Ma épp két nagyágyú darálót teszteltünk ezzel a kávéval:
Sikerült elérnem tökéletes lefolyást az EK43S-sel.
92 fokra volt állítva a La Marzocci PID-je. Isteni gyümölcsbombát sikerült összehoznom.
93 foktól már érződőtt egy kis kesernyés íz, emiatt inkább visszavittem 92-re.
Érdemes mindenkinek egy próbát tenni ezzel a kávéval.
A 18g-os IMS kosárba 23g örleményt raktam.
Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327
Burundi Kávé tesztek
Burundi Kávé tesztek
- Csatolmányok
-
- IMG_20200104_121144.jpg (2.25 MiB) Megtekintve 1671 alkalommal
-
- IMG_20200104_114509.jpg (670.17 KiB) Megtekintve 1671 alkalommal
-
- IMG_20200104_115209.jpg (1.13 MiB) Megtekintve 1671 alkalommal
-
- IMG_20200104_115219.jpg (350.6 KiB) Megtekintve 1671 alkalommal
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/