Kerékpározás
- Rotox
- Törzsvendég
- Értékelés: 977
Re: Kerékpározás
Épp tudok egy igényes eladó téli brinyót. 

- Csatolmányok
-
- Kendács.jpg (75.33 KiB) Megtekintve 328 alkalommal
Human Audio X42 - DRA Kit+ / Lenco L75 (Goldring 1006) - Mofi StudioPhono -- Human Audio A42 -- DIY SB Acoustics
Értettem 

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 3895
Agyváltó+szíjhajtás. Kifáradni azzal is lehet, haladni meg nyáron kell.
háoszt télen nem a dizskóbicajjal kell kijárni

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, zyx, hana, Quad CDP, KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem nem is a hideggel van a bajom,hanem a vízzel. Nem elég csak átmosni,törölni a bicót,mert az útról a víz beviszi a középrészbe is azt a finom koszt. Utána jön a nyekergés,csörgés,stb. Listába vagyok attól,hogy állandóan szétszedjem,főleg,hogy pressfit.
mit nekünk hideg...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, zyx, hana, Quad CDP, KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
ha van aki mehtekeriAAttila írta: ↑2023.11.21., kedd 22:08Sprintergörgőrevox írta: ↑2023.11.21., kedd 22:02eggen. az kemény meló![]()
annyi erővel már szinte ki is lehet mennimárha, nem esik.
nálam a ventillátor hiányzik. de a hifiszoba, nem porolunk... csak így, ha elindulok X tempóval. 145bpm-en, ahogy melegszek. megy fel 170ig isde mintha 180-at is láttam volna minap...
de a görgőm az nagyon adja... 39/18-al 34 körüli átlag, de lehet közelebb a 35höz. totál reális39/17 már fölémegy az avg 35-nek
![]()
nagytányér kónuszon 100 fölött
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
Sprintergörgőrevox írta: ↑2023.11.21., kedd 22:02eggen. az kemény meló![]()
annyi erővel már szinte ki is lehet mennimárha, nem esik.
nálam a ventillátor hiányzik. de a hifiszoba, nem porolunk... csak így, ha elindulok X tempóval. 145bpm-en, ahogy melegszek. megy fel 170ig isde mintha 180-at is láttam volna minap...
de a görgőm az nagyon adja... 39/18-al 34 körüli átlag, de lehet közelebb a 35höz. totál reális39/17 már fölémegy az avg 35-nek
![]()

eggen. az kemény meló

annyi erővel már szinte ki is lehet menni

nálam a ventillátor hiányzik. de a hifiszoba, nem porolunk... csak így, ha elindulok X tempóval. 145bpm-en, ahogy melegszek. megy fel 170ig is

de a görgőm az nagyon adja... 39/18-al 34 körüli átlag, de lehet közelebb a 35höz. totál reális

halfnote.hu
halfnote.hu
kint hideg van, bent melegAAttila írta: ↑2023.11.21., kedd 15:41Ááá, nem vagy még ennyire öreg. Később bánni fogod,hogy most nem mész ki.![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Cross-dressing Reviék adaptációjában: időnként nem ruhát, hanem bringát cserélnek.revox írta: ↑2023.11.21., kedd 09:54
ááá, nem, de egyszer kipróbálom, csak úgy. kiv vagyok, milyen lehet. nem magamnak, csak tudjam,kell e az axxonynak jobb,vagy bőven jó. de szeritnem jó,mert nem panaszkodik. a Gant nem szerette, bár az nagy volt neki, de bükkben felfele nem érdekes annyira, ha csak kicsit nagy. de mikor vettük a gant, vittük a camint és direkt próbálgattuk emelkedőn. teljesen más tekerni felfele a camint, de nem tudnám megmondani, melyiket jobb vagy rosszabb. A camin afféle vajpuhán és könnyen forgott, a gan meg olyan vaddisznóbb volt,hogy minden xarra azonnal reagált, de nem volt olyan egyenletes a felfelében mint a camin. de olyan érzésem van, hogy a camint meg lehet tekerni X sebességgel és utána nem esik jól gyorsabban menni, míg a gant lehet variálni,gyors-lassú.

- pärt
- Hazajáró lélek
Ha erőltetni kell az indulást, akkor már régen rossz. Éppen nyáron is van olyan, hogy kicsit rugdosnom kell magamat, de az húsz méter után átvált lelkesedésbe. Ilyenkor meg indulás után csak azt érzem, hogy ennél már csak sokkal rosszabb lesz. Bár ez is csak emlék; már vagy tizenöt éve nem is erőltetem a hidegben tekerést. Akkoriban néha még bepróbálkoztam egy-egy naposabb téli csörtével, aztán hazaérve alig tudtam visszamelegedni egy kád forró vízben.
Persze aki fagyálló, az menjen!
Persze aki fagyálló, az menjen!

Ááá, nem vagy még ennyire öreg. Később bánni fogod,hogy most nem mész ki.

na,én határozottan menni kartam ilyen kellemesebb hidegekben, míg nem megy le 0 környékére, erre a 2 napos CX versenyen, ahogy támasztottam egy kordont egész nap, úgy átfújt a hideg, axxem,erre a télre fáztam eleget akkor és ott

halfnote.hu
halfnote.hu
Vakaróztam mert 10 fok van,fölraktam töltőre a cuccokat mondom kerülök egyet a specivel….aztán meggyőztem magam,hogy hideg van,kidugtam az ajtón a csőröm és vége,megfázik a keró is….
készülök 1-2 hete futni,de az sem egyelőre….

halfnote.hu
halfnote.hu
csak,hogy legyen egy újabb vad amit elejthet,szerelhet,használhat stb.
Ilyen ez ,mikor apu-anyura akarja tukmálni a hobbiját.

egyébként most unalmamban rákerestem, létezik e ilyen szín, de van... csak itt több,mint duplája. valami sismus kel legyen a dologban. igaz,hogy itthon eladhatatlan a felnifék lassan és a kis méret is, de akkor is... bár,ha az a dura szett elég gatya, az még költséges történet lenne.
edit: most nézem, ez a linken ÚJ!!!
https://buycycle.com/hu-hu/bike/new-dog ... able-17899
itt a csoda, ami ha 1 centivel magasabb lennék,már nekem is jó lenne az ajánlásuk szerint

edit: most nézem, ez a linken ÚJ!!!
https://buycycle.com/hu-hu/bike/new-dog ... able-17899
itt a csoda, ami ha 1 centivel magasabb lennék,már nekem is jó lenne az ajánlásuk szerint

halfnote.hu
halfnote.hu
ááá, nem, de egyszer kipróbálom, csak úgy. kiv vagyok, milyen lehet. nem magamnak, csak tudjam,kell e az axxonynak jobb,vagy bőven jó. de szeritnem jó,mert nem panaszkodik. a Gant nem szerette, bár az nagy volt neki, de bükkben felfele nem érdekes annyira, ha csak kicsit nagy. de mikor vettük a gant, vittük a camint és direkt próbálgattuk emelkedőn. teljesen más tekerni felfele a camint, de nem tudnám megmondani, melyiket jobb vagy rosszabb. A camin afféle vajpuhán és könnyen forgott, a gan meg olyan vaddisznóbb volt,hogy minden xarra azonnal reagált, de nem volt olyan egyenletes a felfelében mint a camin. de olyan érzésem van, hogy a camint meg lehet tekerni X sebességgel és utána nem esik jól gyorsabban menni, míg a gant lehet variálni,gyors-lassú.AAttila írta: ↑2023.11.21., kedd 09:29Tehát valójában a Camin-ra fáj a fogad,csak venni kell helyette valamit a zasszonynak.![]()
halfnote.hu
halfnote.hu

halfnote.hu
halfnote.hu
pedig ez a mérete. ez hangyafaszával kisebb, mint ami most van neki. a 440 már nekem lenne határeset,bár elvielg 465 vagyok, de ahogy nézegettem a csőhosszakat, lehet a 440-re is fel tudnék ülni, bár a Pinarello méretezést nem teljesen értem, mert amit megadnak felsőcsőnek,az mindeig kisebb jó 1 centivel. szerintem rászámolják a 2 centis nyeregcsőhajlítás felét.pärt írta: ↑2023.11.20., hétf. 23:18Ezt valami törpe orángután hajthatta: nézd azt a zsiráf stucnit, ehhez a letaposott, csepp vázhoz!![]()
De ez már amúgy is elég nyomin néz ki; szerintem semmivel sem kevésbé idétlen, mint a giga magas verziói. Meg Zs. azért nem ennyire alacsony, ha csak össze nem ment mosásban.![]()
de a stucnit én is néztem, ehhez valami istenetelnül gibbon kellett. de lehet,.csak ilyen volt a sufniban

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Ezt valami törpe orángután hajthatta: nézd azt a zsiráf stucnit, ehhez a letaposott, csepp vázhoz!
De ez már amúgy is elég nyomin néz ki; szerintem semmivel sem kevésbé idétlen, mint a giga magas verziói. Meg Zs. azért nem ennyire alacsony, ha csak össze nem ment mosásban.

De ez már amúgy is elég nyomin néz ki; szerintem semmivel sem kevésbé idétlen, mint a giga magas verziói. Meg Zs. azért nem ennyire alacsony, ha csak össze nem ment mosásban.