Szia!Aszpirin írta: ↑2022.04.12., kedd 15:58Alex_Aston írta: ↑2022.04.12., kedd 14:59Ezért írtam, hogy más az értékrendem. Egy jó málna, vagy törköly pálinkánál nekem nincs az a 15-25 éves skót whisky, ami többet nyújt, hiába akár a többszörösébe kerül.
Persze, ha skót lennék, akkor lehet fordítva látnám![]()
Félreértések elkerülése végett nem a whiskyt akarom ezzel leszólni, semmi bajom velük. Van its most itthon még egy jó fél üveg egy 10 éves Aberlour. Nagyon szeretem. És volt előtte pl. 18 éves Taliskerem is, ami már igencsak combos árkategória (persze majd fél áron jutottam hozzá, különben nem vettem volna meg), meg több hasonlót is kóstoltam.
Kanadában vagyok éppen, tegnap a Niagara On The Lake nevű település italboltjában vettünk egy általam ismeretlen skót felföldi single malt-ot, amit még nem bontottunk fel, majd beszámolok róla (a nevét is akkor). A tegnapelőtti érkezésemkor viszont J.P.Wiser's nevű kanadai blend-et ittunk, ami pont olyan volt, mint a korábban általam megismert kanadai whiskey-k: kellemes, lágy, nőies, és eléggé jellegtelen, de egy igen hosszú és nagyon fárasztó nap után inkább azt választottam, mint egy single malt scotch-ot, mert akkor és ott az jobban ment a mentális és fizikai állapotomhoz.
Egyszer nem vinnél magaddal?
Egészen apró vagyok 197cm és 112kg /néha 117/ bármilyan kis kézipoggyászban meghúzom magam.