Köszönöm szépen a válaszod.
Kábelek, alkatrészek, csatlakozók
Moderátor: fapaci
- fapaci
- Otthon vagyok
- Értékelés: 9943
- Kapcsolat:
Re: Kábelek, alkatrészek, csatlakozók
Szervusz! Sajnos nagy mértékben emelkedtek a Kontaset árai, illetve már nem vállalnak egyedi gyártást, ezért ezt a termékcsaládot megszüntettem.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
Szervusz!
Az IEC bemenetes Kontaset hálózati elosztó még létezik, megvásárolható?
Üdv: Jenő
Az IEC bemenetes Kontaset hálózati elosztó még létezik, megvásárolható?
Üdv: Jenő
- templar
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Köszönöm, írtam emailt !
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Olyannal már találkoztam, hogy a nevemmel árultak valamit, amihez semmi közöm nem volt. Ezért hoztam létre a Luxor nevet és az egyedi logót. Küldj néhány fotót a kábelről és próbálom azonosítani!templar írta: ↑2023.03.23., csüt. 11:53Sziasztok!
Használtan vásároltam egy Luxor tápkábelt. Utólag kezdtem csak olvasgatni róla és láttam, hogy bizony készülnek belőle hamisítványok. Az általam vásárolt darabnál van egy furcsaság, és ezért valahogy megpróbálnék utána járni, hogy hogyan tudom megkülönböztetni a "gyár"it a hamisítványtól. Azt hiszem minden egyes hamisító is valahogy így kezdi a kutatómunkát mielőtt belevág tevékenységébe... épp ezért publikba semmiképp nem szeretnék fix tippeket pláne ha azok kijátszhatók..
info@luxoraudio.eu
Nem hiszem, hogy fapacinál jobban bárki tudna erre válaszolni, nála jelentkezz.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- templar
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Sziasztok!
Használtan vásároltam egy Luxor tápkábelt. Utólag kezdtem csak olvasgatni róla és láttam, hogy bizony készülnek belőle hamisítványok. Az általam vásárolt darabnál van egy furcsaság, és ezért valahogy megpróbálnék utána járni, hogy hogyan tudom megkülönböztetni a "gyár"it a hamisítványtól. Azt hiszem minden egyes hamisító is valahogy így kezdi a kutatómunkát mielőtt belevág tevékenységébe... épp ezért publikba semmiképp nem szeretnék fix tippeket pláne ha azok kijátszhatók..
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Elfogyott a teljes készletünk már tavaly. Ha ismét lesz belőle, jelezni fogom.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 656
Hello, engem erdekelne 2x2 m vagy esetleg a 8-as szeriabol xlr szerelessel. Ha neten lesz belole akkor legyszi megirnad milyen arban lenne? Koszi!fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:13fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:12Erősen alkalmi vételként eladó 4 m WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 összekötő kábel. Jelenleg csupasz, de kérésre készre szerelem, akár gyári Wireworld csatlakozókkal is. A 4 m egyben van, de természetesen bármilyen méretekre feldarabolható. Belső szerkezete szimmetrikus, így egyaránt alkalmas RCA és XLR csatlakozókhoz.
A WireWorld csúcstípusa OCC-7N ezüst vezetőkkel, Composilex szigeteléssel, DNA Helix belső szerkezettel. Részemről egyértelműen a legjobb audio kábel, amivel valaha is találkoztam.
Nagyon karácsonyi akcióként az ára 220e Ft.
![]()
Audio PC | Shunyata Research Sigma v2 USB | Chord Dave | Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | AgPt-RXF HC | Draco V3/2HC R
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
A nagy kereslet dacára hosszú ideje hiányoztak a piacról azok a megoldások, amikkel kiválthatjuk a készülékeinkhez gyárilag szállított, jellemzően gyenge minőségű tápegységeket. De most MZ/X kolléga végre elkészült a fejlesztéssel és a gyártás is beindult a tőle megszokott magas minőségben, barátságosan alacsony áron. A kínálatban mindenféle kis fogyasztású készülékhez találsz megfelelő tápegységet sokféle feszültséggel, áramerősséggel, többféle színben és akár a szükséges kábelekkel együtt is.
Asztali lejátszókhoz, D/A konverterekhez, router-ekhez, switch-ekhez, bármilyen kisfogyasztási eszközhöz illeszkedő analóg tápegység, rendkívül alacsony elektromos zajjal, többféle színben, választható kimeneti feszültséggel, áramerősségel. Kimeneti csatlakozása 5 pólusú XLR aljzat, melyben 2-2 érintkező a pozitív és negatív pólus, de árnyékolás is beköthető a 6. érintkezőre. Egyszerű, de elegáns kivitel fekete plexi előlappal, ezüst és fekete gépházzal.
Bemeneti feszültség: 220-240 V
Bemeneti csatlakozó: IEC C14 aljzat
Kimeneti feszültség: 5V, 9V, 12V, 15V, 19V, 24V DC (választható)
Feszültség tűrés: max 2%
Kimeneti áramerősség: 1 - 5 A (kiviteltől függően)
Kimeneti zajszint: 2uV (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti csatlakozás: 5 pólusú XLR aljzat (pozitív: 1 és 3, negatív: 2 és 4, árnyékolás: 6)
Kijelző: RGB LED (változtatható szín és fényerő)
Méretek: 110 x 80 x 166 mm
Tömeg: 1,85 kg
Mostantól raktárról rendelhető a webshopban.
Asztali lejátszókhoz, D/A konverterekhez, router-ekhez, switch-ekhez, bármilyen kisfogyasztási eszközhöz illeszkedő analóg tápegység, rendkívül alacsony elektromos zajjal, többféle színben, választható kimeneti feszültséggel, áramerősségel. Kimeneti csatlakozása 5 pólusú XLR aljzat, melyben 2-2 érintkező a pozitív és negatív pólus, de árnyékolás is beköthető a 6. érintkezőre. Egyszerű, de elegáns kivitel fekete plexi előlappal, ezüst és fekete gépházzal.
Bemeneti feszültség: 220-240 V
Bemeneti csatlakozó: IEC C14 aljzat
Kimeneti feszültség: 5V, 9V, 12V, 15V, 19V, 24V DC (választható)
Feszültség tűrés: max 2%
Kimeneti áramerősség: 1 - 5 A (kiviteltől függően)
Kimeneti zajszint: 2uV (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti csatlakozás: 5 pólusú XLR aljzat (pozitív: 1 és 3, negatív: 2 és 4, árnyékolás: 6)
Kijelző: RGB LED (változtatható szín és fényerő)
Méretek: 110 x 80 x 166 mm
Tömeg: 1,85 kg
Mostantól raktárról rendelhető a webshopban.
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Mindenkit megrángatott ez az év, sok kényszerű változást kellett elviselnünk. Megdrágult és nehézkessé vált a nemzetközi szállítás, anyagbeszerzés. Néhány gyártó már feladta a küzdelmet és beszüntették tevékenységüket, a többiek komoly áremelésre kényszerültek. A fejlemények a Luxor Audio-t sem kímélték, több beszállítónk is komoly mértékben emelte árait. Pl. a kábeleinkhez használt réz/arany huzalt a korábbinál 35 %-kal magasabb áron kapjuk, de az elosztóinkat gyártó Kontaset is harmadával növelte árait, ráadásként nagyot gyengült a magyar forint is. Mindezek miatt mi is kénytelenek voltunk korrigálni árainkat, a webáruhában már láthatóak az új számok.
Ám visszatérő vevőink év végéig kedvezményes árakon vásárolhatnak, ezzel szeretnénk az áremelés fájdalmát enyhíteni:
Évzáró áresés december 1. és 31. között
Kuponkód: LXK2021
Luxor Audio webáruhaz
Ám visszatérő vevőink év végéig kedvezményes árakon vásárolhatnak, ezzel szeretnénk az áremelés fájdalmát enyhíteni:
Évzáró áresés december 1. és 31. között
Kuponkód: LXK2021
Luxor Audio webáruhaz
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Amphenol csatlakozókkal szerelve, postai szállítással 112e Ft lenne a 2 x 80 cm-es kábelpár.
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 111
1 pár 0,80m XLR pár mennyibe kerül belőle?
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Szia! Néha kapok belőle.
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 111
fapaci írta: ↑2020.04.30., csüt. 15:31Ismét hozzájutottam néhány méterhez ebből a remek kábelből. Méretre szabva, RCA, XLR csatlakozókkal szerelve is kérhető, sőt USB kábelként is kiválóan működik.fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:13WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 összekötő kábel. Belső szerkezete szimmetrikus, így egyaránt alkalmas RCA és XLR csatlakozókhoz. A WireWorld csúcstípusa OCC-7N ezüst vezetőkkel, Composilex szigeteléssel, DNA Helix belső szerkezettel. Részemről egyértelműen a legjobb audio kábel, amivel valaha is találkoztam.
![]()
Ár: 65e Ft/m
Szia!
Esetleg ebből a kábelből van még?
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 542
Utána újra 20 lesz!

Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Évzáró áresés! December 10-31. között 10 % engedmény a csatlakozók, kábelek, alkatrészek, elosztók árából
Kuponkód: LXK2020
- JOE77
- Nincs visszaút
- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
A veszélyhelyzet visszavonásáig.
- chopper
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 53
Egy közérdekű kérdés: A 10%-os akció még tart 

- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Folyamatosan érkeznek a megrendelések, aminél használják a kódot, tehát működnie kell. Ha nem megy, rendelésedet emailben is elküldheted.zizi8003 írta: ↑2020.05.11., hétf. 10:45Ez az akció lejárt? Nem fogadja el a honlap a kódot. :-(fapaci írta: ↑2020.03.19., csüt. 13:11A Luxor Audio webshop továbbra is működik, a gyártás folyamatos, alkatrészekkel is jól állok. A kábelek garantáltan vírusmentes környezetben készülnek, a csomagolást belül külön is fertőtlenítem. Személyes átvételre a nehéz időszak végéig nincs lehetőség, ellenben a postai szállítás 50e Ft rendelési összeg felett ingyenes.
Minden rosszban van valami jó. Most talán kicsit több idő jut zenehallgatásra, film nézésre. Ennek támogatására március 18-tól a hivatalos veszélyhelyzet visszavonásáig 10 %-os árkedvezménnyel vásárolható meg minden Luxor kábel, csatlakozó, alkatrész. Kuponkód a webshophoz: MARADJOTTHON
Ez az akció lejárt? Nem fogadja el a honlap a kódot. :-(fapaci írta: ↑2020.03.19., csüt. 13:11A Luxor Audio webshop továbbra is működik, a gyártás folyamatos, alkatrészekkel is jól állok. A kábelek garantáltan vírusmentes környezetben készülnek, a csomagolást belül külön is fertőtlenítem. Személyes átvételre a nehéz időszak végéig nincs lehetőség, ellenben a postai szállítás 50e Ft rendelési összeg felett ingyenes.
Minden rosszban van valami jó. Most talán kicsit több idő jut zenehallgatásra, film nézésre. Ennek támogatására március 18-tól a hivatalos veszélyhelyzet visszavonásáig 10 %-os árkedvezménnyel vásárolható meg minden Luxor kábel, csatlakozó, alkatrész. Kuponkód a webshophoz: MARADJOTTHON
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Ismét hozzájutottam néhány méterhez ebből a remek kábelből. Méretre szabva, RCA, XLR csatlakozókkal szerelve is kérhető, sőt USB kábelként is kiválóan működik.fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:13WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 összekötő kábel. Belső szerkezete szimmetrikus, így egyaránt alkalmas RCA és XLR csatlakozókhoz. A WireWorld csúcstípusa OCC-7N ezüst vezetőkkel, Composilex szigeteléssel, DNA Helix belső szerkezettel. Részemről egyértelműen a legjobb audio kábel, amivel valaha is találkoztam.
![]()
Ár: 65e Ft/m
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
A Luxor Audio webshop továbbra is működik, a gyártás folyamatos, alkatrészekkel is jól állok. A kábelek garantáltan vírusmentes környezetben készülnek, a csomagolást belül külön is fertőtlenítem. Személyes átvételre a nehéz időszak végéig nincs lehetőség, ellenben a postai szállítás 50e Ft rendelési összeg felett ingyenes.
- fapaci
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Az előző darab 20 perc alatt elkelt, de van még egy 2 x 2,5 méteres pár 300e forintos áron. A korábban eladott példányról ez a vélemény érkezett:fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:13Erősen alkalmi vételként eladó 4 m WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 összekötő kábel. Jelenleg csupasz, de kérésre készre szerelem, akár gyári Wireworld csatlakozókkal is. A 4 m egyben van, de természetesen bármilyen méretekre feldarabolható. Belső szerkezete szimmetrikus, így egyaránt alkalmas RCA és XLR csatlakozókhoz.
A WireWorld csúcstípusa OCC-7N ezüst vezetőkkel, Composilex szigeteléssel, DNA Helix belső szerkezettel. Részemről egyértelműen a legjobb audio kábel, amivel valaha is találkoztam.
Nagyon karácsonyi akcióként az ára 220e Ft.
![]()
"A kábel megjött,köszönöm! Ki is próbáltam,a jelenlegi Nirvana kábelemet romosra verte."