Jump to content
AVX Café Rebat
alto

Nyereményjáték

Recommended Posts

A NYEREMÉNYJÁTÉK FELTÉTELEI

 

Nyeremények:

 

Első díj: 1 db Trends-Audio Ta-10.1 Class-T erősítő. TA-10_2.jpg

 

Második díj: 1 db 15.000 Ft értékű vásárlási kupon, amely beváltható a Bartimex Audio webáruházában.

 

Harmadik díj: 1 db 10.000 Ft értékű vásárlási kupon, amely beváltható a Bartimex Audio webáruházában.

 

Minden nyeretlen résztvevő fáradozást egy 1.000 Ft értékű vásárlási kuponnal honoráljuk.

 

Részvétel:

 

Az játékban olyan személyek vehetnek részt, akik saját weblappal vagy webbloggal rendelkeznek melyek Google pagerank értéke legalább 1, és elhelyezik azon a Bartimex Audio honlapjára mutató linket a késöbbiekben részletezett módon. A résztvevő automatikusan elfogadja a részvételi feltételeket és hozzájárul ahhoz, hogy - amennyiben nyer - nevét a Bartimex Audio közzétegye a honlapján.

 

Egy személy több weboldallal is részt vehet a nyereményjátékban. Egy érvényes jelentkezés egy weboldal kezdőlapján egy link elhelyezése. A sorsolás a weblap vagy blog pagerank értkével súlyozva történik, azaz például egy kettes pagerank értékű oldal nyerési esélye kétszeres az egyes pagerank értékű laphoz képest.

 

A nyereményjáték időtartama:

 

A nyereménysorsoláson a 2009. július 20. és 2009. szeptember 15. között a nyereményjátékban résztvevő játékosok vesznek részt, akik a szabályzatban foglalt érvényes linkkel rendelkeznek és a nyereményjátékra jelentkeztek az info@bartimexaudio.hu email címen.

 

A sorsolás és a nyeremények átvétele:

 

 

A sorsolást szeptember 16-án tartjuk.

A nyerteseket a sorsolás után e-mailben értesítjük. Az első díjat a futárszolgálattal juttatjuk el a nyerteshez a sorsolástól számított 2 héten belül. A további nyereményeket emailben továbbítjuk.

 

 

A link és kihelyezés:

 

 

Az akcióban való részvételhez a résztvevőnek biztosítania kell minimum 1 évre, hogy saját tulajdonú, működő weboldalának vagy blogjának index, vagy kezdőoldalára egy, a http://validator.w3.org által is valósnak és érvényesnek jelzett linket kihelyez. A szöveg mérete, látható (tehát a háttérrel nem azonos színű) szövegnek kell lennie, amely tartalmazza a "Bartimex Audio" szót. Mérete: minimum 8 px. A szövegnek pedig, a http://www.bartimexaudio.hu oldalra kell mutatnia. A link elhelyezése szabadon választható. Kizárólag szöveges link lehet, kép vagy flash nem vehet részt a nyereményjátékban.

A weboldalnak a google keresőben megtalálhatónak kell lennie, és a linknek a keresőmotorok számára követehetőnek kell lennie(nofollow paraméter nem engedélyezett).

 

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon

Hamarosan elérkezünk ez 1 Milliomodik beíráshoz.

Tervezünk egy játékot az AVX tagoknak.

Szükségünk lenne valamilyen nyereménytárgyra,amit fel tudtok ajánlani.

Előre is köszönöm.

Hozzászólás megosztása


A hozzászólás linkje:
Oszd meg más oldalakon
Vendég
Lezárt téma, nincs lehetőséged hozzászólni.

  • Jelenleg olvassa:   0 felhasználó

    Egyetlen felhasználó sem olvassa ezt az oldalt

×