Jump to content
AVX Café Rebat
AVX

Acoustic-signature termékek

Recommended Posts

ACOUSTIC SIGNATURE WOW  megérkezett üzletünkbe ! Fekete és fehér színben.

WOW:

A Wow a legújabb lemezjátszó termékcsaládunk. Igazi egyéniség a kézzel készített belépő kategóriás készülékek között, és ráadásul precíz német mérnöki munka. A lemezjátszó ugyan azt a professzionális Tidorfolon csapágyazást alkalmazza, amelyet minden Acoustic Signature készülékben 10 év garanciával alkalmaz a cég. Az érintésvezérlés miatt nincs gomb a készüléken, a felületet semmi nem töri meg. Különlegessége továbbá a legújabb teljesen digitális motorvezérlő elektronika, amely 20 MHz-es mikroprocesszor vezérléssel garantálja a tökéletes sebesség tartást. 4,5 kilód nagytömegű alumínium tányérral, és hangkarral szállítva

Kivitel: fekete magas fényű akril lakk, vagy fehér felsőrész

Ebben az árkategóriában Rega 202 vagy 303 hangkarral? WOW!

Műszaki adatok:

Meghajtás: 1 szinkron motor, leválasztott, SmallALPHA tápegységgel, elektronikus vezérléssel

Csapágyazás: nagypontosságú Tidorfolon 2 csapágy technológia

Chassis: 24 mm-es váz

Lemeztányér: 24 mm-es alumínium tányér, 4,3 kg tömeggel

Sebesség tartományok: 33 1/3, és 45 RPM BetaDIG motor elektronikával

Hálózati feszültség: 230V, vagy 115 V AC

Méretek: 340x430x119 mm

post-15729-0-83597600-1394792436_thumb.jpg

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

ACOUSTIC SIGNATURE MANFRED MKII megérkezett üzletünkbe !

MANFRED MK2

A Manfred MK2 gyártásakor felhasznált anyagok kiválasztása meglepő lehet. A valódi fa furnér alkalmazása, vagy a magasfényű zongora lakk bevonat inkább található meg a magas kategóriás hangfalakon, mint egy belépő kategóriás lemezjátszón. A tömör fa alap hordozza a berendezés teljes tömegét, ezért kiváló minőségű. A motor amit alkalmazunk megegyezik a high-end szériákban felhasznált egységekkel, és az S-Alpha szabályzott tápegységgel van vezérelve.

A lemezjátszó tányér tömör megmunkált alumínium, 34 mm vastag, és 6 kg súlyú. Anyaga nagyon lágy ötvözet, hogy a periodikus rezonanciákat a legjobb hatásfokkal csillapítsa. Az alsó részén lévő csillapító anyag segít a káros vibráció csökkentésében. Ez a design minden általános káros hatás ellen kiváló védelmet biztosít. A stabil tányér kimagasló hangzás élményt garantál a vinyl kollekció hallgatása közben.

A csapágyazás a lemezjátszó lelke. Ebben az Acoustic Signature semmi könnyítést nem alkalmaz egyik kategóriában sem. Ugyanaz a Tidorfolon technológiával és anyagokkal készített csapágyazás található meg minden berendezésében. A bronz bevonatú edzett acél ház önkenő, ezért semmiféle karbantartásra, vagy olajozásra nincs szükség. Emellett rendkívül tartós, és folyamatosan jó teljesítményt garantál.

A külső vezérlésű motor speciális felfüggesztéssel van ellátva, ami elegáns, és praktikus megoldás arra, hogy az alap felé a lehető legkevesebb káros rezgést továbbítson. A gondosan tervezett S Alpha elektronikus vezérlés a hálózati feszültséget egyenirányítja, majd ezt követően 12V AC váltakozó feszültséget állít elő. Ez a metódus garantálja azt, hogy minden hálózati zavartól mentes lehessen a motor vezérlő feszültsége, és az állandó sebességgel legyen képes meghajtani a lemeztányért.

A Manfred MK2 lemezjátszó a Rega hangkarhoz lett tervezve, és ezzel lesz szállítva, ha úgy rendeli. Az RB 251, vagy RB 301, vagy a választott hangkarok bármelyike pontosan fog illeszkedni, ha a hosszuk 9 inch. A hangkar bázis egység lehetővé teszi néhány más 9 inch hosszúságú kar felszerelését is. A három támasztó láb makro, és mikro beállításokat tesz lehetővé, amelyekkel a lemezjátszó pontosan beállítható helyzetű lesz.
A Manfred MK2 többféle valódi fa burkolattal rendelhető (juhar, vagy cseresznye), emellett fekete és fehér magas fényű zongora lakk bevonatok közül is választhat.

A Manfred MK2 minden design koncepciót tartalmaz a többi Acoustic Signature termékhez hasonlóan. Nagytömegű lemeztányér, nagyon alacsony zajú, és kis súrlódású csapágyazás, tökéletes motor vezérlés, nagyon magas szintű német mérnöki munka. Ezek garantálják a tartósságát, és a magas szintű bemutatás módját. Minden Manfred lemezjátszó alkatrész a nagy pontosságú számítógép vezérlésű gépeken készül.

Miért Manfred a neve?
Az Acoustic Signature ilyen módon állít emléket Manfred Frohnhöfernek, a tulajdonos édesapjának, aki sajnálatos módon elhunyt 2007 februárjában. Ő volt az, aki minden nap új inspirációt, és segítséget jelentett a munka során. Minden helyzetre megtalálta az optimális megoldást akár fejlesztésről, akár a cég építéséről volt szó. Soha nem fogjuk elfeledni Őt.


Műszaki adatok:

Meghajtó egység: 1 szinkronmotor, elektronikus szabályzással, leválasztással, Alpha Motor vezérlő elektronikával, külső tápegységgel

Csapágyazás: nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás, tengelyhez párosítva

Chassis: valódi fa furnér 38 mm-es ház, 3 állítható lábazat, külső motor

Lemeztányér: 34 mm vastag precíziós megmunkálású alumínium, 6 kg tömeggel

Sebességek: 33 1/3, és 45 RPM

Hálózati feszültség: 230V AC, vagy 115V AC

Méretek: 340 mm mélység, 430 mm szélesség, és 170mm magasság

Súly: kb. 16 kg

post-15729-0-98309000-1394792659_thumb.jpg

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

ACOUSTIC SIGNATURE ECCO Megérkezett Üzletünkbe !

ECCO!

15 év gyakorlat a lemezjátszó tervezésben - Made in Germany!

Az Acoustiv Signature 15 éve fejleszt és épít lemezjátszókat a világ minden zenekedvelője részére. A jubileum alkalmából egy belépő kategóriás lemezjátszót készítettünk, amely minden otthonban elérhetővé teszi az Acoustic Signature hangzás világát.

Az exkluzív kivitel nem az ártól függ!

Az ECCO! Gyártásakor alkalmazott finom bevonat inkább a magas kategóriás hangfalakon jellemző, mint a belépő kategóriás lemezjátszókon. A tömör fa MDF felső rész viseli a nagy tömegű tányér, és a csapágyazás súlyát. A motor vezérlő elektronika különálló egység. A motor megegyezik a cég által gyártott magas kategóriás berendezésekben használtakkal. A tápellátást a saját fejlesztésű S-Alpha egység biztosítja.

A lemezjátszó tányér egy tömbből megmunkált tömör alumínium. 24 mm vastag, és 4,3 kg tömegű. Anyaga nagyon lágy ötvözet, amely optimálisan alacsony periodikus rezonanciával rendelkezik, amit a hátlapra felhordott csillapító anyag képes megszűntetni. Mivel a káros rezgések és vibrációk drasztikusan csillapítva vannak, a kar, és a cartridge kihozhatja a legjobb hangot a vinyl gyűjteményéből.

A csapágyazás a lemezjátszó szíve, és az Acoustic Signature minden lemezjátszójában csak az extrém alacsony zajú, különlegesen kis súrlódású, hosszú élettartamú csapágyazást alkalmazza. A csapágyazás edzett, polírozott acélból, és bronz szinterezett acélból áll. A Tidorfolon technológia csak kimagasló minőségű anyagokat alkalmazva önkenő, gondozás mentes csapágyak gyártását tette lehetővé.

Az ECCO! Lemezjátszó rendelhető és szállítható bármelyik Rega gyártmányú karral, mint például az RB 251, vagy RB 301, vagy olyan hangkar bázissal, amelyre bármely 9 inches kar felszerelhető. Ezek a kar bázisok cserélhetők akár a karral együtt is.

Műszaki adatok:

Meghajtás: 1 szinkron motor, leválasztott, SmallALPHA tápegységgel, elektronikus vezérléssel

Csapágyazás: nagypontosságú Tidorfolon 2 csapágy technológia

Chassis: 38 mm-es MDF fa váz, állítható 3-pontos lábazat, fekete, vagy fehér matt kivitelben rendelhető

Lemeztányér: 24 mm-es alumínium tányér, 4,3 kg tömeggel

Sebesség tartományok: 33 1/3, és 45 RPM külső motorvezérlő elektronika Alpha-S

Hálózati feszültség: 230V, vagy 115 V AC

Méretek: 340x430x125 mm

Súly: 10 kg

post-15729-0-29437900-1394792758_thumb.jpg

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

ACOUSTIC SIGNATURE STORM MKII Megérkezett Üzletünkbe !

STORM MK2

Az új Storm MK2 28 kilós súlyával biztosítja a nagytömegű lemezjátszók minden hangzásbeli előnyét. A készülék kemény, tömör, és telt mélyeket, stabil fókuszált közepeket, és tiszta pontos magas tartományt biztosít, ilyen módon részesíti kimagasló zenei élményben a hallgatóját. Az új Storm MK2 a legnépszerűbb lemezjátszónk, amely a legmagasabb eladási statisztikát jelenti. Nem is csoda, hiszen a teljesítmény és ár viszony kiemelkedő. Ez az egyik modell, ami ismertté tette az Acoustic Signature márkanevet a világban. Természetesen a Storm MK2 is rendkívül alacsony mechanikus zajú Tidorfolon tervezésű csapágyazást, külső meghajtó egységet, és BetaDIG szabályzást alkalmaz. Rendkívül látványos darab, ezt el kell ismernie.

Az 50 mm-es tömör alumínium tányér lágy ötvözet, amelynek a periodikus rezonanciája kontrollálható. 8 Silencer egység van beépítve a tányér alsó részébe, emellett az alsó részre rezgéscsillapító bevonat is került.

A csapágyazás minden lemezjátszó szíve. A tányér csapágy speciálisan edzett acélból, és különleges wolfram ötvözetű golyókból áll. A gyártás során szinterezéssel felhordott bronz bevonat önkenő, ezért semmiféle gondozást, vagy karbantartást nem igényel. A gyártáshoz a saját fejlesztésű Tidorfolon technológiát alkalmazzuk.

A külső meghajtó motort a BetaDIG vezérlő elektronika tartja ellenőrzés alatt. A hálózati feszültség egyenirányítása után a digitális elektronika állítja elő a motor meghajtásához szükséges tökéletes szinusz jelet. A kvarcpontosságú vezérlés, és a digitális elektronika alkalmazása miatt nem csak rendkívül pontos, de hőt is alig termel, ami fokozza a stabilitást. A BetaDIG vezérlés rendszer messze meghaladja az analóg vezérlő elektronikák hatásfokát, és teljesen mentes a hálózati zavaroktól.

A 45 mm-es tömör alumínium alapra rögzíthető minden kar bázis. A szerelő bázis egységek pozíciója változtatható, és 9, vagy 12 inches hangkarok fogadására képesek.

A három szélen elhelyezett támaszték makro, és mikro beállítás módokat kínál.

A nagy tömegű tányér, az alacsony súrlódású csapágyazás, és a tökéletes motor vezérlés garantálja a kimagasló hangminőséget. Minden Storm MK2 alkatrész gyártása nagy pontosságú számítógép vezérlésű szerszámokkal történik.

Műszaki adatok:

Meghajtó egység: Szinkron motor, elektronikusan szabályzott, leválasztott, állítható

Csapágyazás: Nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás

Chassis: Rezonancia optimalizált, 45 mm-es tömör hordozó, 3 támasztékkal. Lágy ötvözet alacsony rezonancia tényezővel

Sebesség határok: Szinkron motor, elektronikus szabályzás az Alpha-S egységről

Hálózati feszültség: 230V AC, vagy 115V kereskedelmi régiótól függően, Alpha-S motor elektronika

Méretek: 440 mm mélység, 440 mm szélesség

Súly: kb. 31 - 35 kg a külön megrendelt opciók függvényében

post-15729-0-10776700-1394793002_thumb.jpg

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

ACOUSTIC SIGNATURE TRIPLE X Megérkezett üzletünkbe !

TRIPLE X

Az Acoustic Signature a világverő mesterdarabok gyártása mellett készít mindennapokban használható lemezjátszókat is. Hogyan lehetséges mindez? Megőriztük a kimagasló hangminőséget, de rengeteg Vásárló által választható opciót kínálunk emellé. Ez a Triple X.

Hogyan teheti egyedivé a lemezjátszót? 4 színből választhat a fedlapra, két szín közül választhat a bázis egységek esetében, és mindezeket háromféle lemeztányér opcióval kombinálhatja. Nyugodtam kimondható tehát, hogy a Triple X mindenki ízlésének megfelel.

9 inch, 10 inch, vagy 12 inch hosszúságú lemezkar? Nem probléma!

Alacsony vibrációs meghajtó motor? A baloldalra beépítve!

Pontos kvarcvezérelt motor elektronika? Ez csak természetes, és nincs külön költsége!

Szendvics felépítés acél, MDF és más csillapító anyagok felhasználásával? 50 kilónyi beépítve!

100% Made in Germany!

Műszaki adatok:

Meghajtás: 1 szinkronmotor, elektronikus szabályzással, leválasztással, BetaDIG vezérlő elektronikával

Csapágyazás: nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás

Lemeztányér: 5 cm vastag precíziós megmunkálású alumínium, opcionálisan választható Silencer

Sebességek: 33 1/3, és 45 RPM

Hálózati feszültség: 96 - 260 V AC

Súly: 49 - 51 kg a választott opcióktól függően

 

post-15729-0-41257500-1394806112_thumb.jpg

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Szokatlan megjelenésű lemezjátszókat láthatunk. A marsi csapatok leszállási egységeit imitáló Acoustic Signature termékek érintőképernyővel és tömör talapzattal hívják fel magukra a figyelmet.

post-15729-0-91903400-1400931869_thumb.jpg

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Szeretnék érdeklődni hogy CA cxa-80 erősítőhöz terveznék egy lemezjátszót és egy phono erősítőt. Milyet ajánlanátok ami teljesítményben kiaknázható a nevezett erősítővel.?

 

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

A Acoustci Signature Primus RB202 és minimum C.A CP2 phono.

Szeretnék érdeklődni hogy CA cxa-80 erősítőhöz terveznék egy lemezjátszót és egy phono erősítőt. Milyet ajánlanátok ami teljesítményben kiaknázható a nevezett erősítővel.?

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

A Acoustci Signature Primus RB202 és minimum C.A CP2 phono.

Ilyen sok múlik a Phono erősítőn? Ilyen tekintetben a CP2 nagyon alap kategória?

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Szia, igen sok nagyon sok múlik rajta, CP2 egy megfizethető alap kategória, de még nagyon jó nem drága a Heed phono is.

Ilyen sok múlik a Phono erősítőn? Ilyen tekintetben a CP2 nagyon alap kategória?

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Szia, igen sok nagyon sok múlik rajta, CP2 egy megfizethető alap kategória, de még nagyon jó nem drága a Heed phono is.

Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést hogy a lemezjátszó, phono előerősítő, erősítő, hangfal láncban mekkora súllyal esik latba ? 

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Ezt százalékosan nem lehet meghatározni. Fontos láncszem mivel itt elég nagy erősítés történik és ha itt valami el van rontva azt nem lehet javítani. Érdemes itt is a lánchoz mérten komoly hangszedőt venni.

Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést hogy a lemezjátszó, phono előerősítő, erősítő, hangfal láncban mekkora súllyal esik latba ? 

  • Upvote 1

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Acoustic Signature Primus lemezjátszó TA-500 hangkarral

 

A német lemezjátszó gyártó legújabb belépő típusa, a letisztult külsejű és minden felesleges sallangtól mentes Primus vagyis Első baráti áron kínálja a szokásosan nagyon magas színvonalú kivitelezést, a kiváló alapanyagokat és természetesen a gyártó egyfajta védjegyének számító Tidorlofon tengelyes csapágyazás sem maradhatott ki belőle. Folytatás itt ....Acoustic Signature Primus lemezjátszó TA-500 hangkarral

post-15729-0-45607700-1503133167_thumb.jpg

post-15729-0-05634600-1503133177_thumb.jpg

post-15729-0-17294800-1503133185_thumb.jpg

post-15729-0-08014100-1503133194_thumb.jpg

post-15729-0-08256900-1503133203_thumb.jpg

post-15729-0-19070500-1503133213_thumb.jpg

 

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Regisztrálj vagy jelentkezz be!

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni a fórumhoz.

Regisztráció

Regisztrálj a fórumra. Csak pár lépés.

Regisztráció

Bejelentkezés

Regisztrált felhasználó vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés


  • Jelenleg olvassa:   0 felhasználó

    Egyetlen felhasználó sem olvassa ezt az oldalt

×