Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Csevegő

Vélemények Tapasztalatok

 • Please log in to reply
21 válasz erre a témára

#1 viri

viri

  Beköltözött

 • V.I.P.
 • PipaPipaPipaPipa
 • 2.868 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 28 - 11:03

Sziasztok!

Megosztanék itt egy friss élményt, nem hájpot, nem reklámot, hanem egy nagybetűs ÉLMÉNYT :)

Tegnap Laci felhívott, hogy majd két éves munka után kiérlelte magát, és baromi jó lett az usb/spdif átalakítójuk, szívesen meghallgatná nálam is, eddig négy rendszerben vizsgázott kitűnőre. Bírom a társaságát, tudom, hogy szinte egyforma az ízlésünk, és mindig a maximumra törekszik, ezáltal meglepően jól sikerült dolgokkal szokott előállni, mégsem voltam olyan lelkes, mert egyrészt véglegesnek tekintem a rendszerem, amin semmit nem szeretnék piszkálni (tudom, hogy ilyen nincs, akkor nevezzük hosszútávúnak :) ) másrészt a kibehúzogatásnak mindig van egy veszélye, macera, szóval nem annyira szeretem, na de legyen.

A saját Audiobyte Hydra Z volt a viszonyítási alap, ami nyugodtan mondhatom, hogy világszinten is elismert, a jelenlegi ára azt hiszem 750 euró táp nélkül 

http://audiobyte.net/products/hydra-z

Nem sorolom mennyi mindennél találtam jobbnak az Audiobyteot, mire megvettem ezért a nehezen emészthető árért (kénytelen voltam, mert egyenlőre amíg usb-n jön ki a zene, addig ez az egyik lelke a jóminőségű pc-s lejátszásnak). Laciék eddig is csináltak már egy átalakítót, ami igen jól sikerült nekik, többen már arra lecserélték a meglévő Hydrájukat, az én ismeretségi körömben is, engem azonban az még nem győzött meg amikor nálam járt (napokig). Voltak pozitívumai a Hydrával szemben, + dinamika, kicsit tisztább felső tartomány, stb, de valahogy a Hydra nekem analógosabb, természetesebb volt, maradt is. Most viszont beraktuk, és az első pillanattól kezdve tetszett amit hallottam. Nem ég és föld, ne úgy képzeljétek, hanem egy kicsit mindenben jobb . De ez a kicsi, kicsivel több részlet, kicsivel több levegő, kicsivel mélyebbre menő, és kidolgozottabb basszus, kicsit simább, minél tovább hallgattuk (4-5 órán át) annál jobban beszippantott. Mindennel megkínáltuk, semmilyen hiba nem került elő, a technicizmus árnyéka sem vetült rá. Sajnos bekerült a részemről megfizethetetlen 2000 fontba kerülő Entreq usb kábel, plusz a Valhalla V2/2 ref digitkábel is, néha sírni tudtam volna olyan gyönyörű hangok voltak, pl. Dhafer Youssef hangja, huhh...  :)

Ez iszonyú elragadtatottnak hangzik, de Laci a tanú rá, tényleg ezt éreztem, és láttam rajta, hogy ő is eléggé odavan :) Mivel az enyémnél nagyobb áteresztő képességgel rendelkező kábelekkel hallgattuk, így a végén amikor az  átalakítót cseréltük vissza, még jobban hallatszott a kettő közti különbség. Szóval ez történt tegnap, konkrétan még sosem hallottam ennyire jónak a cuccost, kicsit fel is kavarta az állóvizet. Azért ez több mint egy millió volt, amit hirtelen beletoltunk a rendszerbe, igaz hallatszott is :)

Még egy gondolat, bármit hallgattunk minden rettenetesen élvezetes volt, és akkor eszembe jutott az a fórumon keringő tévhit, hogy ha egyre jobb a felbontás, akkor jönnek elő a felvétel hibái, és hogy mennyire sok hallgathatatlan rossz felvétel van, stb.  Ezt ne higgyétek el, az egy rossz irány, ott akkor még sok hiba van, ami előtérbe kerül, nekem is volt olyan állomásom, ismerős a dolog, de az nem a felvételek hibája! A felvételek között hatalmas különbségek vannak, és igen találtunk olyan pl. Zoller Attila lemezt, hogy  rálehetett mondani, hogy nem jó felvétel, vagy 1958-as jazz koncert, de valahogy megvan az az érzés, hogy a maximumot hozza ki a lemezből, amitől nagyon lehet élvezni. Ez most egy általános megjegyzés volt részemről, mert most jutott eszembe, nyilván ez nem az új átalakítónak köszönhető (legfeljebb tovább növelte) hanem jó ideje e koncepció mentén építgettem a rendszerem, hogy a felvételek előnyeit hangsúlyozza, ne a hibáit. A csöves technikával nyilván könnyebb ezt elérni, félvezetősökkel többe kerül és nehezebb, de hallottam már, hogy megoldható :)

Zárszóként, nagyon nagy gratula Laciéknak!  :smile53:


 • 7

#2 hukkle

hukkle

  Fórumlakó

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipa
 • 506 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Pest
 • Interests:gitár

Elküldve: 2017 március 10 - 23:57

Pár napja telefonos egyeztetést követően sikerült meghallgatnom a LePrésance/Core Audio elektronikákat (Dual Pc, DAC, Transport, Erősítő) és egyúttal találkoznom Menyhárt Lacival. 

 

Talán jobban érthető lesz a beszámoló, ha röviden leírom, hogy a fájl alapú zenélés nálam komoly hátrányból indul. Megmagyarázom, miért, mihez is képest értem a hátrányt. Vegyük a lemezeket (LP, CD)! Azt ugye be kell szereznem, börzére járok, öntudatlanul egy közösségi élményréteg rakódik le (mint egy koncert esetén). Ha megvan e lemez, és végre kézbe veszem a hordozót, az egy újabb érzelmi impulzus. Mikor hallgatom, van kontaktus a zenehordozóval és a lejátszó berendezéssel. 

 

No ez a hosszú becserkészés és előjáték a torrent-téka, roon-olás vagy a TIDAL böngészés esetén hiányzik. Sajnos az olcsóság meg a kényelem valahogy ezt a folyamatot nem tudja kompenzálni. Más oldalról a PC-s, zenelejátszós zenehallgatás a  "móka" és a "kütyüzés" jó terepe, de ezt a szintjét valahogy nem tudta megugrani  számomra. Amerre járok - sajnos - azt tapasztalom, hogy a házigazda ugrál a felvételek között, belekapunk sokmindenbe. Ez szerintem a zeneiség, a rendszer a zenei történésbe való bevonásra való képessége hiányáról árulkodik.

 

A mostani demó során érzelmileg elég komolyan meghullámvasutaztatott az előkerült felvételek mindegyike. 

 

Laci az 1 órás demó végén egy Kalálka által megzenésített Kányádi Sándor verset  rakott fel.  Ennek a felvételnek hifi szempontok alapján "értelmezési tartományon kívüli" elemnek kellett volna lennie. Ehhez képest durván ránk nyomta a csendet fél percre.

 

Nekem elég fontos, hogy az adott konstruktőrt/eladót tudjam valahogy megismerni, beszéljünk. 

 

Nomármost Laci esetében a produktumok minősége és a beszélgetés kölcsönösen komoly bizalomra ad okot. 


Szerkesztve hukkle által: 2017 március 11 - 00:03

 • 3

#3 zotyazotya

zotyazotya

  Nincs visszaút

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipa
 • 161 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 december 17 - 14:58

HÁT ILYEN NINCS!

Sziasztok!Akár a címet,ezt a párt sort is csak egy kis figyelemfelkeltőnek szánnám,nem reflektált reklámnak. Nem célzottan ehhez a témához kapcsolódóan ismerkedtem meg a Lacival, de szorosan kapcsolódott a zenéhez. Segítőkész, előzékeny fogadtatásban részesültem és rövid beszélgetést követően le lettem ültetve egy hangulatos lehallgató szobába, süppedős fotelbe és beüzemelére került egy Laci (és szintén mérnökből álló csapata) által tervezett, és megvalóított rendszer. Nagyvonalakban -virágnyelven- elmonda,hogy mit is fogok hallgatni. Egyszerű Flac-et, csak kicsit másképp. Az általuk előállított PC-n,DAC-on át,melyet szintén saját erősítő továbbít Vienna hangfalakra.
Nagyon sok rendszert hallottam már,akárcsak Ti,akik ezt olvassátok,de ilyen szintet képviselni... Már az első benyomásom az volt,hogy ilyen nincs!, ami minden meghallgatott zene után tovább erősödött. Nem lehet ezt leírni, és értelmetlen lenne közhelyes dolgokat reggelig sorolni, de a lényeg, hogy a zene ÉL és LÉLEGZIK!Nincs egy fikarcnyi hiányérzet sehol és nincs egy bántó hang hátmasszírozó hangerőn sem. Élmény volt hallgatni és átélni a történéseket!
Hát így esett meg velem életem eddigi legmeghatározóbb audiós élménye,amit úgy gondolom azoknak a zeneszeretőknek is érdemes lenne meghallgatni,akik az abszolút tökéjt keresik és megengedhetik maguknak egy rendszer bővítését vagy átalakítását.
 • 3

#4 Furi

Furi

  Újonc fórumos

 • Regisztrált felhasználó
 • Pipa
 • 26 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 november 17 - 15:22

Olvasva a többiek beszámolóit felbátorodtam, és rendeltem egy USB kártyát Lacitól a DAC-omhoz. Előtte telefonon átbeszéltük a dolgot, ahol nagyon kedvesen elmondott mindent, amit tudnom kell a PC alapú zenehallgatásról.

Mikor megjött a kártya egyből beraktam a gépbe, és eljött a varázslat :). Azon felül, hogy minden mélyebben, magasabban, szebben szólt, megjelentek az érzelmek is a zenékben! Erről az érzelmekről már olvastam másoktól, de most értettem meg, hogy mi is ez. Azóta sok zenét hallgattam, és hirtelen sok kedvenc albumom lett :).

Mivel én egy mindenre használt gépen hallgatom a zenét, ezért a kártyában van még bőven potenciál: Laci mondta, hogy mivel a sima tápról hajtom meg az USB kártyát, így a tudásának kb. a 60%-át nyújtja.

 


 • 2

#5 tottyi

tottyi

  Törzsvendég

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipaPipa
 • 1.256 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Šamorín

Elküldve: 2016 július 29 - 11:45

Totyi telefonom van fent a neten allandoan.A Sote gyermek klinikan ulok mutottek a gyerekeket most ez a legfontosabb..

Akkor most nem hivlak fel, a gyereknek mielobbi gyogyulast. De azert jo lenne valami mas alternativa mert kulfoldrol draga a hivas meg ha te hivsz akkor is fizetek. :)


 • 0

#6 menyus2

menyus2

  Fórumlakó

 • V.I.P.
 • PipaPipa
 • 510 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Interests:„Az ember, aki legbelül zenétlen, s nem hat rá édes hangok egyezése, az kész az árulásra, taktikára, s szelleme tompa, mint az éjszaka s érzelme komor, mint az Erebus: meg ne bízz benne. Hallgass a zenére.” (Shakespeare)

Elküldve: 2016 július 29 - 11:29

menyus2
Nemertem itt vagy rendszeresen es bongeszel a forumon, akkor miert nem irsz a sajat topikodba vagy miert nem valaszolsz a privat uzenetekre? Bar lehet tilto listan vagyok nalad es nemlatod amit irok.


Totyi telefonom van fent a neten allandoan.A Sote gyermek klinikan ulok mutottek a gyerekeket most ez a legfontosabb..
 • 0

#7 tottyi

tottyi

  Törzsvendég

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipaPipa
 • 1.256 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Šamorín

Elküldve: 2016 július 29 - 09:52

menyus2

Nemertem itt vagy rendszeresen es bongeszel a forumon, akkor miert nem irsz a sajat topikodba vagy miert nem valaszolsz a privat uzenetekre? Bar lehet tilto listan vagyok nalad es nemlatod amit irok.


 • 0

#8 tottyi

tottyi

  Törzsvendég

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipaPipa
 • 1.256 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Šamorín

Elküldve: 2016 július 26 - 09:22

 

Hello Laci a ML Summit-rol irhatnal par szot hogy az Omega-hoz kepest milyennek erzed, eleg melyei vannak az enekhangok milyenek stb. Koszi.


 • 0

#9 tottyi

tottyi

  Törzsvendég

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipaPipa
 • 1.256 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Šamorín

Elküldve: 2016 június 15 - 11:29

Akkor mikorra varhatjuk a Vandor PC 2-ot? :) Igen csak megfulelnem, hogy igy amiota nalam jartatok mar eleg sok valtozas tortent. :)


 • 0

#10 Vinkler

Vinkler

  Dynaudiophile

 • Adminisztrátor
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 6.361 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Budakalász
 • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2016 május 10 - 21:28

Szia Vinkler!

Mivel az öcsém megvette a " vándor" PC-t ,így ahogy időm engedi,rakom össze a sajátomat,amit szívesen oda adok meghallgatásra!

Testvér ide, vagy oda, a vándor pc, az vándor pc! :)
Igazán csinálhattál volna neki egy másikat! :D
 • 4

#11 menyus2

menyus2

  Fórumlakó

 • V.I.P.
 • PipaPipa
 • 510 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Interests:„Az ember, aki legbelül zenétlen, s nem hat rá édes hangok egyezése, az kész az árulásra, taktikára, s szelleme tompa, mint az éjszaka s érzelme komor, mint az Erebus: meg ne bízz benne. Hallgass a zenére.” (Shakespeare)

Elküldve: 2016 május 10 - 18:03

Sziasztok!

A "vándor PC"-ről mi hír van? Mozgásban van még? Valamikor a nyáron szivesen meghallgatnám, illetve, akit érdekel, nálam meghallgathatja.

Szia Vinkler!

 

Mivel az öcsém megvette a " vándor" PC-t ,így ahogy időm engedi,rakom össze a sajátomat,amit szívesen oda adok meghallgatásra!


 • 0

#12 menyus2

menyus2

  Fórumlakó

 • V.I.P.
 • PipaPipa
 • 510 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Interests:„Az ember, aki legbelül zenétlen, s nem hat rá édes hangok egyezése, az kész az árulásra, taktikára, s szelleme tompa, mint az éjszaka s érzelme komor, mint az Erebus: meg ne bízz benne. Hallgass a zenére.” (Shakespeare)

Elküldve: 2016 május 10 - 18:01

20160507_105936.jpg

 

3300 Eu 

Látogatóként vagy kiállítóként voltak kint?

Köszönjük az érdeklődést.

Céges kapcsolat teremtés miatt voltunk főképp kinn,kiállítani korai lett volna.

Sok tapasztalatot gyűjtöttünk és meglátásunk szerint nagyon jó úton haladunk.

Több cég forrása volt laptop ,ami sajnos nem tett jót a produkciónak.

 

Audio PC-k is elég gyerek cipőben járnak,mindez horribilis összegért.

 

Összefoglalva az utunk eredményes volt,több cég volt kíváncsi a termékeinkre ,így izgalmas év elé nézünk.

 

 

 

  


 • 1

#13 Cutler

Cutler

  Törzsvendég

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipaPipa
 • 1.711 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 május 09 - 06:37

Egyébként ma jöttek haza a Müncheni High-End Show-ról.


Látogatóként vagy kiállítóként voltak kint?
 • 0

#14 menyhardman

menyhardman

  Fórumlakó

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipa
 • 642 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi

Elküldve: 2016 május 08 - 19:17

Sziasztok!

A "vándor PC"-ről mi hír van? Mozgásban van még? Valamikor a nyáron szivesen meghallgatnám, illetve, akit érdekel, nálam meghallgathatja.

A "vándor" PC-t, nem hagytam sokáig vándoroltatni, mert amikor hozzám került, majd kikerült a rendszeremből, nem bírtam elviselni az utána hagyott hiányt és megvettem. Mivel menyus2 öccse vagyok, némi előjogom volt hozzá, na meg erőemelő csúcstartóként habitusom is :) Amúgy ahogy láttam jó pár PC-DAC készült és készül, bátyám műhelyében. Arra majd gondolom válaszol, hogy esetleg egy másik induljon vándorútra. Egyébként ma jöttek haza a Müncheni High-End Show-ról.


 • 0

#15 Vinkler

Vinkler

  Dynaudiophile

 • Adminisztrátor
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 6.361 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Budakalász
 • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2016 május 06 - 10:43

Sziasztok!

A "vándor PC"-ről mi hír van? Mozgásban van még? Valamikor a nyáron szivesen meghallgatnám, illetve, akit érdekel, nálam meghallgathatja.
 • 0

#16 nempisti

nempisti

  Kezdő Fórumlakó

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipa
 • 432 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Szeged

Elküldve: 2016 április 07 - 07:23

Lehet tudni valamit az aktuális termékpalettáról? Visszaolvasva a topicot többféle dac, usb kártya, stb..
Összetudná valaki foglalni árakkal együtt?
 • 0

#17 vidor2009

vidor2009

  Törzsvendég

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipaPipa
 • 1.061 Hozzászólás:
 • Nem:Férfi
 • Location:Budapest

Elküldve: 2016 április 05 - 20:53

 

 

 

remélem nem gond, hogy ezt innen bemásoltam ide :)

 

 

Köszönöm!

Gyuri :napsut:


 • 0

#18 BIG FOOT

BIG FOOT

  Beköltözött

 • V.I.P.
 • PipaPipaPipaPipa
 • 2.061 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 április 05 - 11:11

 

Vasárnap ismét lehetőségem volt meghallgatni egy jó rendszerben Menyus2(Le Présance) számítógépes lejátszóját(méghozzá a nagyobbikat) egy neves amerikai dac-kal,ill. a saját dac-jával.

Tényleg fantasztikusan zenél(A saját dac nagyságrenddel jobb az amerikainál!)!

Sajnos nagyon sok pénz a csereértéke,de aki megengedheti magának,feltétlenül ajánlom,hogy vegye számításba,jobbat nemigen fog találni!

Üdv. Gyuri  :napsut:

 

remélem nem gond, hogy ezt innen bemásoltam ide :)

 

 


 • 1

#19 BIG FOOT

BIG FOOT

  Beköltözött

 • V.I.P.
 • PipaPipaPipaPipa
 • 2.061 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 április 03 - 17:40

A madzagok maradtak?

 

!punk.gif


 • 0

#20 K P

K P

  Lefelé a lejtőn

 • Regisztrált felhasználó
 • PipaPipa
 • 64 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 április 02 - 22:14

Akkor nagy tisztelettel meg is nyitnám a sört, azaz bocsánat, a sort :)

Lacira (és ezáltal - mint az később kiderült - a Le Présance márkára) itt bukkantam a fórumon, a "Pc Alapú Audio Lejátszás" topikban, amlely topikba már 10 éve is belerondítottam. Ezt bizonyítani is tudom :)

http://www.avx.hu/fo...tszás/?p=411432

Lényeg a lényeg, én már 2004 óta megrögzött PC forrás hívő vagyok, igaz, akkor még csak sejtettem azt, amit ma már tudok, tapasztalati úton. Azért leírom, mi "lökött" (2004-ben) erre az útra. Kezdetben vettem egy CD/SACD lejátszót, meg pár SACD lemezt, amin CD réteg is volt. Ezeket a CD anyagokat begrabbeltem a (mai szemmel nézve ősi intel procis) PC-mre, és végül kölcsönkértem egy USB-s DAC-ot (amit ezúton is köszönöm fülelek mesternek), és jött a puding próbája. Na itt lett nagy meglepetés, mert a PC => USB-s DAC lánc szebben szólt a CD anyaggal, mint a (ha jól emlékszem Philips) SACD-vel. A kérdés nálam itt percek alatt eldőlt. Pedig komoly nagy szakértők is mondták, hogy az USB-s lejátszás csak egy divathullám, majd elmúlik. A PC meg pláne nem erre való...

Teltek múltak az évek, elektronikák (erősítők, integráltak, előfokok, végfokok, USB-SPDIF konverterek) és hangsugárzók jöttek mentek, de a PC és az USB lejátszás az fix volt. 2008 után rendszerleépítés következett, némi kis apátia, és pár év kimaradt a hifizésből, zenehallgatásból is, meg a fórumozásból is. Aztán egyszer csak ismét visszajött a hifibogár, újra elkezdtem fórumozgatni (főképp olvasgatni), meg vásárolgatni ezt-azt. Itt jött a képbe az említett topikban a sok-sok okosság (természetesen több szakértő fórumtárstól), hogy milyen kiemelkedő minőséget is képviselhet egy Audio PC, és milyen lépésekből áll össze ez a történet, és milyen szintjei vannak. Úgy éreztem, ebben nekem is lépni kell valamit, még ha nem is egy komplett Audio PC megvásárlása formájában, hanem csak step by step módon történő, a jelenlegi (egyébként régebbi, socket775 alapú inteles) gépem upgradelésével. Szubjektív döntés alapján felkerestem menyus2-t (Lacit), USB kártya és HDPLEX + lineáris táp vásárlása, beépítése ürügyén. Na itt el is indultam a "lejtőn", hiszen Lacinál olyan hangot hallottam, olyan zenei élmény (mondhatni zenei "orgia") ért, ami bizony nem hagyja nyugodni az embert. Laci pedig nagyon, rendkívüli módon segítőkész volt (illetve most is az), elképesztő módon küzd azért, hogy a tisztelt vevő az adott árszinten a legjobbat kapja, és hosszú távon is a elégedett legyen. Ebbe beletartozik rendkívül sok információ, tudás, tapasztalat megosztása, átadása, ami hozzásegít a tisztánlátáshoz, a hatalmas marketing ködön, illetve (jó- és rosszhiszemű) téveszméken való átlátásra. Nyilván azon a szinten, amit a tisztelt ügyfél képes befogadni.

Így haladtam lépésről lépésre:

1.,
PC upgrade (USB kártya, 2x lineáris táp, HDPLEX, SSD-n két oprendszer (egy visszafogottan optimalizált Win10 audio/video célra, és egy Win2012 Server Audiophile Optimizer-el, JRiverrel zenélgetésre)

2.,
"olcsóbbik" (Sabre chip-es) La Présence "kis" DAC, komoly USB bejárattal, ami még egy kis tuningot is kapott, három nagyon pontos kristály formájában

3.,
La Présence "közepes" erősítő, extraként felszerelve távirányítós hangerőszabályozással (az Alps poti külön tápról megy, így "két zsinóros" a drágaságom...)


4.,
Hangfal: Martin Logan Aeon-i, konkrétan ez:
http://www.avx.hu/fo...ladó/?hl=+logan


A negyedik pontot azért írtam ide, mert Laci tudta, hogy ez a sztatikus Martin Logan nagyon passzol a LaPrésence elektrinikákhoz, ez rendszer így van szinergiában, így lehet kihozni ezen az árszinten a maximumot, és segített meghoznom a végső döntést, hogy vágjak bele ebbe a nagy lépésbe (amit nem bántam meg). Sőt, nem csak a döntést segített meghozni, hanem konkrétan az ügylet lebonyolításában is aktívan közreműködött, amit ezúton is köszönöm neki. Az ilyen szintű segítő készség bizony nagyon ritka manapság...

Hát ennyi a rövid történet, ez most lehet kicsit "gyulaipalisan" hosszú lett :) , de remélem nem unalmas. Nagyon élvezem, egy csoda lett ez a rendszer így, aki eddig nálam járt és hallotta, azt kivétel nélkül lenyűgözte. Megyek is élvezkedni most azonnal :)

ui: várjuk a hivatalos weboldal megjelenését (amin tudom dolgoztok)

A madzagok maradtak?

Szerkesztve K P által: 2016 április 02 - 22:15

 • 0

Also tagged with one or more of these keywords: Vélemények, Tapasztalatok

0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó