tunerman írta: ↑2023.11.17., pén. 16:39
akvapark írta: ↑2023.11.17., pén. 10:52
BLX írta: ↑2023.11.17., pén. 10:27
Nem emlékszem, hogy erről az utóbbi időben esett volna szó, ezért megkérdezném ki mit gondol:
Lehet-e az X2 tápra rakni az Si3-at? Vagy legyenek inkább egymás mellett? A neten látni mindkét verzióról képeket.
Eddig egymás mellett voltak, de most kevesebb lett a hely és talán egymáson még jobban is tetszik
Mindkét készülék erősen hőtermelő, ezért a szellőzés hasznos.
Tehát nem ajánlatos egymásra helyezni őket.
Már csak azért sem kellene egymásra rakni a készülékeket, mert a saját lábukon (és pl. az állványon) a rezgésmentesebb környezetben jobban szólnak
TJ.
Köszönöm, én is erre gondoltam elsőre.
Most egy új helyre került az erősítő és egyelőre még csak egymásra tudom tenni. Alul van a táp, felül az erősítő.
Most is nagyon jól szól, különbséget nem érzek. Megpróbálom majd a jövőben megint egymás mellé rakni, vagy külön polcokra, ha lesz rá lehetőség, de esztétikailag most így még jobban is tetszik.
Más Heed-es kollékák mit tapasztaltak a több dobozos készülékek elhelezésével kapcsolatban?
Egyébként, ha Zsolt így demozza az Obelisket a tápjával és az új három dobozos top erősítőjét, akkor nagyon nagy baj nem lehet belőle azt gondolnám.
Szerintem ezek egymáson, egyszerű kábelekkel is szépen zenélek. Talán ezért is szeretjük?
(Külön öröm olyan demo szobában zenét hallgatni, ami kényelmes, otthonos, és átlagos IKEA bútorokon is remekül elvannak benne a készülékek.)

- IMG_1185.jpg (151.61 KiB) Megtekintve 1265 alkalommal