Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Admin és moderátor közlemények
Sziasztok Modik!
Egy kérdésem lenne. A Filmajánlók topicban a minap már 2 képes-imdb-s, előzetes linkes ajánlót is írtam, ahonnan eltűnt a kép. Kérdésem a következő, hogy imDB "észrevette" a linekelésem és letiltották, vagy a fórummotor automatikusan törli pár nap után a képeket, bár ez logikátlan lenne, a mókás képek topic megléte végett..
A Viasztestek-es képet már saját tárhelyre töltöttem fel, legközelebb igyekszem kicsit kisebb képet rakni, de most csak ilyet találtam. Szóval remélem nem gáz és nem zavar titeket, csak gondoltam szólok.
Napi képek Magyarországról topicot áthelyeztem a galériába.
Erről az igen gyakori "UP " kifejezésről nem lehetne leszokni?Olykor-olykor teljes mértékben felesleges. :taps:
Ez egy bevett szokás a hirdetések folyamatos jelenlétére. Általában napi egy elfogadott.
Ott egyértelmű... de már nem csak ott divat.
Erről az igen gyakori "UP " kifejezésről nem lehetne leszokni?Olykor-olykor teljes mértékben felesleges. :taps:
Ez egy bevett szokás a hirdetések folyamatos jelenlétére. Általában napi egy elfogadott.
Erről az igen gyakori "UP " kifejezésről nem lehetne leszokni?
Olykor-olykor teljes mértékben felesleges. :taps:
forumregeny topikbol kivettem 2 komment jellegu postot a topiknyitoban irtak okan
o v e r p o w e r e d
Szerintem is klafa.
Köszönöm, egyébként egy DVDCenteres hírből "csórtam".
Engem nem zavar. Amúgy van értelme?
Nékem teccik...
Szerintem is klafa.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Nékem teccik...
Modik!Egy kérdésem lenne.
Nem túl nagy az aláírásomban szerelő kép?
Csak, hogy megelőzzem a bajt. Ha gáz és túl nagy, leveszem...
Modik!
Egy kérdésem lenne.
Nem túl nagy az aláírásomban szerelő kép?
Csak, hogy megelőzzem a bajt. Ha gáz és túl nagy, leveszem...
"dominoka" és "kalapács" egy IP-ről jövő rendkívül szinvonalas hozzászólásait töröltem az Akciók külföldön topicból.
Sokszor a jellegzetes helyesírási hibái árulják el.
Mint éngem ezzé nincs is értelme részemről a több nevü regisztrációnak pedig mint rendszergazda tuddok pár IP-t meg hát nem vagyok egy skizofrén manus a hüjjjeségeimet meg vállalom...
Tényleg azt meg tudjátok nézni (ha nem sok munka), hogy van-e még más is erről az ip-ről?
Igen. Nincs.
Persze előfordulhat, hogy többen ugyanarról az IP-ről jönnek. Viszont az ominózus IP-ről 10 regisztrált tagunk volt és gyakori volt a saját hirdetésekre történő " ez nagyok király készülék, ha volna pénzem biztos megvenném" reagálás.
Egyébként olyan is sok van, hogy valaki lejáratja magát a fórumon. Vagy nem sikerült olyan színben feltüntetni magát amilyenbe szeretné. Ilyenkor csinál egy új regisztrációt és megpróbálja újra. Sokszor a jellegzetes helyesírási hibái árulják el.
Nálunk pl. nat van és kevés külső ip, lehet, hogy Sozs-zsal is ugyanaz néha az ip-nk..
Tényleg azt meg tudjátok nézni (ha nem sok munka), hogy van-e még más is erről az ip-ről?
AZ előbb nem is tudtam írni, mert:
mySQL query error: SELECT id, member_id, running_time, location FROM ibf_sessions WHERE id='f7bb121edef52d7fe0ddb3d1f55e2226' and ip_address='82.141.152.1'
mySQL error: Too many connections
mySQL error code:
Date: Monday 11th of July 2005 09:13:35 AM
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 523
Most azt nem is részletezném, hogy milyen érdekes nick neveket találhatsz még az IP-je alatt (összesen 820 hozzászólással).
Pedig szívesen olvasgatnánk a részletekro˝l (csak a miheztartás végett)
Nem az elso˝ eset, hogy valaki több névvel megy ugyanazon az IP-n. Ez lehet véletlen is (ugyanaz a kiszolgáló, ugyanazon a területen, egy cég, stb), de találkoztam már olyannal is, hogy törzsvendégek futottak több névvel.
és ilyenkor saját magukkal vitatkoztak, gondolom.skizofrén egy helyzet az tuti
hivox 3 utas zártmonitor, hivox dac4me, konverter, hivox erősítő amp4you, alces 4, hivox/hidiamond,diy kábelek, revox b226
Skycrapter mindkét vásznas topikját töröltem. Különös tekintettel arra, hogy két különböző nick-kel nyitotta..
Most azt nem is részletezném, hogy milyen érdekes nick neveket találhatsz még az IP-je alatt (összesen 820 hozzászólással).
Pedig szívesen olvasgatnánk a részletekről (csak a miheztartás végett)
Nem az első eset, hogy valaki több névvel megy ugyanazon az IP-n. Ez lehet véletlen is (ugyanaz a kiszolgáló, ugyanazon a területen, egy cég, stb), de találkoztam már olyannal is, hogy törzsvendégek futottak több névvel.
Skycrapter mindkét vásznas topikját töröltem. Különös tekintettel arra, hogy két különböző nick-kel nyitotta..
Pedig szívesen olvasgatnánk a részletekről (csak a miheztartás végett)
Töröltem skyscraper motoros vásznas topicját - nem először. Egy hirdetés nem attól lesz magánjellegű, hogy idaírod, hogy korábbi saját célra rendelt vásznaidat hirdeted. Ötfélét. Hirdetési lehetőségért keressétek a DVDCenter szerkesztőségét.
Néhány topicból töröltem vendég_András munkaajánlatát, némelyikbe ahová valamennyire illett meghagytam.
Nem értem mit vagytok úgy oda egy kis fűnyírástól. Egész kellemes szórakozás tud lenni, amikor az asszony nyírja én meg a teraszról nézem.
nálam drámaibb a helyzet.... én látni sem bírom
Most már akkor tisztázzuk: a nőt vagy a füvet?
a befüvezett nőket
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
A 1080i, 720p, 1920x1080, A nagyfelbontás varázsa topicból töröltem egy warez hozzászólást és a reakciókat.
Nem értem mit vagytok úgy oda egy kis fűnyírástól. Egész kellemes szórakozás tud lenni, amikor az asszony nyírja én meg a teraszról nézem.
nálam drámaibb a helyzet.... én látni sem bírom
Most már akkor tisztázzuk: a nőt vagy a füvet?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."