Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Sütés-főzés


  • Please log in to reply
99 válasz erre a témára

#1 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2017 március 27 - 10:39

Így javítva már nem vicces...
Amúgy köszi a sok hasznos tanácsért!  :smile53:

Nincs mit.
  • 0

#2 svedmalac

svedmalac

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.360 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szombathely

Elküldve: 2017 március 26 - 23:42

Ez meleg helyzet... :fekverohog:

Így javítva már nem vicces...

Amúgy köszi a sok hasznos tanácsért!  :smile53:


  • 0

#3 svedmalac

svedmalac

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.360 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szombathely

Elküldve: 2017 március 26 - 19:32

Ne nyulj hozzá, amíg szép narancs színben nem pompázik, aztán túrd szét egyenletesen és kezdődhet a móka.

Ez meleg helyzet... :fekverohog:
  • 0

#4 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2017 március 26 - 19:15

kezdö faszenes grillezönek milyen anyagot javasoltok egetni ? hol lehet jo aron hozzajutni ?
sima faszen ?
tüzifa ?

gyujtani ?

..szabad tüzön sütögettem mar, ott tüzifa illetve szaraz, vekonyabb, vastagabb gallyak voltak a gyujtast segitök es höadók.

Sima faszén, nem brikett. Vegyél gyújtófolyadékot, azzal óvatosan locsold meg, várj 1-2 percet, aztán gyújtsd be. Ne nyulj hozzá, amíg szép narancs színben nem pompázik, aztán túrd szét egyenletesen és kezdődhet a móka.
Javaslom a faszén begyújtó kéményt, jutúbon megtalálod, hogyan kell használni.
  • 1

#5 avl2

avl2

    ember probal lenni

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.870 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 március 26 - 13:28

kezdö faszenes grillezönek milyen anyagot javasoltok egetni ? hol lehet jo aron hozzajutni ?

sima faszen ?

tüzifa ?

 

gyujtani ?

 

..szabad tüzön sütögettem mar, ott tüzifa illetve szaraz, vekonyabb, vastagabb gallyak voltak a gyujtast segitök es höadók.


Szerkesztve avl2 által: 2017 március 26 - 13:30

  • 0

#6 cables

cables

    Beköltözött

  • cables
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.558 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest
  • Interests:Tanácsadás kábelezési kérdésekben

Elküldve: 2017 március 26 - 13:27

Jó étvágyat mindenkinek!

 

Nálunk ma ez volt az ebéd, amit - szégyen ide, szégyen oda - nem én készítettem

 

Tepsis tarja

20170321800.jpg

 

20170324a800.jpg


  • 2

#7 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2017 március 12 - 16:25

Szolid, 40 dekás rostélyos. :)

IMG_0775.JPG

IMG_0776.JPG

IMG_0778.JPG
  • 2

#8 tanczi

tanczi

    empirikus hifista - nem elméleti v. ócsároló pköszörű

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.073 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budaörs / Bp.
  • Interests:A hifin és a boron kívül, szerinted?

    Bor-gasztro, hifi, ping-pong, sakk, bicikli.
    Kb. ebben a sorrendben!

Elküldve: 2017 március 09 - 21:15

Sous vide módon (vákumozott fóliába zárt, kis hőfokú <60-90 fok Celsius>, lassú előfőzés) előkészített sült húsokat, bbq húsokat, steak-eket, zöldségeket, köreteket készített itt valaki?

 

Én nem - de egy haverom ilyenekkel szokott kényeztetni, mikor hozzájuk megyünk (náluk ő főz, nem a Zasszony... + járt is valami főzőiskolába rendesen).

Ha érdekel, összehozlak vele (írj privátban).


  • 0

#9 HeZ

HeZ

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 45 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Pécs

Elküldve: 2017 március 09 - 16:14

Sous vide módon (vákumozott fóliába zárt, kis hőfokú <60-90 fok Celsius>, lassú előfőzés) előkészített sült húsokat, bbq húsokat, steak-eket, zöldségeket, köreteket készített itt valaki?


  • 0

#10 AVX

AVX

    avxcafe.hu

  • _ATC
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 106.802 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Magyar/Szeged
  • Interests:Kávé,zene,autó...

Elküldve: 2017 március 07 - 21:00

Idei első bbq dagadó, isteni lett. :)

attachicon.gifIMG_2002.JPG

Ez baromi jól néz ki. 


  • 0

#11 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2017 március 07 - 20:59

Névnapi szűzpecsenye.

Csatolt képek:

  • IMG_2021.JPG

  • 1

#12 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2017 február 26 - 19:25

Idei első bbq dagadó, isteni lett. :)

IMG_2002.JPG
  • 3

#13 AVX

AVX

    avxcafe.hu

  • _ATC
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 106.802 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Magyar/Szeged
  • Interests:Kávé,zene,autó...

Elküldve: 2016 december 26 - 13:47

Biztos sokaknak megvolt, de nálunk már 12.23-án  ;)

 

 

Jól néznek ki a kaják.

Mi minden évben 23-án étteremben kajálunk, mert ekkor van a házassági évfordulónk.


  • 1

#14 tanczi

tanczi

    empirikus hifista - nem elméleti v. ócsároló pköszörű

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.073 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budaörs / Bp.
  • Interests:A hifin és a boron kívül, szerinted?

    Bor-gasztro, hifi, ping-pong, sakk, bicikli.
    Kb. ebben a sorrendben!

Elküldve: 2016 december 26 - 08:46

Biztos sokaknak megvolt, de nálunk már 12.23-án  ;)

Asszonnyal megtartottuk a Barátok köztöt, avagy a Karácsonyt megelőző IX. Kamaraerdei töltöttkáposzta partit.

3 féle fűszerezésű étket készítettünk, és öblögettünk rendesen.

A káposzta előtte 2 napot érett, valóban isteni volt (elfogultság nélkül), Ica Mama Húsboltja alapanyagaiból készült.

A hárdkór vendégek 1.30 után távoztak, sofőrszolgálattal persze  :tutiok: 

 

15284181_584540088407622_2390183139266914066_n.jpg

15726476_585569734971324_2597855380960853057_n.jpg

15697835_585569664971331_7627735290351280522_n.jpg

15672849_585532844975013_253729144317672820_n.jpg

 

 


  • 0

#15 Lemmy9

Lemmy9

    Rongy

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 3.549 Hozzászólás:
  • Nem:Nincs megadva

Elküldve: 2016 október 23 - 14:59

Szupi!
A saláta csak madársaláta volt?


Aból készült amit hirtelen találtam a hűtőben, igen. :)
  • 0

#16 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2016 október 23 - 14:38

Egy lightos ebéd.
Tonhalsteak, sali, burgonyachips.

attachicon.giffotó.JPG

Szupi!
A saláta csak madársaláta volt?
  • 0

#17 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2016 október 23 - 14:37

Bocsánat, hogy beleamatőrködök ;-)
 
Itt mindenféle erősen fűszerezett húsokat látok a faszénen, tárcsán, akármin.
Régebben én is próbálgattam mindenféle bolti és házi fűszerezést, pácolást: de ami egy ideje a kedvencem, az a natúr husi!
 
Csak só, és mehet a faszénre. Nagyon finom! Átjárja a füst, és ez a fűszer, a sóval kiegészítve: hús íze marad.


A steakre én is csak sót teszek.
Minden másra kell a fűszer, szerintem.
  • 0

#18 Lemmy9

Lemmy9

    Rongy

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 3.549 Hozzászólás:
  • Nem:Nincs megadva

Elküldve: 2016 október 23 - 11:07

Egy lightos ebéd.

Tonhalsteak, sali, burgonyachips.

 

fotó.JPG


  • 2

#19 Vasti

Vasti

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 694 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2016 október 11 - 08:14

Bocsánat, hogy beleamatőrködök ;-)

 

Itt mindenféle erősen fűszerezett húsokat látok a faszénen, tárcsán, akármin.

Régebben én is próbálgattam mindenféle bolti és házi fűszerezést, pácolást: de ami egy ideje a kedvencem, az a natúr husi!

 

Csak só, és mehet a faszénre. Nagyon finom! Átjárja a füst, és ez a fűszer, a sóval kiegészítve: hús íze marad.

 


  • 0

#20 Vinkler

Vinkler

    Dynaudiophile

  • Adminisztrátor
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 5.765 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budakalász
  • Interests:Autó, zene, kerékpár, tollaslabda

Elküldve: 2016 szeptember 26 - 08:18

A betyárját de jól néz ki.

Ez lett:
image.jpeg

image.jpeg
  • 5




0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó