First Ride
Én ma elvittem “Virslit” az agárdi kolbász és grill napra

(természetesen a tó kerülés után).Ugyan nem nagy táv, de arra jó volt, hogy egy picit ismerkedjek vele. Tökéletesen működik, számomra hihetetlen “analóg” létére, hogy milyen könnyű vele menni. Rideg, merev de vmiért mégis vonz a következőre…

Azért délután egész jó kis szél volt, ami a lakott részen egyáltalán nem zavart de amikor Agárdot elhagytam….és belekapott az első kerékbe…húú az azért meglepett! Tényleg figyelni kell szélben. Egyébként a lakott részen a kb derékszögű kanyarokra is bátran le mertem “borítani”….nyilván nem az első kanyarra. Amit kérsz tőle és ha biztosan tartod …megcsinálja. Inkább úgy fogalmaznék, hogy bevállalósan kell vele menni. És mostmár azt is értem, hogy Revi mire célzott a “megindítással”… Nagyon jól reagál és számomra gyors tempóváltás lehet elérni…persze ezt is csak ahol volt hely és semmi nézelődés….Nna ott aztán kiszúrtam a szemét

…persze az én mértékemmel. Egy dolog nem tetszett, bár ez lehet beállítás hiba…egyszer szükségem volt (lett volna)…elől alul, hátul legfelül, de onnan ledobta egyel lejjebb…pont másztam

.
Szóval TETSZIK! Jól érzem magam rajta…bár a 8 bar büntet!!!, de tervezem a következőt.
ui: gyökér pedállal voltam, cipőm még nincs, Garmin 830 van, de Igyekszem pótolni!