A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456
Az a baj, hogy erre sem mernék mérget venni (mármint, hogy eredeti japán).Igazándiból nem sürgős, talán lesz valakinek a fiók mélyén egy "real nippon".
Utoljára tonee73 ugrasztotta előre 2023.02.02., csüt. 17:44-kor.
Keresek a címben említett ALPS RK27112MC09A 10K logaritmikus potit postázással.
Csak új érdekel (és nem sértődöm meg ha valakinek akad elfekvőben egy tényleg japán-bár tudom, kicsi az esélye.)
Ebay-es linket kérlek ne küldjetek - az eredeti "kínaijapán" verziókat én is megtaláltam...
A tengelyvég mindegy milyen.
Ajánlatot privátban kérnék-már ha lesz.
Köszönet!
Ne is vegyél, az első fotón jól látszik a Made in China felirat.
Hol?
Most valóban nem látszik, de ne feled, hogy egy több mint fél éves linkről van szó, aminek a tartalmát változtathatták is. Mellesleg most a linken két különböző poti fényképe látható, Három poti motorján egy jól látható fekete felirat van, de a második fotón első látásra nincs felirat. Érdekes módon pont ezt a fotót nem lehet kizoomolni, mert ha lehetne, látszana rajta fehér felirat, hogy Made in China. Keress az eladó más, hasonló terméke között olyan oldalnézeti fotót, ami zoomolható, ott látszik a felirat
Csak új érdekel (és nem sértődöm meg ha valakinek akad elfekvőben egy tényleg japán-bár tudom, kicsi az esélye.)
Ebay-es linket kérlek ne küldjetek - az eredeti "kínaijapán" verziókat én is megtaláltam...
Köszönet!
ALPS RK27112MC09A 10K log-3.jpg
ALPS RK27112MC09A 10K log-2.jpg
ALPS RK27112MC09A 10K log-1.jpg
Van 2db, de nembiztos, hogy 10K. Eselyesebb az 50 vagy 100K.
Maj megnezem.
Köszönet!
ALPS RK27112MC09A 10K log-3.jpg (38.13 KiB) Megtekintve 2364 alkalommal
ALPS RK27112MC09A 10K log-2.jpg (40.36 KiB) Megtekintve 2364 alkalommal
ALPS RK27112MC09A 10K log-1.jpg (31.4 KiB) Megtekintve 2364 alkalommal