Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.

Találkozók, bemutatók, rendezvények

Moderátorok: nexusARx, wittao

Avatar
a.gabriel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 343
Csatlakozott: 2014.10.05., vas. 09:11
Értékelés: 45

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: a.gabriel »

Én teljesen mértékkel egyetértve megértem Viktor döntését.
Jól tette, és a döntése valós dolgokon alapszik.
Ami itt megy, azaz mindenhol a fórumokon és az apróhirdetési felületen a többnyire egy dagonya, önfényezés, baromi amatőr szinten!

Bele ug@t más hirdetésébe , hogy hogy képzeli hogy ennyiért adja mindenféle vásárlási szándék nélkül!

Ezeknek az embereknek kutgyűrű volt a jarókája otthon, sőt a bölcsibe és az óvodába is magával vitte!

Vannak olyan versenyzők akiknek a leghangosabban kell hallatni a szent beszédüket, és ha valaki nem osztja azt akkor pedig önmaga és a csordája ug@tja le. A szektákról nem is beszélve.

Ezen túlmenően nagyon sokan várják a sült galambot ( mármint a kényelmes megoldást) egy szem saját próba, fillér, idő beáldozasa nélkül, és számon kérik attól aki adja az irányt hogy merre érdemes keresgélni.
Ezt saját tapasztalatból is tudom mondani.
Vannak itt olyan tagok akikre nincs szükség, mert csak bomlaszt és feszíti a tagságot. A modik többnyire tudják kik ezek.

Egyébként, aki meg tud, nem megy bele már olyan vitába ahol minden szavát kiforgatják és az ördögöt látják benne, mert megsérül a monitorhuszár rangja.

Megértem Viktort és csak bátorítani tudom a többi tagokat, hogy gondolkozzanak el érdemes ezt itt folytatni.

Viktornak és a CoreAudionak nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban!
Mert komolyan gondolják és járják útjukat nemzetközi szinten!

És miután aki ezt elolvassa és nem ért egyet vele, előre mondom,.hogy nem érdekel mit fog itt fröcsögni!
Csak magát fogja felfedni hogy abba a csoportba tartozik, aki miatt elmennek innen az expertek.

Online
Avatar
Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3048
Csatlakozott: 2009.10.13., kedd 12:32
Értékelés: 1546

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: Shimano »

wittao írta:
2021.12.21., kedd 13:08

Csak a tisztanlatas vegett:
- Szentgyorgyinek ha vegigkovette valaki az utobbi 1 evben pl. “Doki tudja” csoportban es mas hificsoportban elszabadult hajoagyukent valo kozremukodeset, azzal pont megcsufolta az addig evtizedekig epitett nimbuszat, es pillanatok alatt omlott ossze az egesz… olvasva a hozzaszolasait nem tudtam a keseruseg, vagy betegseg okozza ezt, de normalis ember ilyet nem csinal. Az osszes csoportbol tiltottak vallalhatatlan viselkedese miatt.
- Huszti Zsoltnak volt a Heed csoportban az audioPC-kkel, tapolasukkal es orazassal kapcsolatos megjegyzese, amit nem hagytam szo nelkul (miert is kellene?). Hogy ez talalt be nala, vagy mas azt nem tudom. De ha ez volt sajnalom, ugyanakkor 70x kivonulhattam volna innen en is, ha ugyanilyen erzekenyseggel kezelem tobbek kozott a te beszolasaidat is.

Ev vege van, ilyenkor visszatekintunk a mogottunk allo, eltelt idoszakra es vegiggondolhatjuk hasznosan telt vagy sem. Magam reszerol egy nagy NEM volt a valaszom.

Koszonom mindenkinek a biztato es a kritikus szavakat is, majd meglatom hogyan tovabb.
Én nem követtem Sz László munkásságát mióta innét távozott,de a hfp-s fóromozása elég sok embert szólásra bírt pro és kontra módon akkoriban is.Nem tudom mi van vele most,és hogy van,de remélem jól.Eléggé egyedi nézetei voltak,de azt hűen védte,tudott is vitázni,tehát alapvetően egy érdekes színfolt volt az akkori fórumok életében.
H Zsolt soha nem járt a topikjaitokban észt osztani,ellentétben veled a heed topikban.Ezt nagyon rosszkor és rosszul is tetted,és szinte úgy jött le mintha ő nem értene semmit és hülyeségeket beszélne,ellenben veled a kiscserkésszel,aki tudja a tutit.
Ezért őszintén szólva akkor baromira haragudtam rád,mert egy olyan embert vesztettünk amilyenből 10 is kevés lenne egy ilyen fórumon.Lehet ez a tüske van még mindig bennem veled szemben,de tüske nélkül is tettél már eleget az elég sűrűn előforduló arrogáns viselkedéseddel,hogy ne legyünk közösebb nevezőn.
Személy szerint nekem tök mindegy ki marad és ki megy az ittlévők közül,viszont akik mentek,azok közül többeket sajnálok,mert kellenének ide.
De én a helyedben,már ha ez csak egy személyes döntésen múlik a részedről maradnék több okból is.Egyrészt a reklám ami mindenhol jól jön,másrészt meg nem kötelező aktívan fórumozni ha az nem megy,és lehet csak a saját topikokra koncertrálva is ténykedni itt.
Bevallom hogy én sem vagyok egy jó és finomkodó fórumozó,de a degradáló és arrogáns hozzászólások egyszerűen kiverik azt a biztosítékot amit lehet inkább hagyni kéne,de ilyenkor legalább őszinte vagyok,ez legyen a mentségem,már ha ezt annak lehet nevezni.
Szóval gondold át,nem olyan rossz hely ez mint amilyennek tűnik időnként,és van is hely bőven,elférünk benne :D

Avatar
pali923
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1181
Csatlakozott: 2008.11.08., szomb. 13:42
Értékelés: 493

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: pali923 »

asebestyen írta:
2021.12.21., kedd 10:49
Próbáljuk meg kiegészíteni egymást, ne legyőzni. Sokszor ez a szándék szerintem, csak nem jól sül el végül, mert írásban nem árnyalódnak a dolgok kellőképp, sokkal sarkosabbak, mint élő szóban.
Én teljesen kívülálló vagyok itt a világ végén egy kis faluban, még szakember sem vagyok. Az a szomorú tapasztalatom, hogy a legtöbb fórumban egy idő után mindenféle pszichikai problémák jönnek elő, és a téma is ez lesz egyszer csak az adott szakma helyett.
Nagyon sokszor volt olyan benyomásom a régi időkben is a hozzászólásokat olvasva, hogy valami ősidőkből származó (gazdasági, személyes?) ellentétek, ellenszenvek vezérelnek embereket. Konkrét információm sosem volt, de az érzés megmaradt.
Mostanában meg azt látom, hogy elolvasok egy számomra normálisnak tűnő véleményt, erre valaki egyből ráugrik, én nem is értem az okát. Mintha szándékosan félre akarnák érteni egyesek a másik nézetét. Aztán a végén egymás minősítése lesz a téma, nem mondjuk a kábelek.

Ezek engem elkeserítenek, már csak azért is, mert szeretek (szerettem?) idejárni. Sosem tudnék igazságot tenni, de a hangulatomnak - meg szerintem a fórum hangulatának és színvonalának sem tesz jót. sad.gif
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált+Schiit Bifrost Multibit, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Schiit Mani, média: Himedia Q10 Pro+Schiit Modi Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Avatar
tamagaba
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 135
Csatlakozott: 2021.11.07., vas. 18:03
Értékelés: 46
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

wittao írta:
2021.12.20., hétf. 12:35
Core Audio
Váradi Viktor - wittao
Szegény tanárok hányszor vannak naponta kisütve a sok diló gyerektől. Csodálom a türelmüket.
Megértem, hogy van az a pillanat, amikor elfogy. Azonnali gyorstöltés kéne
Remélem az ünnepek alatt a családodtól és a barátaidtól megkapod
Érdemes velünk foglalkozni, mégha nyomunk is egy reset-et rajtad időnként :)
Kellemes Karácsonyt! Remélem az újévben visszatérsz!
... Onkyo 1978 Vulkán Pio Technics NU Audio Revox Teac Naka old school hifi ...
.. ha a zene jó, szólhat akár mobil fülesen ..

Online
Avatar
Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3048
Csatlakozott: 2009.10.13., kedd 12:32
Értékelés: 1546

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: Shimano »

asebestyen írta:
2021.12.21., kedd 10:49


Józsi, sok pontban igazad van szerintem, csak az van, hogy sok pontja a hozzászólásodnak ránk is igaz, Rád is, meg rám is, meg még nagyon sokakra.
Nem kell a fórumot egyvágásúvá tenni, nem szektát akarunk létrehozni, nemde? Kellenek! az eltérő megközelítések, a maximalista is, meg a más irányból közelítő is. Próbáljuk meg kiegészíteni egymást, ne legyőzni. Sokszor ez a szándék szerintem, csak nem jól sül el végül, mert írásban nem árnyalódnak a dolgok kellőképp, sokkal sarkosabbak, mint élő szóban.
Ákos,abban egyetértünk hogy mindannyiunk sara ez a kialakult helyzet,de az hogy mi miattunk távozott volna pl még a részemről anno a hfp fórumán megismert Szentgyörgyi László (vibavoice audio),kaef2,vagy H Zsolt,azt erősen kétlem.
H Zsolt fórumozásának pl minő véletlenül éppen wittao indokolhatatlan és értelmetlen beszólásai vetettek véget itt,pedig ha volt itt valaki akinek a gondolatait érdemes volt olvasni,az többek közt Ő volt.Szinte sugárzott belőle a segítőkézség,és az is hogy nem önös érdekből teszi,ha nem "csak" a színtiszta jószándék jegyében.De kb ezt tette Kaef2 is,de hogy ő miért is távozott innét azt már konkrétan nem tudom,de nem hinném hogy kettőnk miatt.
Én azt is látom hogy itt egyre inkább szétszakadóban vannak a táborok,és hiányzik az a józan középrész aki úgy helyre tudja tenni a szélsőségeket.
Basszus ez csak egy hobbi,de hogy miért kell ezt időnként úgy játszani mintha háborúban lennénk,azt én nem értem. gondolkodik.gif

Avatar
istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 4316
Csatlakozott: 2007.10.21., vas. 17:39
Értékelés: 2765

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Sok éves tanulság, tapasztalat az hogy egy kereskedőnek, még inkább gyártónak szigorúan maradni kell az információ és tanácsok bemutatása szintjén érdeklődők felé. Vitába szállni nagyon nem tanácsos, sárbahúzós eredménye lehet. Szerintem ezt a legtöbb termék kereskedő/gyártó be szokta tartani, persze kell ehhez is rutin.
Van az az eset, amikor adott kereskedő úgy dönt hogy nem fórumozik, nem használja ezt a fajta olcsó információs felületet, mert a szaldója számára nem garantál pozitív eredményt.

Mondanám, ott a FB csoportozás. Az majdnem hasonlít a fórumozáshoz, de nem, nagyon nem, szerintem. Katyvasz felület, nulla rendezhetőség, semmi téma csoportosítás. Pedig milyen sok cég kényszerűen jelen van valamilyen formában facebook-on is.

Online
Avatar
tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1120
Csatlakozott: 2003.10.22., szer. 16:46
Értékelés: 686

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: tonya »

Shimano hozzászólását olvasva teljes mértékben megértem, hogy Viktor is itt hagyja ezt a fórumot, azt meg mindenki eldönti, hogy kitől lehetett esetleg valami értelmeset olvasni, netalán tanulni ami segítette abban, hogy jobb minőségben hallgasson zenét otthon, ez számomra speciel nem Shimano volt többek közt… gondolkodik.gif
Sok régi kacat. Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük. Még a hangszóróm membránja is celofánból van, hangváltó meg nincsen is benne, szólni szól így is.

Online
Avatar
cables
Őslakos
Őslakos
Hozzászólások: 4533
Csatlakozott: 2012.07.04., szer. 13:21
Értékelés: 1581

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: cables »

Én személy szerint sajnálom, hogy elmegy a Viktor. Kellemes, normális ember, akivel mindig érdemes volt akár telefonon is értekezni. Amit meg összehozott a társakkal az tiszteletet érdemel. Sok sikert kívánok a csapatának!

Online
Avatar
asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3395
Csatlakozott: 2017.11.26., vas. 10:59
Értékelés: 4541
Tartózkodási hely: Bokod

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Shimano írta:
2021.12.21., kedd 10:36

A "szakembernek" túl nagy volt az arca,főleg annak tükrében hogy pár éve kezdett csak bele a nagy szakembereskedésbe.A hozzászólásai a tiédhez hasonlóan,(mondjuk ebben te viszed a prímet) többségében degradáló és lekezelő módon történtek ha ellenvélemények merültek fel,és mindezt olyan indulattal mint aki elhagyta a gyógyszerét.Hát ezt így nem lehet,vagy is igen,de ilyen eredménnyel.
A szakiknak is elkell fogadni hogy más,az övéktől teljesen idegen hozzáállással is lehet ezt a hifit űzni.Én elhiszem hogy idővel kialakulhat minden szakinál egy szemellenzős látásmód,de aki ezt úgy viseli hogy csak ez lehet a jó is,na azok gerjesztik itt a feszültségek nagy részét is.
Példának okáért mi a fenének kell erőltetni itt a maximalista hozzáállást mint követendőt egy hifi rendszer építésekor,mikor ez csak egy nyamvadt hobbi,és nem versenysport.Aki nem így áll hozzá azt a "nagy" szakik lenézik,lesajnálják,ahelyett hogy elfogadnák azt hogy sokaknak a maxolás nélkül is zene a zene.
Annak is van némi fura bája hogy itt azon megy a siránkozás hogy ez meg az a szaki is elhagyta már a fórumot,és hogy milyen áldatlan állapotok is uralkodnak már itt,közben meg a szakik egymásnak feszülése miatt is történt ez,de persze a legkönnyebb ezt is a pórnép számlájára írni.
Józsi, sok pontban igazad van szerintem, csak az van, hogy sok pontja a hozzászólásodnak ránk is igaz, Rád is, meg rám is, meg még nagyon sokakra.
Nem kell a fórumot egyvágásúvá tenni, nem szektát akarunk létrehozni, nemde? Kellenek! az eltérő megközelítések, a maximalista is, meg a más irányból közelítő is. Próbáljuk meg kiegészíteni egymást, ne legyőzni. Sokszor ez a szándék szerintem, csak nem jól sül el végül, mert írásban nem árnyalódnak a dolgok kellőképp, sokkal sarkosabbak, mint élő szóban.
Alces 6 | Audio-PC - Elementary OS | RME ADI-2 dac FS | APS Aeon aktív monitorok | Supra kábelezés 

Online
Avatar
Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3048
Csatlakozott: 2009.10.13., kedd 12:32
Értékelés: 1546

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: Shimano »

LIMAR írta:
2021.12.20., hétf. 22:36

Nagyon sajnálom, de messzemenőkig meg tudom érteni.

-1 szakember, akinek a hozzászólásai miatt még érdemes volt olvasni a fórumot. Kár érte.
Már nem sok maradt.
Hajrá fiúk! Lehet elűzni minden értéket és akkor lehet nyugodtan dagonyázni a mocsárban tovább - de minek...

Sok sikert kívánok a szakmai és az üzleti életben egyaránt! Ismerve a cég koncepcióját, a tagok elhivatottságát, a szakmai alázatukat, maximalizmusukat, az erőfeszítéseik gyümölcse be fog érni. Nem itt, az biztos, mert sajnálatosan a HANGOS tömeg kiveti maguk közül a nem oda valót - az ÉRTÉKET. De a világ szerencsére még nyitott az efféle maximalizmusra. A helyetek ott van a nemzetközi élvonalban. Csak előre és sohasem hátra!

Nagyon sajnálom a közösség CSENDES tagjait, akik már csak olvasnak és csóválják a fejüket.

Mivé lett ez a jobb sorsra érdemes és annak is induló hifis platform? Hova lettek az évekkel ezelőtti nagy tudású szakemberek, akiket élmény volt olvasni? Most eggyel kevesebb újra. Mára már egy favágó fél kezének maradék ujjain is meg lehet számolni őket. De ők is el fognak fogyni. Ez garantálható látva a tendenciát, a tömegesen megjelenő hozzászólások semmitmondóságát. Mindegy mit, csak írjak valamit. Mindenhez is hozzászólok, mert akkora király vagyok.
Szánalmas ez a felszínen maradás kényszere sokakban. Menő lett igénytelennek lenni, megvetni azokat, aki áldoznak hobbijukra, azokat, akik igazán minőségi termékeket gyártanak.

A mennyiség bedarálta a minőséget.
A "szakembernek" túl nagy volt az arca,főleg annak tükrében hogy pár éve kezdett csak bele a nagy szakembereskedésbe.A hozzászólásai a tiédhez hasonlóan,(mondjuk ebben te viszed a prímet) többségében degradáló és lekezelő módon történtek ha ellenvélemények merültek fel,és mindezt olyan indulattal mint aki elhagyta a gyógyszerét.Hát ezt így nem lehet,vagy is igen,de ilyen eredménnyel.
A szakiknak is elkell fogadni hogy más,az övéktől teljesen idegen hozzáállással is lehet ezt a hifit űzni.Én elhiszem hogy idővel kialakulhat minden szakinál egy szemellenzős látásmód,de aki ezt úgy viseli hogy csak ez lehet a jó is,na azok gerjesztik itt a feszültségek nagy részét is.
Példának okáért mi a fenének kell erőltetni itt a maximalista hozzáállást mint követendőt egy hifi rendszer építésekor,mikor ez csak egy nyamvadt hobbi,és nem versenysport.Aki nem így áll hozzá azt a "nagy" szakik lenézik,lesajnálják,ahelyett hogy elfogadnák azt hogy sokaknak a maxolás nélkül is zene a zene.
Annak is van némi fura bája hogy itt azon megy a siránkozás hogy ez meg az a szaki is elhagyta már a fórumot,és hogy milyen áldatlan állapotok is uralkodnak már itt,közben meg a szakik egymásnak feszülése miatt is történt ez,de persze a legkönnyebb ezt is a pórnép számlájára írni.

Online
Bécó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2020.04.22., szer. 10:22
Értékelés: 148

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: Bécó »

wittao írta:
2021.12.20., hétf. 12:35
Sziasztok,

a búcsú sohasem könnyű, nekem is nehéz megfogalmaznom a gondolatokat. Inkább leírom, ami bennem van mindenféle sallang nélkül.
Már egy ideje foglalkoztat valahol mélyen ez a gondolat, hogy a jelenlétem és a jelenlétünk ezen a fórumon ad-e valamit a közösséghez, illetve ha ad, az a közösség befogadó oldalát találja-e meg, vagy esetleg inkább azokat, akiknek ez nem is annyira fontos. A világunk halad (hogy hová és merre, azzal kapcsolatos gyászos magánvéleményemet most nem itt fejteném ki), nekünk is lépést kell tartani vele, ami sok erőforrást emészt fel. Amikor az erőforrásaink végesek, meg kell nézni, hogy az adott szabad időegységeinket mivel töltjük. Hasznosan, másoknak is hasznosan, vagy csak elvagyunk és nem tudunk érdemben hozzáadni, és nincs is érdemben fogadó oldal ezekre. Az utóbbi időszak, mondjuk fél év - egy év sajnálatos módon azt erősítette bennem, hogy a mi irányunk, az én irányom nem feltétlenül párhuzamos azzal, amit mostanában itt tapasztalunk/ok a fórumon. Túl sok harc zajlik az élet más területein, és nem szeretnénk még itt is azzal foglalkozni, azt folytatni.

A Core Audio halad előre, soha nem volt ennyire erős és eltökélt a csapatunk, cégünk, mint most. Sok új fejlesztés érkezett 2020-2021 években, maximálisan teljesítettük a célokat amiket kitűztünk magunk elé. Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket ebben. Ezen az úton haladunk tovább 2022-ben is, már a következő negyedévben nagyon fontos újabb termékek fognak megjelenni. Emiatt sajnálom, hogy míg korábban ez a nyitott közösség tudta, látta először (akár még fejlesztési stádiumban is ezeket a részeket, és nagyon sok támogató, segítő, érdeklődő üzenettel lökött minket felfelé a hegyen) , mára eljutottunk odáig, hogy szinte 3x meg kell gondolni mielőtt egy Enter-t ütünk az üzeneteink elküldése előtt. Szerintem ez nem jó. Ez egy olyan változás, olyan irány, amivel nem tudunk azonosulni és nem is akarunk.

Egyelőre valamennyi topikunkat lezártuk, egyeztetünk az adminokkal a topikok törléseit illetően, felhasználói fiókjaink ittlétével kapcsolatosan, de lehet azok is törlődni fognak a hozzászólásokkal együtt. Sajnálom, mert személy szerint a bosszúságot okozó dolgok között nagyon sok kellemes emlék fűződik ide és értékes emberek megismerése.

Kívánunk mindenkinek kellemes ünnepeket, békés Karácsonyt, eredményes új esztendőt!

Core Audio
Váradi Viktor - wittao

Szia Viktor!

Megértelek és sok sikert kívánok nektek! :tutiok:
Üdvözlettel:
Bécó

Avatar
pali923
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1181
Csatlakozott: 2008.11.08., szomb. 13:42
Értékelés: 493

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: pali923 »

wittao írta:
2021.12.20., hétf. 12:35
a búcsú sohasem könnyű,
LÉCCI NE!!!
sad.gif
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált+Schiit Bifrost Multibit, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Schiit Mani, média: Himedia Q10 Pro+Schiit Modi Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Avatar
LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1264
Csatlakozott: 2017.04.27., csüt. 18:06
Értékelés: 2803
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

wittao írta:
2021.12.20., hétf. 12:35
...Egyelőre valamennyi topikunkat lezártuk, egyeztetünk az adminokkal a topikok törléseit illetően, felhasználói fiókjaink ittlétével kapcsolatosan, de lehet azok is törlődni fognak a hozzászólásokkal együtt...
Nagyon sajnálom, de messzemenőkig meg tudom érteni.

-1 szakember, akinek a hozzászólásai miatt még érdemes volt olvasni a fórumot. Kár érte.
Már nem sok maradt.
Hajrá fiúk! Lehet elűzni minden értéket és akkor lehet nyugodtan dagonyázni a mocsárban tovább - de minek...

Sok sikert kívánok a szakmai és az üzleti életben egyaránt! Ismerve a cég koncepcióját, a tagok elhivatottságát, a szakmai alázatukat, maximalizmusukat, az erőfeszítéseik gyümölcse be fog érni. Nem itt, az biztos, mert sajnálatosan a HANGOS tömeg kiveti maguk közül a nem oda valót - az ÉRTÉKET. De a világ szerencsére még nyitott az efféle maximalizmusra. A helyetek ott van a nemzetközi élvonalban. Csak előre és sohasem hátra!

Nagyon sajnálom a közösség CSENDES tagjait, akik már csak olvasnak és csóválják a fejüket.

Mivé lett ez a jobb sorsra érdemes és annak is induló hifis platform? Hova lettek az évekkel ezelőtti nagy tudású szakemberek, akiket élmény volt olvasni? Most eggyel kevesebb újra. Mára már egy favágó fél kezének maradék ujjain is meg lehet számolni őket. De ők is el fognak fogyni. Ez garantálható látva a tendenciát, a tömegesen megjelenő hozzászólások semmitmondóságát. Mindegy mit, csak írjak valamit. Mindenhez is hozzászólok, mert akkora király vagyok.
Szánalmas ez a felszínen maradás kényszere sokakban. Menő lett igénytelennek lenni, megvetni azokat, aki áldoznak hobbijukra, azokat, akik igazán minőségi termékeket gyártanak.

A mennyiség bedarálta a minőséget.

Avatar
marconi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 376
Csatlakozott: 2011.03.30., szer. 08:42
Értékelés: 208

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: marconi »

Fapaci se bírta sokáig… 😉
PierreLurneJ1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), AudioPC, KarunaUltimateUSB/SPDIF, Philips cd304mkII fullBGrecap, Teac D500 dac Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri+, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

Avatar
Tctronic
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1806
Csatlakozott: 2014.06.26., csüt. 12:00
Értékelés: 1438
Tartózkodási hely: Kistarcsa

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

wittao írta:
2021.12.20., hétf. 12:35
Sziasztok,

a búcsú sohasem könnyű, nekem is nehéz megfogalmaznom a gondolatokat. Inkább leírom, ami bennem van mindenféle sallang nélkül.
Már egy ideje foglalkoztat valahol mélyen ez a gondolat, hogy a jelenlétem és a jelenlétünk ezen a fórumon ad-e valamit a közösséghez, illetve ha ad, az a közösség befogadó oldalát találja-e meg, vagy esetleg inkább azokat, akiknek ez nem is annyira fontos. A világunk halad (hogy hová és merre, azzal kapcsolatos gyászos magánvéleményemet most nem itt fejteném ki), nekünk is lépést kell tartani vele, ami sok erőforrást emészt fel. Amikor az erőforrásaink végesek, meg kell nézni, hogy az adott szabad időegységeinket mivel töltjük. Hasznosan, másoknak is hasznosan, vagy csak elvagyunk és nem tudunk érdemben hozzáadni, és nincs is érdemben fogadó oldal ezekre. Az utóbbi időszak, mondjuk fél év - egy év sajnálatos módon azt erősítette bennem, hogy a mi irányunk, az én irányom nem feltétlenül párhuzamos azzal, amit mostanában itt tapasztalunk/ok a fórumon. Túl sok harc zajlik az élet más területein, és nem szeretnénk még itt is azzal foglalkozni, azt folytatni.

A Core Audio halad előre, soha nem volt ennyire erős és eltökélt a csapatunk, cégünk, mint most. Sok új fejlesztés érkezett 2020-2021 években, maximálisan teljesítettük a célokat amiket kitűztünk magunk elé. Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket ebben. Ezen az úton haladunk tovább 2022-ben is, már a következő negyedévben nagyon fontos újabb termékek fognak megjelenni. Emiatt sajnálom, hogy míg korábban ez a nyitott közösség tudta, látta először (akár még fejlesztési stádiumban is ezeket a részeket, és nagyon sok támogató, segítő, érdeklődő üzenettel lökött minket felfelé a hegyen) , mára eljutottunk odáig, hogy szinte 3x meg kell gondolni mielőtt egy Enter-t ütünk az üzeneteink elküldése előtt. Szerintem ez nem jó. Ez egy olyan változás, olyan irány, amivel nem tudunk azonosulni és nem is akarunk.

Egyelőre valamennyi topikunkat lezártuk, egyeztetünk az adminokkal a topikok törléseit illetően, felhasználói fiókjaink ittlétével kapcsolatosan, de lehet azok is törlődni fognak a hozzászólásokkal együtt. Sajnálom, mert személy szerint a bosszúságot okozó dolgok között nagyon sok kellemes emlék fűződik ide és értékes emberek megismerése.

Kívánunk mindenkinek kellemes ünnepeket, békés Karácsonyt, eredményes új esztendőt!

Core Audio
Váradi Viktor - wittao
Kedves Viktor!
Igaz, hogy személyesen csak egyszer találkoztunk, de számomra nagyon szimpatikus találkozó volt, annak ellenére hogy nem vagyok könnyen ismerkedős, barátkozó típus. Őszintén sajnálom, hogy immár Te is itt hagyod ezt a játszóteret, de jobban belegondolva meg tudlak érteni. Én azt javaslom, ne "égess" fel mindent itt, ha időd és kedved engedi szerintem sokan szívesen látunk. Ez itt egy virtuális világ, sokszor messze van a valóságtól.
Üdv.
Analóg: Technics 1210MKII, Ortofon Blue, Palotás féle phono
Digitál:   Philips CD304 futómű, Holo Audio Spring 2 DAC
Erősítés: Khozmo Acoustic + Hibrid By Szabó Tamás.
Hangfal: DIY (Onken doboz, JBL 2226, TAD4002+Yuichi A-290 tölcsér+JBL 077)
Kábelek: Fapaci, AQ, DIY, Kimber          

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

Áldott , Békés , Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben , Sikerekben Is Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok !
Csatolmányok
4B62E382-994E-435C-A636-7FC50AA891DD.png
4B62E382-994E-435C-A636-7FC50AA891DD.png (1.09 MiB) Megtekintve 6279 alkalommal
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

Reméljük Szerencsétek , Szerencsénk Lesz !!
( " Dakota Indiánok jövőbe látása szerint " Szept. 14 jön a 4. hullám ! ) bocs.gif
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

:quetionmark:
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

bravo.gif
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

Ez Sajnos Jó Döntés !! :goodluck:
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

2020.december 5 - :car-fiat:
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Online
Avatar
borzy
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1155
Csatlakozott: 2012.02.18., szomb. 10:17
Értékelés: 85
Tartózkodási hely: Kiskunlacháza

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: borzy »

bravo.gif
Musical Fidelity M8 PRE + M8-500s Power Amp
Primare CD35
Triangle Genese Lyrr
Vertere Kábelek
Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk,Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam /Vertere Acoustics/

Avatar
DeProtector
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 247
Csatlakozott: 2016.05.27., pén. 15:01
Értékelés: 28
Tartózkodási hely: Jánossomorja

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

Remélem valami olyasmi van készülőben, mint a legutóbbi Core Audio - Gauss Audio - NCS Audio megmozdulás, mert akkor két helyet szeretnék foglalni! ;) :D
LP: Manticore Mantra + Jelco SA 750D + Denon DL-103 + Pointe Spin Doctor + Heed Quasar III + PX
CD: Heed Obelisk DT + DA
Erősítő: Heed Obelisk SI2 + X2
Hangfal: Heed StandArt JSE
Tápkábelek: Power-R Live 2
IC kábelek: Acoustic Zen Matrix Reference
Hangfalkábel: Acoustic Zen Hologram

Online
Bécó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2020.04.22., szer. 10:22
Értékelés: 148

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: Bécó »

Köszönöm a Core Audio csapatának, hogy elhozták a legfrissebb fejlesztéseiket! Nagyon tanulságos volt ez az este. Úgy hallottam, hogy a készülékeink nagyon jól tudnak együtt rendszerben működni! Szerintem valami nagyon jó dolog van készülőben. :D

Avatar
pali923
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1181
Csatlakozott: 2008.11.08., szomb. 13:42
Értékelés: 493

Re: Találkozók, bemutatók, rendezvények

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Én is nagyon jó éreztem magam, jó volt a hangulat, az "ellátás", a körítés, a társaság, és nem utolsó sorban valami hasonló hangot keresgélek, amikor hifisóra vagy más rendezvényekre járok.
Mindegyik gyártó büszke lehet a termékére, meg is állapítottuk, hogy ezeket a gépeket oda lehet tenni nagynevű, sokszoros árú gépek mellé, felveszik a versenyt velük. :smile32:
Köszönöm a szervezőknek és a mestereknek is! :smile53:
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált+Schiit Bifrost Multibit, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Schiit Mani, média: Himedia Q10 Pro+Schiit Modi Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Lezárt

Vissza: “Core Audio”