Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Labortáp


  • Please log in to reply
6 válasz erre a témára

#1 memme

memme

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.750 Hozzászólás:
  • Location:Érd

Elküldve: 2010 január 05 - 21:26

Ja a sültkolbászon a sütőben leborulok.gif

#2 Guest_Tigris_*

Guest_Tigris_*
  • Staff 2

Elküldve: 2010 január 05 - 19:59

Jó, hogy írtatok a számítógépes lejátszásban a földhurokról. Itt is ez volt a gond. Megszűnt minden zaj, tökéletesen működik, semmi baja a labortápnak. Egyszerűen nem szabad földelt konnektorba dugni és kész.
leborulok.gif leborulok.gif

Nekem nincs a házba alapból földelés, mégis van hurok , és zavarják egymást a cuccok.

#3 memme

memme

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.750 Hozzászólás:
  • Location:Érd

Elküldve: 2010 január 05 - 19:43

Jó, hogy írtatok a számítógépes lejátszásban a földhurokról. Itt is ez volt a gond. Megszűnt minden zaj, tökéletesen működik, semmi baja a labortápnak. Egyszerűen nem szabad földelt konnektorba dugni és kész.
leborulok.gif leborulok.gif

Azért csak ovatosan a földeletlen konektorokkal leborulok.gif
Viszont az erősítőt hol vetted mert nekem is kellene egy hasonló méretű

#4 fenyő

fenyő

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 553 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budaörs

Elküldve: 2010 január 05 - 19:39

Jó, hogy írtatok a számítógépes lejátszásban a földhurokról. Itt is ez volt a gond. Megszűnt minden zaj, tökéletesen működik, semmi baja a labortápnak. Egyszerűen nem szabad földelt konnektorba dugni és kész.
leborulok.gif leborulok.gif

#5 fenyő

fenyő

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 553 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budaörs

Elküldve: 2009 december 29 - 18:09

Köszi a hozzászólást.
Lehet, ha találok egy kapcsolási rajzot, építek egy tápot.

Szerkesztve fenyő által: 2009 december 29 - 18:10


#6 memme

memme

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.750 Hozzászólás:
  • Location:Érd

Elküldve: 2009 december 29 - 17:57

Szerintem teljes mértékben használhatatlan hozzá!
Egy erösitőről beszélünk annak meg nem ilyen táp kell.
Ebben a tápban valószinű hogy van egy feszültség szabályzó áramkör ami nem jó ha van egy erősítő tápjaban sőt mi több.

Véleményem szerint kellene venned egy 100W os 240v/10v transzformátort nem feltétlenűl fontos toroid jó az ei vasmagos is.
És utána egyenirányítás szürés.
Ebben már megoszlanak a vélemények nekem a gyorsdiodás verzió jobban bejön mint a sima diodás egyenirányítás.
De ez viszonylagos és főként erősítő függő.


Viszont aranyos kis erősítőt vettél leborulok.gif

#7 fenyő

fenyő

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 553 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budaörs

Elküldve: 2009 december 29 - 14:16

Vettem egy ilyet:


http://commed.addel....roductid=442442

Tulajdon képpen a TC-hez vettem, mert hallottam, hogy jobb táppal lehet előre lépni.
Azért vettem ilyen erőset, mert van egy ilyenem:

TP21

és gondoltam, annak sem ártana kipróbálni egy erősebb tápot.

És itt kezdődik a gond:
Zajos vele az erősítő. A kis eredeti tápjával meg nem.
Most vagy hibás a labortáp, vagy nem várható el tőle a kívánt minőség?
Vigyem vissza, mert hibás, vagy lehet rajta utólagosan javítani?

Segítőkészségeteket előre is köszi.

Szerkesztve fenyő által: 2009 december 29 - 14:20





0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó