:
reális-e a várakozás ?
(simán, 10-böl 10-szer máshol olyan, 10-böl 5-ször, vagy még sosem ettem/láttam/kaptam olyan jót, mint elképzelem ? )
Szerintem elég egyértelmű volt: 3:0 a húsdarab javára ;-)
Nekem volt már sikerélményem régebben, aztán többször ízetlen cipőtalpat sikerült összehoznom kb. ugyanúgy... Gondoltam béna vagyok, ennyi ;-) De simán lehet, hogy a hús volt más, mint aminek lennie kellett volna (nem értek hozzá, én egy darab húsról ránézésre meg nem mondom, hogy honnan lett kinyesve ;-)
mit értesz "sosem sikerült" alatt ? nem feltétlenül a Te sütésedre (hifi, autó, fizetés, szakmunka ára, stb. minden kapcsán), szerintem érdemes végiggondolni:
Jó, jó, de hol a túró gombóc? Nálam az rotyogott a palacsinták mellett a lábasban
Igazad van ebben speciel, ezért írtam a kb-t, én paprika - paradicsomból 3-3 db-ot használtam 1.2 kg húshoz.Vinkler írta: ↑2022.03.14., hétf. 09:361 kg húshoz 1 db paradicsom és 1 db paprika a lecsóalap?tanczi írta: ↑2022.03.14., hétf. 09:01Hát, ki hogy csinálja.
Ha megnézed, alig akad két egyforma recept a neten, még egy ilyen egyszerű kaja esetében is…
Én tegnap kb. ez alapján csináltam, és finom lett - máskor meg máshogy szoktam, ha olyanom van:
https://streetkitchen.hu/hust-hussal/a- ... esporkolt/![]()
Az SK-receptek arányai néha furák…
1 kg húshoz 1 db paradicsom és 1 db paprika a lecsóalap?tanczi írta: ↑2022.03.14., hétf. 09:01Hát, ki hogy csinálja.
Ha megnézed, alig akad két egyforma recept a neten, még egy ilyen egyszerű kaja esetében is…
Én tegnap kb. ez alapján csináltam, és finom lett - máskor meg máshogy szoktam, ha olyanom van:
https://streetkitchen.hu/hust-hussal/a- ... esporkolt/
Hát, ki hogy csinálja.
Az Alföldön, ahol én járok, ott ez nem igaz.Vinkler írta: ↑2022.03.14., hétf. 08:23Nálam az vált be, hogy ne égjen meg a paprika, de szépen életre keljen a zsiradékban, hogy a húst egyszer megforgatom és azt szórom meg paprikával, mielőtt kiengedné a levét. Így picit lehűl az edény, a paprika nem ég meg, mert a hús pár másodperc múlva elkezdi kiengedni a levét. Régóta így tolom, eddig bevált. Nálam ökölszabály, hogy utána már nem paprikázunk, csak egyszer.![]()
Nálam az vált be, hogy ne égjen meg a paprika, de szépen életre keljen a zsiradékban, hogy a húst egyszer megforgatom és azt szórom meg paprikával, mielőtt kiengedné a levét. Így picit lehűl az edény, a paprika nem ég meg, mert a hús pár másodperc múlva elkezdi kiengedni a levét. Régóta így tolom, eddig bevált. Nálam ökölszabály, hogy utána már nem paprikázunk, csak egyszer.
Több alkalommal, fokozatosan paprikázom.
Jaja. A paprika nem oldódik vízben
Amelyek fotóját ki is kellett szedjem...
Az első és hetedik kép elgondolkodtatott. Te mikor rakod bele a paprikát?