- 20220521_173346.jpg (2.42 MiB) Megtekintve 5707 alkalommal
Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327
Sütés-főzés
Re: Sütés-főzés
Köszi Alex
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Hozzászólások: 4419
- Csatlakozott: 2020.08.03., hétf. 16:25
- Értékelés: 2420
- Vasti
- Fórumlakó
- Hozzászólások: 862
- Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
- Értékelés: 308
- Tartózkodási hely: Ausztria
Re: Sütés-főzés
Megint sziasztok :-)
Csak azért írom le, hogy ma mit főztem, mert észrevettem egy érdekes dolgot.
A kisebbik lányom egy ideje nem eszik húst, és az elején nem kis szenvedés volt mindig, hogy akkor most mit főzzek, főzzünk?! Mert eléggé húsevő család vagyunk amúgy.
Egy ideig ment, hogy főzünk úgy, mint máskor, ő meg simán nem eszi meg a húst, de szegény csak nem élhet köreten meg salátákon ;-)
Aztán volt az, hogy főzünk úgy, mint eddig, de neki próbáljuk a húst valami vega műhússal, műkolbásszal helyettesíteni, rántott sajttal, rántott karfiollal, stb.: ahogy a legtöbb étterem vega kínálata is ezen alapszik ;-)
De igazából pár hete döbbentem rá, hogy szép lassan eléggé lecsökkentettük a húsbevitelt, automatikusan a finom, kiadós, de hús nélküli recepteket keresem. Hetente 1x-2x készítünk húsos ételt, de az is szinte kizárólag csirke vagy hal, esetleg pulyka (ezeket megeszi a kisebbik is, de kb. csak így, hetente 1-2 alkalommal) Disznó, sőt, még marhahúst is csak pár alkalommal veszünk havonta... És még csak nem is fogytam ;-) De érzem, hogy jobb az emésztésemnek, a szervezetemnek így.
Na jó, azért hetente - kéthetente rendelek egy kebabot, bár felénk az is csak csirkehússal van ;-)
Szóval, ma kapormártást főztem, főtt tojással, főtt krumplival.
Én rengeteg kaporral készítem: egy csokorral beleaprítok az elején, azzal főzöm, és még egy csokorral a végén, amikor belekerül a tejföl (pontosabban Creme Fraice, ami egy piszok sűrű, nem savanyított tejföl - gyakorlatilag tejszín) Kicsit édes, kellemesen megcitromozom, gyerekkorom óta imádom!
Nagyon egyszerű, olcsó, hamar elkészül, állati finom, de szerintem az emberek ritkán készítik, vagy sohasem...
Röviden a recept, mert szerintem ez a tuti, de pont így nem találtam a neten - lehet, hogy saját fejlesztés ;-)
Egy fej apróra vágott vöröshagymát elkeverek két púpos evőkanál liszttel, és annyi napraforgóolajjal, hogy híg-krémes legyen, és elkezdem pirítani. Amikor már a hagyma megdinsztelődött, a liszt is eleget pirult, fel lehet engedni vagy valamilyen levessel, ha éppen fől (húsleves, zöldségleves) , de vízzel felengedve is jó, én olyankor dobok bele egy fél leveskockát... Mehet bele az egyik csokor apróra vágott kapor, só, aztán habverővel kevergetve kiforralom. Annyi víz kell hozzá, hogy főzelék sűrűségű legyen ;-) Forralom úgy 10 percig finoman, hogy ne legyen "liszt ízű". Aztán leveszem a tűzről, elkeverem benne a "tejfölt", a második csokor kaprot, cukrozom, és belefacsarom egy fél citrom levét. Vissza a tűzre, és még egy kicsit rotyogtatom. Megkóstolom, kell-e még bele só, cukor vagy citrom, és már kész is :-)
Csak azért írom le, hogy ma mit főztem, mert észrevettem egy érdekes dolgot.
A kisebbik lányom egy ideje nem eszik húst, és az elején nem kis szenvedés volt mindig, hogy akkor most mit főzzek, főzzünk?! Mert eléggé húsevő család vagyunk amúgy.
Egy ideig ment, hogy főzünk úgy, mint máskor, ő meg simán nem eszi meg a húst, de szegény csak nem élhet köreten meg salátákon ;-)
Aztán volt az, hogy főzünk úgy, mint eddig, de neki próbáljuk a húst valami vega műhússal, műkolbásszal helyettesíteni, rántott sajttal, rántott karfiollal, stb.: ahogy a legtöbb étterem vega kínálata is ezen alapszik ;-)
De igazából pár hete döbbentem rá, hogy szép lassan eléggé lecsökkentettük a húsbevitelt, automatikusan a finom, kiadós, de hús nélküli recepteket keresem. Hetente 1x-2x készítünk húsos ételt, de az is szinte kizárólag csirke vagy hal, esetleg pulyka (ezeket megeszi a kisebbik is, de kb. csak így, hetente 1-2 alkalommal) Disznó, sőt, még marhahúst is csak pár alkalommal veszünk havonta... És még csak nem is fogytam ;-) De érzem, hogy jobb az emésztésemnek, a szervezetemnek így.
Na jó, azért hetente - kéthetente rendelek egy kebabot, bár felénk az is csak csirkehússal van ;-)
Szóval, ma kapormártást főztem, főtt tojással, főtt krumplival.
Én rengeteg kaporral készítem: egy csokorral beleaprítok az elején, azzal főzöm, és még egy csokorral a végén, amikor belekerül a tejföl (pontosabban Creme Fraice, ami egy piszok sűrű, nem savanyított tejföl - gyakorlatilag tejszín) Kicsit édes, kellemesen megcitromozom, gyerekkorom óta imádom!
Nagyon egyszerű, olcsó, hamar elkészül, állati finom, de szerintem az emberek ritkán készítik, vagy sohasem...
Röviden a recept, mert szerintem ez a tuti, de pont így nem találtam a neten - lehet, hogy saját fejlesztés ;-)
Egy fej apróra vágott vöröshagymát elkeverek két púpos evőkanál liszttel, és annyi napraforgóolajjal, hogy híg-krémes legyen, és elkezdem pirítani. Amikor már a hagyma megdinsztelődött, a liszt is eleget pirult, fel lehet engedni vagy valamilyen levessel, ha éppen fől (húsleves, zöldségleves) , de vízzel felengedve is jó, én olyankor dobok bele egy fél leveskockát... Mehet bele az egyik csokor apróra vágott kapor, só, aztán habverővel kevergetve kiforralom. Annyi víz kell hozzá, hogy főzelék sűrűségű legyen ;-) Forralom úgy 10 percig finoman, hogy ne legyen "liszt ízű". Aztán leveszem a tűzről, elkeverem benne a "tejfölt", a második csokor kaprot, cukrozom, és belefacsarom egy fél citrom levét. Vissza a tűzre, és még egy kicsit rotyogtatom. Megkóstolom, kell-e még bele só, cukor vagy citrom, és már kész is :-)
- Vasti
- Fórumlakó
- Hozzászólások: 862
- Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
- Értékelés: 308
- Tartózkodási hely: Ausztria
Re: Sütés-főzés
Sziasztok!
Két kaja, amit a napokban főztem - mindkettő iggggen finom volt ;-)
Az első egy osztrák sztenderd éttermi kaja, amit otthon viszont még sohasem láttam - a zsemlegombóc "gombamártással". Nagyon finom, a gomba + hagyma + petrezselyemzöld trióval nagyot hibázni nem lehet ;-)
A recpet: https://www.gutekueche.at/eierschwammer ... zept-24833
Én vegyes (fagyasztott) gombából csináltam, mert ízletesebb, mint csak rókagombából.
A másik meg egy olaszos valami, a hétvégén találtam a Youtube-os főzős videó nézegetés közben ezt a receptet:
https://www.youtube.com/watch?v=eYBEhWcGy9I
Sok videója van a fickónak, pikk-pakk összevág bármit olyan éttermi szakácsosan, de tetszik :-) Ma összedobtam én is csak úgy lazán ;-) , gyúrtam mellé tésztát is, mert mégis úgy az igazi. Nagyon tetszett a családnak is, meg nekem is! Jó kis olaszos, de a kapribogyótól meg a citromhéjtól mégis új íz volt.
Jó szórakozást nektek is a konyhában :-)
Két kaja, amit a napokban főztem - mindkettő iggggen finom volt ;-)
Az első egy osztrák sztenderd éttermi kaja, amit otthon viszont még sohasem láttam - a zsemlegombóc "gombamártással". Nagyon finom, a gomba + hagyma + petrezselyemzöld trióval nagyot hibázni nem lehet ;-)
A recpet: https://www.gutekueche.at/eierschwammer ... zept-24833
Én vegyes (fagyasztott) gombából csináltam, mert ízletesebb, mint csak rókagombából.
A másik meg egy olaszos valami, a hétvégén találtam a Youtube-os főzős videó nézegetés közben ezt a receptet:
https://www.youtube.com/watch?v=eYBEhWcGy9I
Sok videója van a fickónak, pikk-pakk összevág bármit olyan éttermi szakácsosan, de tetszik :-) Ma összedobtam én is csak úgy lazán ;-) , gyúrtam mellé tésztát is, mert mégis úgy az igazi. Nagyon tetszett a családnak is, meg nekem is! Jó kis olaszos, de a kapribogyótól meg a citromhéjtól mégis új íz volt.
Jó szórakozást nektek is a konyhában :-)
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
Pörög a grill.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Re: Sütés-főzés
Igazad van ebben speciel, ezért írtam a kb-t, én paprika - paradicsomból 3-3 db-ot használtam 1.2 kg húshoz.Vinkler írta: ↑2022.03.14., hétf. 09:361 kg húshoz 1 db paradicsom és 1 db paprika a lecsóalap?tanczi írta: ↑2022.03.14., hétf. 09:01Hát, ki hogy csinálja.
Ha megnézed, alig akad két egyforma recept a neten, még egy ilyen egyszerű kaja esetében is…
Én tegnap kb. ez alapján csináltam, és finom lett - máskor meg máshogy szoktam, ha olyanom van:
https://streetkitchen.hu/hust-hussal/a- ... esporkolt/
Az SK-receptek arányai néha furák…
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
1 kg húshoz 1 db paradicsom és 1 db paprika a lecsóalap?tanczi írta: ↑2022.03.14., hétf. 09:01Hát, ki hogy csinálja.
Ha megnézed, alig akad két egyforma recept a neten, még egy ilyen egyszerű kaja esetében is…
Én tegnap kb. ez alapján csináltam, és finom lett - máskor meg máshogy szoktam, ha olyanom van:
https://streetkitchen.hu/hust-hussal/a- ... esporkolt/
Az SK-receptek arányai néha furák…
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Re: Sütés-főzés
Hát, ki hogy csinálja.
Ha megnézed, alig akad két egyforma recept a neten, még egy ilyen egyszerű kaja esetében is…
Én tegnap kb. ez alapján csináltam, és finom lett - máskor meg máshogy szoktam, ha olyanom van:
https://streetkitchen.hu/hust-hussal/a- ... esporkolt/
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Re: Sütés-főzés
Az Alföldön, ahol én járok, ott ez nem igaz.Vinkler írta: ↑2022.03.14., hétf. 08:23Nálam az vált be, hogy ne égjen meg a paprika, de szépen életre keljen a zsiradékban, hogy a húst egyszer megforgatom és azt szórom meg paprikával, mielőtt kiengedné a levét. Így picit lehűl az edény, a paprika nem ég meg, mert a hús pár másodperc múlva elkezdi kiengedni a levét. Régóta így tolom, eddig bevált. Nálam ökölszabály, hogy utána már nem paprikázunk, csak egyszer.
A kalocsai haverom el is zavarna, ha ennyiszer paprikáznánk :-)
Ettől szép az élet, hogy másként csináljuk - és sztem itt is a végeredmény számít / az a lényeg, ami végül a tányérba kerül :-)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
Nálam az vált be, hogy ne égjen meg a paprika, de szépen életre keljen a zsiradékban, hogy a húst egyszer megforgatom és azt szórom meg paprikával, mielőtt kiengedné a levét. Így picit lehűl az edény, a paprika nem ég meg, mert a hús pár másodperc múlva elkezdi kiengedni a levét. Régóta így tolom, eddig bevált. Nálam ökölszabály, hogy utána már nem paprikázunk, csak egyszer.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Re: Sütés-főzés
Több alkalommal, fokozatosan paprikázom.
A hagymás alapot ritkán szoktam megszórni.
Van, aki a húst is máskor / sehogy sem pirítja, én a paprikát nem szórom bele az elején.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Hozzászólások: 1826
- Csatlakozott: 2006.10.31., kedd 09:10
- Értékelés: 1660
- Tartózkodási hely: Pilisvörösvár
Re: Sütés-főzés
Jaja. A paprika nem oldódik vízben
Én le szoktam pirítani a hagymát, utána lehúzom a tűzről és kicsit hagyom hűlni, bele a paprika jól felkeverem, aztán a hús, stb.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Hozzászólások: 12096
- Csatlakozott: 2008.12.12., pén. 11:49
- Értékelés: 5730
- Tartózkodási hely: SO15 0SB
Re: Sütés-főzés
Amelyek fotóját ki is kellett szedjem...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Sütés-főzés
Mai sertéscomb pöri.
Isteni lett, ultra sűrű szafttal.
Egy kis Monyo-val és Uncsival főzéshez, hozzá Debreczeni cuvée 2016.
Isteni lett, ultra sűrű szafttal.
Egy kis Monyo-val és Uncsival főzéshez, hozzá Debreczeni cuvée 2016.
- Csatolmányok
-
- 12C4525C-C2EC-4231-BF21-9AB038A06539.jpeg (2.29 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- 3AF906BA-355E-4E30-A98E-BFCC5E8FFD59.jpeg (2.36 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- 22AB96A5-0577-402F-96CA-0A5A1C65622A.jpeg (1.72 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- 98567612-C23B-4AA7-9A9A-F85E05A77314.jpeg (1.93 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- E5127A1D-A5B3-42BD-81EB-1309BCCF72BB.jpeg (2.25 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- 2B835FBF-B60B-4254-B007-7A5AEA0A1ECF.jpeg (2.27 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- 92EEB2A2-AD87-460C-BA08-8B0EE81F8165.jpeg (2.09 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
-
- 1E38D01D-78E5-4697-B189-2D437689BEF8.jpeg (2.07 MiB) Megtekintve 4307 alkalommal
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Re: Sütés-főzés
Nemrég bográcsos babgulyást készítettem.
Elég durva méretű babból.
Ultra finom lett, a visszafogott vendégek szerint csak finom :-)
Elég durva méretű babból.
Ultra finom lett, a visszafogott vendégek szerint csak finom :-)
- Csatolmányok
-
- BA02E630-2ECE-419A-B2CE-6C6BFC6A5A51.jpeg (2.47 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- CFBF9EE6-D285-4718-BD8F-0AA545A65E2C.jpeg (2.5 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- A14051D8-2BB5-4512-AFB6-564FACCB1436.jpeg (2.45 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- DA5AE8C4-F80B-42B2-8400-C5D2740AC508.jpeg (3.04 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- 5C3EFD40-5C02-4B56-BB21-EC5B905C948F.jpeg (3.86 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- 9EE27887-4E2D-4F36-BB18-031A69141E3B.jpeg (3.06 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- 2B224D44-C3E3-41E4-95C9-D5D6F2D6BE73.jpeg (4.52 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
-
- 77CEB00F-A6AE-421B-B279-8427F274EA02.jpeg (3.23 MiB) Megtekintve 4337 alkalommal
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Re: Sütés-főzés
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
Fogalmam sincs, nincs összehasonlítási alapom. Mondjuk teljesen más a két sütő.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Re: Sütés-főzés
grat!
mennyiben más az ebben készült pizza egy G3ferrari-hoz képest?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Hozzászólások: 12096
- Csatlakozott: 2008.12.12., pén. 11:49
- Értékelés: 5730
- Tartózkodási hely: SO15 0SB
Re: Sütés-főzés
Tényleg jó a fazon, nejem sok receptet próbált már tőle.Vasti írta: ↑2022.03.11., pén. 10:00Sziasztok!
Van egy "jutyuber" ;-) fickó, a Szoky, aki nagyon jókat főz szerintem.
Sok "menzakaját" is találni nála, jó értelemben, mert én még iskolai menzákon is ettem piszok jókat, csak tudni kell, mit válasszon az ember ;-)
Pár napja ezt főztem meg: https://www.youtube.com/watch?v=utiReyNEIJc
Szerintem piszok finom lett... A család szerint is ;-) Rég nem érzett, ismerős és jó íz volt.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Vasti
- Fórumlakó
- Hozzászólások: 862
- Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
- Értékelés: 308
- Tartózkodási hely: Ausztria
Re: Sütés-főzés
Sziasztok!
Van egy "jutyuber" ;-) fickó, a Szoky, aki nagyon jókat főz szerintem.
Sok "menzakaját" is találni nála, jó értelemben, mert én még iskolai menzákon is ettem piszok jókat, csak tudni kell, mit válasszon az ember ;-)
Pár napja ezt főztem meg: https://www.youtube.com/watch?v=utiReyNEIJc
Szerintem piszok finom lett... A család szerint is ;-) Rég nem érzett, ismerős és jó íz volt.
Van egy "jutyuber" ;-) fickó, a Szoky, aki nagyon jókat főz szerintem.
Sok "menzakaját" is találni nála, jó értelemben, mert én még iskolai menzákon is ettem piszok jókat, csak tudni kell, mit válasszon az ember ;-)
Pár napja ezt főztem meg: https://www.youtube.com/watch?v=utiReyNEIJc
Szerintem piszok finom lett... A család szerint is ;-) Rég nem érzett, ismerős és jó íz volt.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
El is felejtettem!
Tavaly év végén megérkezett a kis pizza sütő kemencém! Nyilván ki kellett próbálni, de mivel kint mínuszok repkedtek, ezt bent tettük. Első sütésem benne, azóta több is volt, de képek nem készültek, mert nem volt rá idő…
Tavaly év végén megérkezett a kis pizza sütő kemencém! Nyilván ki kellett próbálni, de mivel kint mínuszok repkedtek, ezt bent tettük. Első sütésem benne, azóta több is volt, de képek nem készültek, mert nem volt rá idő…
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
A gyerekek másik nagy kedvence a Philadelphia steak sandwich.
Szolid cucc.
Szolid cucc.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Re: Sütés-főzés
Mostanában ritkábban fotózok, de a főzés nem marad el. A család (valójában a gyerekek) egy ideje komoly nyomás alá helyeztek, hogy legyen már bbq. Lett. Oldalas és sült császár. Az egyik darab császárt kifagyasztottam és hidegen fogyasztottuk. Meg mindig nagy kedvencem, ha nem a legnagyobb!
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos