Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.

Dreamcinema bemutatóház

Moderátor: Hiccusz

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Amennyiben

- imádod a mozit, imádod a filmeket,
- de sosem voltál még a DREAMCINEMA-ban,
- netán házimozit tervezel a közeljövőben,
- előtte viszont profikkal szeretnél a házimozidról vagy annak bármilyen komponenséről konzultálni,
- vagy hasonló mozi őrültekkel, hobbitársakkal szeretnél találkozni,
- esetleg hiányzik még valamelyik összetevő a mozidból,
- s cserélni szeretnéd bármelyik berendezést a mozidban,
- mi több, érdekelnek a mozis relikviák,
- kíváncsi vagy a legújabb trendekre;
- vagy csak szimplán nincs jobb dolgod, 🙂

gyere el hozzánk, s tölts el velünk egy feledhetetlen napot a 2022. október 21-23-ig megrendezésre kerülő DREAMCINEMA Nyílt Napunkon!
Minden nap délelőtt 10:00 órától este 20:00 óráig finom kávéval és szendviccsel, valamint 15% engedménnyel* várunk mindenkit nagyon sok szeretettel a XXII. Budapest, Huszár u. 26. alatti bemutató házunkban. Autóval 15 percre vagyunk a belvárostól, a DREAMCINEMA előtt ingyenes a parkolás, de a Háros úton közlekedő 141-es autóbusz megállója is 250 méterre van tőlünk (Római utca vagy Hűség utca).

Jelentkezni emailben, a látogatók nevének és a tervezett jövetel időpontjának megjelölésével lehet (mittler.ivan@dreamcinema.hu).

*a Nyílt Napok ideje alatt leadott és kifizetett rendelésekre
banner.jpg
banner.jpg (1.18 MiB) Megtekintve 1641 alkalommal

Avatar
TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2585
Csatlakozott: 2017.04.06., csüt. 21:59
Értékelés: 369

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Nekem a mai napi matinéra volt időpontom.

Először is köszönöm szépen a lehetőséget, és a vendéglátást DC-nal és minden Segítőjének! Első osztályú volt mint mindig!!!

A nappaliban számomra több új relikvia is volt, szépek, mutatósak. Nehéz lenne közüllük választani ha csak egyet lehetne. Nekem a régiekből pl. Indiana Jones lasszós figurája vagy R2D2- C3PO duója is tetszik, de még sorolhatnám. A régi subok helyén a DC-s világító logo ötletes, szép! bravo.gif Az Artcoustic-ok ide illenek abszolút.

Kis szoba hozzám közelebb áll a mérete és a realitás alapján, ez persze nem azt jelenti hogy a nagy szobába be sem megyek, vagy csak nagy duzzogva! :D Ilyen foteleket még nem láttam élőben, tetszetős darabok, kényelemesek is, és hogy elég széles körben személyre szabhatók az meg egyenesen kiváló!
Szerintem Morphnál is ezek a hangszórók vannak, laposnak mondhatók, így jól lehet őket installálni, remek mozis hanggal. Zenén is szépen muzsikálnak, nekem tetszett. Filmeknél nem tűnt fel, csak a Csillag születik alatt volt sok a basszus, brummogot a vége felé, vagy portzajos volt. Valószínű hogy másik pozícióban már nem lett volna ilyen probléma, csak sokan voltunk, így nem tudtam átülni hogy pl. hátul milyen volt a hangzás. Szerethető, jó kis szoba!

A nagy szobáról már többen írtak. Szép színes-szagos a kép, A 20 th Century logot még nem láttam ilyen sárgának… lehetne szaporítani a szót, de minek!

Köszönöm szépen még egyszer!

Online
Avatar
DeLorean
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2665
Csatlakozott: 2019.02.28., csüt. 15:45
Értékelés: 1100

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: DeLorean »

Csatlakoznék - Morh előtt nekem is sikerült elmennem a DC-be.

Már jó régen a DC-ben Hiccusz mutatott atmos jeleneteket és a Gravitáció annyira tetszett, hogy akkor határoztam el, hogy bár nem akartam plusz költségekbe verni magam, de nekem is kell "normális" atmos.
Emiatt is kicsit félve, de nagy kíváncsisággal mentem el a nyílt napra két fórumos barátommal együtt.

Én is azzal kezdeném, hogy kedvesség és profi kiszolgálás fogadott bennünket. Köszi és le a kalappal! :smile53:

Engem Zozival és Morh-al, vagy az előzőek szerint Morh-fal ellentétben kifejezetten a középső szoba érdekelt, hiszen ott lényeges változások történtek a korábbiakhoz képest és talán ez az a szint szoba kialakításban és egyebekben, aminek az elérése, vagy megvalósítása sokak számára célt adhat. Persze a Sony 590 projektor, a Storm proci-végfok páros és a Krix hangfalak és szubok sem a legolcsóbb lépcsőfokot jelentik és az akusztikai elemek sem DIY termékek.
A 24 csatornás Storm proci helyére a kisebb Core változat fog kerülni a későbbiekben, ahogy Borroneo elmondta.

A kép és hang is teljesen rendben volt. Kicsi a szoba és talán nem volt még nagyon pontosan belőve a hangrendszer, hiszen a Storm proci néhány napja érkezett csak, de számomra így is nagyon szuper élményt jelentett a hang és a kép is. Megmutatta a pro hangfalak tudását és egészen jól szólt a zenei anyaggal is. Ezt a rendszert és szobát úgy, ahogy van, elfogadnám sajátomnak.

Szeretném kiemelni az új foteleket, amit a DC gyártat, saját márka lesz és nekem nagyon bejövősek. Kényelmes, akár hűtött italtartóval és tálcával is fel lehet őket szerelni. Nagyon nehéz jó mozifotelt vásárolni - érdemes kipróbálni azoknak, akik ilyet keresnek! :tutiok:

A nagyszoba. Itt "csak" a képben volt változás és ahogy leírták előttem - "nem kicsi"!
Sajnos Hiccusz ott volt folyamatosan, így nem tudtunk kilógni a Sony vetítővel és ahogy elmondta hamarosan megy tovább Londonba. Szuper volt és tényleg a HDR végre meg tudta mutatni, hogy mit is jelent. Hazaérve bekapcsoltam a projektoromat. Hát igen - van különbség.
Én a hangra is figyeltem. Nagyon jók a mélyek a szobában és a térérzet is szuper!

Jól éreztem magam - köszi mindenkinek!
:tutiok:

Online
Avatar
Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1600
Csatlakozott: 2011.02.19., szomb. 18:14
Értékelés: 498
Tartózkodási hely: Érd

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Morph »

Na akkor én is!
Szóval. Szombaton én is eljutottam végre a nyílt napokhoz. Engem speciál az új rendelhető fotelek érdekeltek és a nagy Sony vetítő. Utóbbi csak teoretikusan, sajnos nem azt a vásárlói réteget képviselem. Sebaj!
Ezúton is köszönöm a vendéglátást, mivel 2 napja már nem ettem azelőtt, hogy megérkeztem, így legyengült, és kiszáradt állapotban, rögtön felszívtam 3 szendvicset egy kólával megérkezésemkor. Annyira izgultam, hogy a kézfertőtlenítő alá is a számat tartottam először némi folyadékot remélve, amikor beléptem! Ekkor egy kedves segítőké(s)z invitálta beljebb az arcomat, hogy ugyan de rég voltam itt és kerüljek már odébb.
Kicsit tisztult a kép és Cutler ismerős arcát is felfedeztem egy asztalnál ücsörögve.Na meg aztán még másokat is... Megynyugodtam, jó helyen járok. Biztos pontként Tibi szolgált, így egyből mellé heveredtem egy székre és elkezdtünk fogyasztani. nagyon finom kis méretű szendvicsek, több ízben, igényes társalgós környezetben.
Ahogy, előttem elmondották, a nappali most nem mozinak volt berendezve, hanem vendégvárónak, ahol szép nagy relikviák bámultak a gyanútlan sétálgatókra. kisvártatva, megjött a "házigazda srác" is és felvezetett minket (láncon) a nagy terembe.
Basszus hátul az hittem új szekrényeket raktak be Ivánék , de kiderült csak a Sony gépe hasal egy jó erős talpon álló konzolon.
Apám! Bődületesen nagy gép a GTZ! Rendesen lehetett stopperral mérni( és volt értelme), mire körbe jártam! Halk méretéshez képest halk! Szép nagy objektívvel! Külsőre indusztriális, de úgy szép, ahogy van. Ronda és finom!
Elindul. A lámpák még égnek, de a 88fL-es gép képe még így is jócskán látszik a 3.5 méteres At szőtt vásznon. Jajj csak le ne kapcsolják a lámpát! Lekapcsolták. Basszus, mekkora tv van a falon! De tényleg ! Csoda, nagyon durva, embertelen. Ilyen kell mindenkinek! Há-há! csak miből mikor?! Belenézünk Lüszibe, Aqua-ba, Aladdin... És itt álljunk is meg! Aladdin. Ha valamire ez a fim jó az a színek bámulása. Elképesztő szaturált színek, és olyan intenzitással, hogy itt tényleg azt nézed, hogy ez nem vetített kép, hanem valami kijelző inkább. Éles a kép, de nem DLP. Viszont vállalható, nem is kicsit. A kb 600 ANSI és a natív 25000 kontraszt eszméletlen jót tesz minden filmnek. Itt már mind1 mit nézel sd, hdr, sötét vagy világos film.
Szóval le a kalappal, már csak tényleg az ára ami elrettent és persze a mérete! Milyen kár, hogy nem kell átrendeznem miatta lakást, mert itt ilyen nem lesz! Köszönöm a DC-nek, hogy egy igazi High End vetítőt láthattam élőben! leborulok.gif
A hangról most nem írnék, mert most igazán nem is azt teszteltük. De most volt az az érzésem először, hogy zseniális hangtechnika, ami a DC-ben van, MOST volt méltő képpel megtámogatva!
Jól éreztem magam (amíg nem láttam a Sony-t), köszönöm. A kisteremben is voltam egy kicsit, de sajnos most arról nem írok, csak legközelebb, mert a sorrend, nagy terem utána kicsi, nem volt igazán jó útvonal. Úgy is mondhatnám nem volt happy finish! Persze a fotelek majd megérnek egy szösszenetet, de azt legközelebb. leborulok.gif leborulok.gif
Nappali! MoziSony KD 85 XG9505B , Pc, AQuest
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Projection Design F35, Lexicon RX7,Proci Lexicon MC10 , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:

Avatar
Zozi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1681
Csatlakozott: 2012.01.28., szomb. 00:29
Értékelés: 562
Tartózkodási hely: Sopronkövesd

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Zozi »

Dreamcinema – Nyílt nap

Tegnap vettem a fáradtságot és miután letudtam a pénteki feladataimat a cégnél, Budapest felé vettem az irányt. Iván már jóval korábban szólt, hogy a nyílt nap legnagyobb „durranása” egy Sony GTZ380 vetítő lesz, így ki nem hagytam volna az alkalmat, hogy testközelből is megszemlélhessem, hol tart az LCD technika a királykategóriában. Mert, hogy ez már az, ahhoz kétség sem férhet. Mondom ezt azok után, hogy rengeteg fórumos tesztet, beszámolót olvastam el Német mozisok tollából, mert tőlünk nyugatabbra azért nem annyira elérhetetlen ez a szegmens. Ennek fényében nagy elvárásokkal indultam neki a demonak. Volt egy kialakult kép bennem, hogy mit is várnék el ettől a géptől. Nem csalódtam.

Kezdjük az elejéről. A DC csapata megint kitett magáért. A Covid-ra való tekintettel intézkedéseket hoztak, így testhőmérséklet mérés, illetve kézfertőtlenítés után lehetett belépni az épületbe. Aki akart (és nem hozott magával), az maszkot is tudott vételezni és alkalom adtán használni. A nappaliban finom szendvicsek, kávé, üdítő és természetesen jó hangulat fogadta a „nagyérdeműt”.

A nappali szoba nem volt elindítva, így az emeleten 2 külön szoba várta az érdeklődőket. Őszinte leszek, én a kis szobát kihagytam. KRIX rendszer, Storm procival és talán egy Sony 590-es vetítővel. Annyira nem hozott lázba, talán kijelenthető, hogy ezt a szintet már sikerült megugranom otthon is, ezért nem éreztem késztetést. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy azért bepillantottam… ha már egyszer úgyis ott jártam. Az enteriőr tetszett, az új DC által forgalmazott mozifotelek szintén.

Innen a nagyszobába vezetett az utunk. A házigazda nagyon felkészült a bemutatott készülékekből és egy nagyon sokrétű termékbemutatót rögtönzött. A Sony tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkezik. A Christie vetítőm sem kicsi, de ez a gép 20 cm-rel hosszabb nála. Az objektív felét kb elnyeli, de még így is egy méretes darab „lóg” ki a gép elejéből. Tényleg brutális. Bár hasonlót láttam már itthon… :D

Remélem jól emlékszem az adatokra:

A kalibrációval Iván 20% fényerőt dobott el, de még így is maradt azért elegendő a 3,5 méter széles szőtt vásznon:
SDR 28 fL
HDR 90 fL
A színtér lefedettség 100% DCI P3, a kontraszt (ON/OFF) 25.000:1

Az általam kért jelenetekkel kezdtünk. A teljesség igénye nélkül: Alita, Lucy, Passengers, Aquaman, Gemini man.. csupa olyan filmrészlet, amiről tudtam, hogy nagyon jó 4K mastert kapott, és ha jó a vetítő lefolyik a vászonról. A Sony nem okozott csalódást. Az optika nagyon éles, a színek nagyon rendben vannak. A vetítőbe épített jelfeldolgozó processzor pedig MadVR szintű tonmappinget csinált. Pixel szinten elemez, számol, ha jók az információim. A sötét részletek a bekapcsolt kontraszt vezérlésnek köszönhetően nagyon részletesek, nagyon kontrasztosak maradtak. Az egyidejű kontraszt is nagyon magas volt szemre. Erről nem kaptam infókat, de közel olyan lehetett, mint egy jó DLP esetén.

Többször mondtam, hogy a DCI P3 színtér nagy fényerő mellett mutatja meg igazán, hogy miért is hajszolják annyian… hát, ez itt új értelmet nyert számomra is. A Showman elején, amikor gyerekként énekelnek, annyira természetes volt a környezet, a fák lombjainak színe, a gyerekek bőre, a ruházatuk, hogy csak ámultam. Ugyanez volt az Aquaman végén, amikor a 2 fivér összecsap. Nagyon vártam, mert tudtam, hogy nálam otthon mennyire aranysárga Aquaman páncélzata és a szigony a nagy fényerejű DCI P3 mellett. Hát ez sem okozott csalódást. Az embernek tényleg tátva maradt a szája. A legnagyobb hatást mégis a Lucy záró jelenete tette. A hirtelen sötét jelenetből egy szempillantás alatt a fehér szobában találta magát a néző… ezt látni kell! Lucy középen ül, fekete ruhában, a fehér szoba szinte vakít, a fehér ruhában levő emberek minden részlete jól látható, és emellett Lucy fekete ruhája olyan kontrasztot teremt, hogy szerintem egy életre beleégett a retinámba. A 4K felbontás előnye nagyon sok filmrészletnél előjött.

A 3 órás „erődemonstráció” után nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy csalódásmentes, szinte kompromisszummentes készüléket sikerült összerakniuk a mérnököknek.

Szinte kompromisszummentes…
egyrészt a mérete miatt, mert azért egy mozinappaliba nem igazán lehet installálni (vagyis lehet, de nem érdemes) :rolleyes:

Másrészt az ára miatt, de erről sem a Sony, sem a mérnökök nem tehetnek. A kiállított gép listaára közel 100.000€, ha valaki tud belőle kettőt vásárolni, akkor passzív 3D-re is kiváló a nagy fényerő miatt.

Hogy a hangról is essen néhány szó… nagyon tetszett. Itthon nálam is pro sugárzók vannak, de közel nem ez az árkategória. Annyit el lehet mondani, hogy alapjaiban, stílusra nagyon hasonló az otthoni rendszeremhez, de mindenből többet ad. Az AUREA hangsugárzók felbontása és részletező képessége jobb, mint az otthon megszokott. Használhatnám a megszólalásra a testes jelzőt, de azt itt annyira nem szeretik. Igazi mozis hang, ha kell brutális, ha kell akkor finomkodik. Elfogadnám itthon bármelyik komponenst. A „kisujj eltartós” hifisek nem biztos, hogy megtalálják itt a számításaikat, de azt hiszem ez a szoba nem is erről szól.

Összegezve nagyon jó délután volt. Élményekkel gazdagodva ültem autóba és vezettem haza. A közel 2 órás út alatt volt időm elgondolkodni a látottakon és a hallottakon.

A DC kitett magáért! Köszönöm, hogy elhozta, ha csak rövid időre is az „átlagembernek”, mint amilyen én is vagyok az elérhetetlent. Jó látni, hogy hol tart ma a vetítés technika.

A vendéglátás előtt pedig szintén le a kalappal. A szendvicsek finomak voltak, a kávé szintén. A sör hideg, a pálinka ütős… :D
Ivánnak és a csapatnak köszönöm még egyszer a lehetőséget!

Ja, elfelejtettem, a relikviák is nagyon jók, még annak ellenére is, hogy engem abszolút hidegen hagynak… de ez legyen az én hibám.
* Christie HD10K-M * xyscreen soundmax 4k 135" 2.35:1 AT * StormAudio ISP3D 20CH * Apollon Audio NC1200SL * Apollon Audio NCMP 6350 * IMG Stageline STA800D * Lab Gruppen FP10000Q * HTPC - MadVR * Harmony Elite * PRO Cinema 9.4.6 * VanDamme *SonOff* 

Avatar
TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2585
Csatlakozott: 2017.04.06., csüt. 21:59
Értékelés: 369

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Cutler írta:
2021.11.11., csüt. 22:58
TSanyi írta:
2021.11.11., csüt. 22:10
A kemény mag….
Ha már kemény mag, azt hittem nálad előbb senki se ér a DC-be és így te fogod az első beszámolót is írni🤔
Dolgozom, így marad a hétvége, vasárnap megyek!

Remélem nem az enyém lesz az első beszámoló!

Különben sem tudok olyan olvasmányos, szakmai beszámolókat írni, mint itt Többen!

Több ember többféle szemszögből láthatja, hallhatja, más preferenciák alapján ítélheti meg a rendszereket….

Avatar
Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2856
Csatlakozott: 2009.01.25., vas. 20:21
Értékelés: 1264

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Cutler »

TSanyi írta:
2021.11.11., csüt. 22:10
A kemény mag….
Ha már kemény mag, azt hittem nálad előbb senki se ér a DC-be és így te fogod az első beszámolót is írni🤔

Avatar
TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2585
Csatlakozott: 2017.04.06., csüt. 21:59
Értékelés: 369

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

A kemény mag még mozizik, vagy úton van hazafele???

Avatar
-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5872
Csatlakozott: 2003.06.02., hétf. 23:53
Értékelés: 1415
Tartózkodási hely: Bonyhád

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Hiccusz írta:
2021.10.28., csüt. 00:08
Kép
Várjuk a beszámolókat :smile52:

Avatar
Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 830
Csatlakozott: 2015.01.23., pén. 20:07
Értékelés: 195
Tartózkodási hely: Halásztelek

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

leborulok.gif
Köszönöm szépen az infókat!
És természetesen reméljük a legjobbakat!
XY Screen Black Crystal 110";ProjectionDesign F22
Panasonic TX-P42ST50E;Anthem MRX710
Pioneer BDP-150;X96Max+, Amazon Firestick 4K MAX
5 db Jamo D6 LCR
Crown1002+Ultimax15"
KCS-HH1&HH2,Oehlbach 108,Lapp ölflex
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Hiccusz írta:
2021.10.29., pén. 14:49
Spiky03 írta:
2021.10.29., pén. 09:11
Érdeklődni szeretnék, hogy lesz majd a kivitelezés? :)
Lesz esetleg valami menetrend, pl 1 óra az 1 időpontra jelentkezettek és csak nekik bemutatása a 3 moziszobának és utána jön a következő turnus? :)

Gondolom majd maszk viselés az szükséges lesz? Vagy oltási igazolvánnyal nem szükséges?

Vagy majd kiderül, hogy az elkövetkező 2 hétben mit hoz még a kormány.

Köszönöm! leborulok.gif
Belépéskor egy lézeres gép segítségével történő kötelező testhőmérséklet mérést és kézfertőtlenítő használatot kérünk. A nappaliban lévő kollégánk az érkezőket turnusokra bontva engedi fel az emeleti kis mozi helyiségünkbe. Az ottani kb. 20-25 perces demó után ők átfáradnak a nagy mozinkba, ahol szintén egy ilyen hosszú demó vár rájuk. Eközben egy újabb turnus érkezik a kis moziba a nappaliból. A nagy szobában végzett turnus lemegy a nappaliba és beszélget a kollégákkal, konzultál, fogyaszt, stb. Minden demó előtt és után fertőtlenítés mindenhol. Egyelőre maszk nem kötelező, de akit ez nyugtat meg, viselhet. A rendezvény látogatása nincs a védettségi igazolvány meglétéhez kötve. Amennyiben ezt később hatóságilag megváltoztatják, úgy nyilván kénytelenek leszünk alkalmazkodni.

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

dupla
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hiccusz 2021.10.29., pén. 14:50-kor.

Avatar
Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 830
Csatlakozott: 2015.01.23., pén. 20:07
Értékelés: 195
Tartózkodási hely: Halásztelek

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Érdeklődni szeretnék, hogy lesz majd a kivitelezés? :)
Lesz esetleg valami menetrend, pl 1 óra az 1 időpontra jelentkezettek és csak nekik bemutatása a 3 moziszobának és utána jön a következő turnus? :)

Gondolom majd maszk viselés az szükséges lesz? Vagy oltási igazolvánnyal nem szükséges?

Vagy majd kiderül, hogy az elkövetkező 2 hétben mit hoz még a kormány.

Köszönöm! leborulok.gif
XY Screen Black Crystal 110";ProjectionDesign F22
Panasonic TX-P42ST50E;Anthem MRX710
Pioneer BDP-150;X96Max+, Amazon Firestick 4K MAX
5 db Jamo D6 LCR
Crown1002+Ultimax15"
KCS-HH1&HH2,Oehlbach 108,Lapp ölflex
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

BB6FCF17-9942-4430-B598-757033C3C361.jpeg
BB6FCF17-9942-4430-B598-757033C3C361.jpeg (116.29 KiB) Megtekintve 5003 alkalommal
Szép számmal jönnek a jelentkezések, amelyet ezúton is hálásan köszönünk. Őszintén, bennünket is meglepett, hogy ilyen mértéket ölt a rendezvény iránti érdeklődés. Regisztrációt nem azért kérünk, mert csakis kizárólag ezzel engednénk be bárkit is, hanem pusztán azért, hogy felmérhessük az igényt, s optimalizálhassuk a terhelés eloszlást, elkerülendő a nagy rohamot. Továbbra is nyitva az ajtónk mindenki előtt, aki el kíván látogatni hozzánk a 4 nap alatt. Finom szendvicsekkel, kávéval és üdítővel várunk minden kedves házimozi rajongót 2021. november 11-14 között. Az info@dreamcinema.hu-ra küldött jelentkezéskor kérnénk szépen megadni a neveket, s az időpontot!

Várunk benneteket mához 2 hétre!

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Rendelésből megmaradt, sosem használt, mozis tematikájú, amerikai szőnyegpadló most féláron eladó! Feltekert állapotban található jelenleg.

Termék: Joy Carpets Anyday Matinee, Silver Screen
Specifikáció: https://www.joycarpets.com/carpet/silver-screen
Szín: Burgundy
silver_screen_burgundy_rs_v2_1.jpg
silver_screen_burgundy_rs_v2_1.jpg (597.7 KiB) Megtekintve 7096 alkalommal
Méret: 420 x 440 cm
Ár: 500.000,- helyett 250.000,- HUF
Átvétel: személyesen
Fizetés: készpénzben
Érdeklődni: 06 telekom 590 6564

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Kép

ISMÉT NYÍLT NAPOK A DREAMCINEMA-BAN!

Tölts el velünk és barátaiddal néhány feledhetetlen órát! Gyere, s ismerd meg a legújabb trendeket, beszélgess egy kávé mellett a DREAMCINEMA szakértőivel 2021. november 11 - 14. között! Regisztrálj még ma, nehogy lemaradj!

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Hiccusz írta:
2021.09.24., pén. 12:04
2018. májusi Sony VPL-VW260ES/B demó projektorunktól is megválnánk. Hibátlan, megkímélt állapot, eredeti kartonjával, mindössze 132 órával az izzóban. Kipróbálható nálunk.
Ár: 699e HUF.
Elkelt.

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

2018. májusi Sony VPL-VW260ES/B demó projektorunktól is megválnánk. Hibátlan, megkímélt állapot, eredeti kartonjával, mindössze 132 órával az izzóban. Kipróbálható nálunk.
Ár: 699e HUF.
IMG_2058.jpg
IMG_2058.jpg (287.04 KiB) Megtekintve 11108 alkalommal

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Hiccusz írta:
2021.09.22., szer. 19:27
Jegelve péntekig.
Elkeltek a fotelek.

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Hiccusz írta:
2021.09.23., csüt. 11:03
8 év után szintén lecseréljük a nappalinkban lévő demó hangsugárzó rendszert, így az alábbi darabok váltak eladóvá:

3 db Definitive Technology UIW RLS II beépíthető LCR
2 db Definitive Technology UIW RSS II beépíthető surround
2 db Definitive Technology IWSub Reference - beépíthető mélynyomó
2 db Definitive Technology IWSubAmp600-BK/230 - mélynyomó erősítő

Működik mindegyik darab. A szubok rácsa (nagy valószínűséggel már) nincs meg.
A szett ára egyben: 250.000,- HUF

IMG_2051.jpgIMG_2050.jpgIMG_2049.jpgIMG_2048.jpgIMG_2046.jpgIMG_2045.jpgIMG_2044.jpgIMG_2043.jpg
Elkelt.

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

8 év után szintén lecseréljük a nappalinkban lévő demó hangsugárzó rendszert, így az alábbi darabok váltak eladóvá:

3 db Definitive Technology UIW RLS II beépíthető LCR
2 db Definitive Technology UIW RSS II beépíthető surround
2 db Definitive Technology IWSub Reference - beépíthető mélynyomó
2 db Definitive Technology IWSubAmp600-BK/230 - mélynyomó erősítő

Működik mindegyik darab. A szubok rácsa (nagy valószínűséggel már) nincs meg.
A szett ára egyben: 250.000,- HUF
IMG_2051.jpg
IMG_2051.jpg (68.93 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2050.jpg
IMG_2050.jpg (54.52 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2049.jpg
IMG_2049.jpg (78.55 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2048.jpg
IMG_2048.jpg (91.38 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2046.jpg
IMG_2046.jpg (75.7 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2045.jpg
IMG_2045.jpg (58.09 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2044.jpg
IMG_2044.jpg (41.49 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal
IMG_2043.jpg
IMG_2043.jpg (44.49 KiB) Megtekintve 11361 alkalommal

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Jegelve péntekig.

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Sziasztok!

Modellváltás miatt eladóvá váltak a DREAMCINEMA bemutatótermében lévő mozifoteljeink.
Gyártó: Sitland - Destro
Bútorcsalád: Queen Extra
Első sor: 2-es sorolású, közös karfával
Hátsó sor: 3-as sorolású, közös kárfakkal
Méretek:
Első sor: 1480 x 830 x 1090 mm (szél x mély x mag)
Hátsó sor: 2150 x 830 x 1090 mm (szél x mély x mag)
Kárpit: bőrhatású szövet
Kivitel: fix (nem mozgatható)
Szín: Cat.ZR-fekete
Állapot: 8 éves. A szöveten itt-ott felületi hámlás található (holnap csinálok pár fotót ezekről). Ettől eltekintve a tömésük, szivacsozásuk, rugóik tökéletes, nincsenek kiülve.
Az egymás mellé sorolt foteleket szétválasztani nem lehet, tehát csak egyben eladóak.
Megtekinthető: 1222 Budapest, Huszár u. 26. (előzetes bejelentkezés mellett)
Irányár:
Első sor: 60.000,- / 2 db
Hátsó sor: 90.000,- /3 db
Érdeklődni: 06 telekom 5906564
moziszoba-tervezes-kivitelezes-demo-Kisterem2.jpg
moziszoba-tervezes-kivitelezes-demo-Kisterem2.jpg (333 KiB) Megtekintve 11528 alkalommal
moziszoba-tervezes-kivitelezes-demo-Kisterem3.jpg
moziszoba-tervezes-kivitelezes-demo-Kisterem3.jpg (324.34 KiB) Megtekintve 11528 alkalommal
moziszoba-tervezes-kivitelezes-demo-Kisterem4.jpg
moziszoba-tervezes-kivitelezes-demo-Kisterem4.jpg (264.03 KiB) Megtekintve 11528 alkalommal

Avatar
TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2585
Csatlakozott: 2017.04.06., csüt. 21:59
Értékelés: 369

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Ez is nagyon szép igényes darab! bravo.gif

Avatar
Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Hozzászólások: 3149
Csatlakozott: 2013.08.21., szer. 10:16
Értékelés: 1305

Re: Dreamcinema bemutatóház

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Így teljes a kollekció.
Queen Studios Batman Life-Size Bust
Csatolmányok
8.jpg
8.jpg (226.17 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
7.jpg
7.jpg (249.65 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
6.jpg
6.jpg (227.26 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
5.jpg
5.jpg (210.3 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
4.jpg
4.jpg (222.95 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
3.jpg
3.jpg (222.95 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
2.jpg
2.jpg (207.22 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal
1.jpg
1.jpg (242.79 KiB) Megtekintve 12270 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “DREAMCINEMA”