Alex_Aston írta: ↑Tegnap, 21:27
SoundMania írta: ↑Tegnap, 20:41
Igazából ezzel csak annyit mutattál, hogy nem értesz a palacsintasütéshez. Már az eszközeid sem jók hozzá amivel csinálnád.
Téged Gyurcsók is megirigyelne, hogy ennyi infóból, távolról ilyen pontos következtetést tudsz levonni.
Kerlek segíts, mi a jó megoldás.
Bár lehet inkább azokra (kollégák, barátok, ismerősök, stb.) hallgatok, akik szerint a palacsintám jobb, mint amit a nagyijuk készített, vagy már nagyon régen ettek ilyen finomat, és hasonló vélemények voltak róla, akik KÓSTOLTÁK.
De tényleg szívesen veszem az építő jellegű kritikát, mert kb. 35 év alatt, amióta palacsintát sütök, azt gondoltam, azért nem olyan rossz. Főleg az alapján, amit én is kóstoltam máshol, akár neves helyeken is.
Látom mellbe vágott, hogy meri bárki kritizálni a főztöd. Párhuzam: a hangminőséget, amit elérsz otthon?
Nem kell ehhez távollátónak lenni. Ránézésre látni, tipikus teflonokban sült palacsinták. Egyik rondább mint a másik.
Az ízéről nincs mit beszélni, arról te sem írtál, csak azt hogy te szereted. A hifid hangját is szeretheted úgy, hogy neked tetszik. Sőt itt általános, hogy ezzel nyugtatják az embert, hogy lényeg, hogy neked teccen. :)
De a valóságban ez nem igaz. Az sokszor nagyon kevés, ha a tulajnak tetszik, az is sokszor kevés, ha a meghívottaknak is tetszik.
Azt azért elárulom, hogy palacsintát azt papacsintasütőben kellene sütni. Ha abban csak olyat tudsz amit láttunk, ne azzal magyarázd, hogy olcsó. Meg ne azzal, hogy mindenkinek ízlik. Egyrészt nem néz ki jól, másrészt sokszor hallottam már olyan hifi cuccot, amire ájuldozott a tulaj, de meghallgatáskor kiderült, hogy elég béna a hangja és a készülékeit is amiket olyan marha jó hangúnak gondol, mind rosszul szól és bármelyilet kicseréljük sokkal jobb lesz.... Na szóval süsd majd jobbra a palacsintáidat legalább, ha a hifidre már nem akarsz is több energiát fordítani. :)
Legalább a palacsintáknál ne elégedj meg azzal, hogy neked már így is ízlik.... Remélem meg tudod érteni amit ki szerettem volna fejezni.....