Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Off
Re: Off
Kedves kaporal. Csak az egyik oldalt és külsős okoskodasok alapján ne itelkezz. Ha gondolod privatban szívesen elmondom kivel hozott össze a sors és mennyire labilis és részre hajló az érintett vevő, és a véleménye.
Köszönöm
Köszönöm
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: sonus faber lumina II
Úgy látszik az eladónak nem teljesen tiszta amúltja, és akkor még finoman fogalmaztam.
viewtopic.php?f=60&t=8909&sd=d
Én az ilyentől soha semmit.
viewtopic.php?f=60&t=8909&sd=d
Én az ilyentől soha semmit.
- spaceboy75
- Törzsvendég
- Értékelés: 110
Re: ATC SCM11 hangfal
Szia!
Milyen idős, illetve hány gazdája volt, mert ez is szokta érdekelni a jó népet?!
Basszus tavaly ez 599 volt, 1 hónapja 639, most meg 689 ezer forint, a pénzünk egy kalap szart nem ér.

Milyen idős, illetve hány gazdája volt, mert ez is szokta érdekelni a jó népet?!

Basszus tavaly ez 599 volt, 1 hónapja 639, most meg 689 ezer forint, a pénzünk egy kalap szart nem ér.

Re: Lemezjátszó
Előfordulnak játékos kedvű agymenések.
Láttam videót egy kis Smartról, amibe belegyűrték a Suzuki Hayabusa kb. 260 lóra felpiszkált motorját. Nagyon kellett vigyázni, hogy gázadásra ne essen hanyatt a kis bogyó. Vicces volt.
Nem kevésbé vicces a régebbi Passatokba a 70 lóerős diesel, hogy a 123/200 - as Mercinek a 68 lovas kinlódásáról már ne is beszéljek.
Láttam videót egy kis Smartról, amibe belegyűrték a Suzuki Hayabusa kb. 260 lóra felpiszkált motorját. Nagyon kellett vigyázni, hogy gázadásra ne essen hanyatt a kis bogyó. Vicces volt.
Nem kevésbé vicces a régebbi Passatokba a 70 lóerős diesel, hogy a 123/200 - as Mercinek a 68 lovas kinlódásáról már ne is beszéljek.
Miért a felszereltség a fontos?
Miért nem a tartós minőség?
Amennyire ismerem az ATC értekeket mindig is a "vasban" hittek.
Nem ültek fel mindenféle divatos számháborúnak.
Nekem kifejezetten szimpatikus hozzáállás.
Választhatod ezt vagy egy egyéb bármilyen szubot.
De abban biztos lehetsz,hogy ATC hangfalakhoz ez fog illeszkedni a legjobban.
Miért nem a tartós minőség?
Amennyire ismerem az ATC értekeket mindig is a "vasban" hittek.
Nem ültek fel mindenféle divatos számháborúnak.
Nekem kifejezetten szimpatikus hozzáállás.
Választhatod ezt vagy egy egyéb bármilyen szubot.
De abban biztos lehetsz,hogy ATC hangfalakhoz ez fog illeszkedni a legjobban.
Bodor Dual Pc,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref,BricastiM20előfok,ATC SCM150asl hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt ,DS audio pickupDSW-2 phono,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Stealth T-selected v2 usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Stax SRX9000-SRM700S
Technics SP10mk2+Glanz10Bt ,DS audio pickupDSW-2 phono,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Stealth T-selected v2 usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Stax SRX9000-SRM700S
Re: ATC hangsugárzók
Nem bántottál meg, viszont én nem sz@roztam le egy ATC-t sem, csupán megjegyeztem, hogy szerintem 2022-ben ez elég szegényes felszereltség egy legalább 2 millió Ft-os sub esetében. De nyilván nem kell velem egyetérteni.
PC, Pioneer BDP-LX58 --> miniDSP SHD Studio --> DIY aktív sugárzók /Hypex Fusionamp, B&C, Eminence, Faital Pro/
Re: ATC hangsugárzók
Jajj bocsi ha megbántottalak..
Kérlek ne menj el annyira sokat szoktál hozzátenni.
Kérlek ne menj el annyira sokat szoktál hozzátenni.
Bodor Dual Pc,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref,BricastiM20előfok,ATC SCM150asl hangfal
Stax SRX9000-SRM700S
Stax SRX9000-SRM700S
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 4733
Re: Pioneer SC-LX501 - Class-D AVR - Dolby Vision/Atmos 4K HDR DTS:X Wifi BT ChromeCast Tidal
Most már ott vagy.
A fórum használatának elsajátításához pedig javasolnám először a szabályzat:
app.php/rules
Másodsorban pedig ezen topik átolvasását:
viewtopic.php?f=100&t=120604
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- eric.cartman
- Beköltözött
- Értékelés: 225
Re: Pioneer SC-LX501 - Class-D AVR - Dolby Vision/Atmos 4K HDR DTS:X Wifi BT ChromeCast Tidal
Sajnálom a dolgot!
Nem rossz ez a rendszer és a moderátorok is jó fejek általában - de azért próbálok akkor segíteni.
Az előbbi válaszomat is elküldtem neked még akkor privát üzenetben.
Itt találod ezeket - ott tudsz majd rá privátban válaszolni:
Nem rossz ez a rendszer és a moderátorok is jó fejek általában - de azért próbálok akkor segíteni.

Az előbbi válaszomat is elküldtem neked még akkor privát üzenetben.
Itt találod ezeket - ott tudsz majd rá privátban válaszolni:
I'm fat but You're ugly I can diet... ;)
Én nagyon szivesen mennék offba, de nem tudom kitalálni ezen a weboldalon hogy hogyan kell azt csinálni itten. A múltkor már vitába keveredtem a moderátorokkal mert le mertem fikázni az egész felállást. Én annyit tudok mondani hogy a moderátoroknak ki kellene menniük az USA-ba és ott megtanulni hogy hogyan kell egy felhasználóbarát website-ot megszerkeszteni. Mert ez itt minden csak az nem. Hú, most fogok a pofámra kapni ezek útán, de tényleg agyament ez az egész. Mindegy, ez egy ilyen ország, mindenki nagyon érzékeny mindenféle kritikára, mégha jogos is. Elit SC 37-es volt az akkor. bocsi, rosszul emlékeztem. Na ,sztem engem innen kirúgnak mert megmondtam a véleményemet, puf.....
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Fyneaudió F302
Mivel ez nem nagyon kapcsolódik a topik témájához (Fyne Audio) ezért ment az off-ba.
Legközelebb ezt legyetek szívesek privátban intézni.
Egyébként pedig sztem nem a Nirvana, annak más a hangsugárzó felfogató kerete (vagy a kosár külső pereme, kinek hogy tetszik):
viewtopic.php?p=2356661#p2356661
Inkább valami épített RFT szélessávú lesz az...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Re: Fyneaudió F302
Mi az a picike, ami mellette áll, a Fyne doboza mögött ?
Re: Lg 77A1 oled tv
muzsikpeti írta: ↑2022.07.10., vas. 12:00Erre inkább nem írnék semmit, mert nem szeretek lesüllyedni ilyen szintre....
Tényleg azt kellett volna csinálnod, amit leírtál. Ilyenekkel nem kell foglalkozni, esetleg privátban.
Ennek ellenére saját magadat cáfolod. Leírtál valamit, amivel lesüllyedtél a kérdező szintjére.
- muzsikpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 225
Erre inkább nem írnék semmit, mert nem szeretek lesüllyedni ilyen szintre, számomra teljesen elfogadhatatlan az ilyen mértékű pofátlan ajánlattétel!!!!
Focal Electra 1027Be, Focal Electra cc1008Be, Focal Electra 1007be, Focal Electra IC1002, Velodyne SPL1200 Ultra, Emotiva RMC1, Rotel Rmb1095, Oppo205, LG 77A1 Oled, Hidiamond 7 speaker cable, Hidiamond Xlr2, Hidiamond 3 power cable, Audioquest Husky sub cable, Nordost Blue hv HDMI. Nordost qrt 4
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szia. Esetleg 500 e ezen a hétvégén? 

Re: Rotel RMB-1585 ezüst végfok eladó
Azért az jó pár éve voltJanisz írta: ↑2022.07.06., szer. 21:23Volt több is még 399e-ért istraumraise írta: ↑2022.07.06., szer. 16:47Nem tudom innen hova feljebb de ennyire jó áron ennyire jó végfok még talán nem volt.

"Az igazi barát szemből támad."
Volt több is még 399e-ért istraumraise írta: ↑2022.07.06., szer. 16:47Nem tudom innen hova feljebb de ennyire jó áron ennyire jó végfok még talán nem volt.
- traumraise
- Fórumlakó
- Értékelés: 53
Nem tudom innen hova feljebb de ennyire jó áron ennyire jó végfok még talán nem volt. Én nem adnám el 850alatt.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Pioneer sc lx704 új garanciás
Tessék:Tcsaba írta: ↑2022.07.06., szer. 09:40Tévedsz Tonee az az offban van:-))))))))
És vissza nem vissza tény tény marad!!!!Védd a haverjaidat engem meg törölj úgy ahogy szoktál!Ez is megy Neked a haverok védelme mellett!Köszönöm ha megteszed,így is ez egy szánalom társaság aki itt maradt....tisztelet a kivételnek.Üdv!
viewtopic.php?p=2706684#p2706684
Nem a haverjaim, és igen töröllek is ebből a szánalom társaságból (ahová azért még mindig vissza kell regelned, ugye?) - amelynek még a szánalmára is méltatlan vagy.

-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 23
Tévedsz Tonee az az offban van:-))))))))
És vissza nem vissza tény tény marad!!!!Védd a haverjaidat engem meg törölj úgy ahogy szoktál!Ez is megy Neked a haverok védelme mellett!Köszönöm ha megteszed,így is ez egy szánalom társaság aki itt maradt....tisztelet a kivételnek.Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tcsaba 2022.07.06., szer. 09:44-kor.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Az épp a "túl drága" topikba került, de ez már az off-ba. Légy szíves ezt abbahagyni-ezért kár volt az X-edik reggel visszajönni.
- Vappali
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 48
Egyébként Te azért jársz ide hogy hülyeségeket beírogass?Tcsaba írta: ↑2022.07.05., kedd 21:37Vappali fórumozónak ajánlom ezt....vighkaroly írta: ↑2022.07.05., kedd 20:47500e
beszerzési árat sem haladja már megaz ár fix. kőbevésett ár.
Jah igen és 1hetet tévedtem....4hét helyett 5hét....(off topikban nyoma van)
Nem vagyok Nostradamus, de az igazságérzetem nagy....

-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 23
Vappali fórumozónak ajánlom ezt....vighkaroly írta: ↑2022.07.05., kedd 20:47500e
beszerzési árat sem haladja már megaz ár fix. kőbevésett ár.
Jah igen és 1hetet tévedtem....4hét helyett 5hét....(off topikban nyoma van)
Nem vagyok Nostradamus, de az igazságérzetem nagy....
Egyébként minden része javítható és van hozzá alkatrész. Amit te most hátránynak gondolsz az éppen az előnye. Ezeket meg lehet csinálni, még úgy vannak összerakva. Egy mai házimozi erősítő nem ilyen, ott komplett panelcsere van, ha van. Àm nem ritka, hogy a modern készülékek garanciaidő utáni javítása többe kerül, mint egy másik ugyanolyan használt készülék. Volt a fórumon nemrég egy hibás Accuphase erősítő, ami már épp garanciaidőn túl jár. Javíthatatlannak minősítettèk, így a pórul járt tulaj itt adta el 50ezerért az újkori 800ezres árú gépet.
Nekem van 83-as gyártású CDM-1 pőrgetőm is, épp olyan jól működik az is, mint újkorában, simán lejátszik olyan lemezt, amitől az újabbak megállnak (annyira karcos).
- sutemenyx
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1444
- Kapcsolat:
Hogy holnap működni fog-e azt garantálja az, hogy van rá 2 hónap garancia. Remélem láttad, olvastad. Használt készülék esetén ez kivételesen sok, máskor már az jónak számít, ha próbagaranciát adnak.Shimano írta: ↑2022.07.04., hétf. 07:39Ezt a műsort nem olvastam végig,csak a hirtetést láttam,ami után felmerült egy kérdés bennem.Mi garantálja azt hogy ez a vas "holnap" is működni fog,és ha nem,van e hozzá még valahol alkatrész.Ha jól látom 87 és 90 közt gyártották ami nem tegnap volt.
A ritkasága miatt lehet ez drága,de ez a visszaütője is ha elromlik.
Egyébként minden része javítható és van hozzá alkatrész. Amit te most hátránynak gondolsz az éppen az előnye. Ezeket meg lehet csinálni, még úgy vannak összerakva. Egy mai házimozi erősítő nem ilyen, ott komplett panelcsere van, ha van. Àm nem ritka, hogy a modern készülékek garanciaidő utáni javítása többe kerül, mint egy másik ugyanolyan használt készülék. Volt a fórumon nemrég egy hibás Accuphase erősítő, ami már épp garanciaidőn túl jár. Javíthatatlannak minősítettèk, így a pórul járt tulaj itt adta el 50ezerért az újkori 800ezres árú gépet.
Nekem van 83-as gyártású CDM-1 pőrgetőm is, épp olyan jól működik az is, mint újkorában, simán lejátszik olyan lemezt, amitől az újabbak megállnak (annyira karcos).
Tuner: Fisher FM200B,mod+BG
CD: Philips CD100(DEMO),BG
Digi1: Intel NUC+Hivox Suricata,BG PSU
Digi2: Philips CD304,futomu mod+BG
DAC: Teac D500,fullmod+BG
Amp: Sabo Sofia Signature
Fal1: RFT L3060PB+Saba Greencone
Fal2: Orion PD201
Fal3: Tannoy 2033
AN ezust,VDH D300S,Neotech SOCP
CD: Philips CD100(DEMO),BG
Digi1: Intel NUC+Hivox Suricata,BG PSU