Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Popcorn médialejátszó


  • Please log in to reply
341 válasz erre a témára

#1 Baszajev

Baszajev

    Nincs visszaút

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 174 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2018 február 22 - 14:40

Sziasztok!

 

Remélem még nem halt ki teljesen a topik, így bátorkodom feltenni egy számomra full fontos kérdést!

 

Épp pár perce nyertem egy C-200-as masinát, ami félő, hogy full alap FW-vel lesz az enyém, ezért komolyan érdekelne, hogy van-e rá bármi esélyem, hogy felfrissítsem, elkerülendő a sok szarakodást amit ide leírtak egyesek!

 

Köszi előre is a válaszokat! :)

 

Szia!

 

Én még tavaly végig szenvedtem ezt egy nagyon szép és jó állapotú C-200-al, sajnos évekig dobozában pihent ( ez nagyon jót tett neki, úgy általában, mert karcmentes, gyönyörű külsővel rendelkezett) ezért egy nagyon fontos, már nem pótolható frissítés nem került rá fel.

Innentől már az ez után következők sem hajlandóak rátelepülni.

Egy valamivel újabbat még engedett ( ahhoz képest ami volt rajta) de többet semmit. Így is lehetett volna használni, de sajnos még annyira sem volt megbízható a lejátszása, mint az idősebb, de közben folyamatosan frissített A-210-nek.

A lehetőségek: érdi szerviz, nem kis pénzért, valószínűleg alaplap cserével megoldja, vagy rendelsz Te hozzá Hong kong-ból, kicseréled kicserélteted.

Valószínűleg nem fogja megérni.

Bár, nekem még motoszkál a fejemben, ha jóval ocsóbban meg tudom venni ( 10 000 Ft, szerintem még jó ár érte) akkor lehet, hogy belevágok, mert a BD slim változata, a 80GB SSD, amik benne vannak, már magukban megérnek ennyit.

Most egy V-ten-t használok és elégedett vagyok vele, ár -érték arányban nekem bejött ( 25 000Ft-volt, két héttel a garancia lejárat utáni példány)

Viszont a régi A-210-est eltettem a dobozába, ki tudja a nagyobb lakásba, hálóba, vendég szobába még jó szolgálatot tehet :rolleyes:


Szerkesztve Baszajev által: 2018 február 22 - 14:54

  • 0

#2 PrinceHerceg

PrinceHerceg

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 683 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest
  • Interests:♪ ♫ Zene, zene és zene... ♫ ♪

Elküldve: 2018 február 06 - 13:57

Sziasztok!

 

Remélem még nem halt ki teljesen a topik, így bátorkodom feltenni egy számomra full fontos kérdést!

 

Épp pár perce nyertem egy C-200-as masinát, ami félő, hogy full alap FW-vel lesz az enyém, ezért komolyan érdekelne, hogy van-e rá bármi esélyem, hogy felfrissítsem, elkerülendő a sok szarakodást amit ide leírtak egyesek!

 

Köszi előre is a válaszokat! :)

 

 


  • 0

#3 Swordfish76

Swordfish76

    Savanyúcukor!

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.183 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Eger

Elküldve: 2018 január 15 - 08:36

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy Vten-hez létezik valamiféle “tuning” tápegység? Lehet kapni valahol, vagy csak készítetni lehet? Javítana a képi illetve hangi megjelenítésen? Válaszokat előre is köszönöm!

Szia!

 

Nálam egy ilyen készülék van előtte, minden forintját megérte.

Nem nagyon találsz használtban, így ha szeretnél, vedd fel a kapcsolatot a készítőjével.

Józsi nagyon segítőkész és korrekt, nyugodt szívvel ajánlom.

 

Üdv, Attila


Szerkesztve Swordfish76 által: 2018 január 15 - 08:36

  • 0

#4 Tommy0125

Tommy0125

    Isten Hozott! :)

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 16 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest IV.

Elküldve: 2018 január 14 - 20:54

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy Vten-hez létezik valamiféle “tuning” tápegység? Lehet kapni valahol, vagy csak készítetni lehet? Javítana a képi illetve hangi megjelenítésen? Válaszokat előre is köszönöm!
  • 0

#5 TZoZ

TZoZ

    Lefelé a lejtőn

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 52 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 december 26 - 09:12

Közben a A-210-esem végelgyengülésben elhunyt, így vettem egy A-500-ast.

Máshol azt olvastam hogy nincs gondja a TrueHD-val, így leváltotta az A-410-est.

Valóban így van, az Atmos hangsávok sem akadnak, a külső SUP kezelés is szuper, még BD struktúra mellett is jól működik, szóval nekem bejött a váltás.

 

Akinek gondja van, megosztok néhány tapasztalat sokéves és sokgenerációs Popcornos tapasztalatom után:

 

Torrentezésre 400-as típus, vagy a felett ajánlott, itt már több MB-os le- és feltöltési sebesség is elérhető.

Általánosságban elmondható hogy korlátozni kell a a le/fel sebességet és akkor nem fog fagyni, nagyjából ahogy emlékszem: 

A110: ~0,5M/s

A210: ~1,2M/s

A410: ~4,5M/s

 

Fájlok mozgatását mindig FTP-n keresztül oldottam meg, ez a legstabilabb és leggyorsabb.

A110: ~7MB/s

A210: ~10MB/s

A410: ~25MB/s

 

Megosztáshoz NFS-t kell használni, a linux ezt szereti.

Ha PC-n vannak médiafájljaid, a Hanewin NFS szerver segít abban, hogy a Popi gond nélkül lejátssza ezeket.

 

 

 


  • 1

#6 Baszajev

Baszajev

    Nincs visszaút

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 174 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2017 december 26 - 05:54

Sziasztok,

Valaki használja torrentezésre a c200-at?
Nekem iszonyat instabil a torrentkliense.
Lassú, gondol egyet, és nem tölt... szóval szinte használhatatlan, pedig hasznos lenne...

Szia!

 

Én is kipróbáltam, az A210-et is, meg a C-200-at is. 1Gigás nettel sem vot meggyőző számomra.Erre a célra egy régi dual core-os Inspiront használok. Mind a kettőben egy 650-es processzor van (mármint a Popcornokban), nem lehet nagy csodát várni tőlük, főleg, ha még zenét is hallgatsz, vagy filmet nézel, mert nekem ez a két szempont volt, ami miatt kellett.


  • 0

#7 Onkyo75

Onkyo75

    Nincs visszaút

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 104 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:Abc
    Def

Elküldve: 2017 december 25 - 18:56

Sziasztok,

Valaki használja torrentezésre a c200-at?
Nekem iszonyat instabil a torrentkliense.
Lassú, gondol egyet, és nem tölt... szóval szinte használhatatlan, pedig hasznos lenne...
  • 0

#8 metalex

metalex

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 29 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 december 25 - 12:39

Úgy látom többen küzdenek hasonló problémákkal, amelyekkel nekem is szembesülnöm kellett, a Popcorn médiaeljátszókkal kapcsolatban.

Mellékelek linket is, ahol elvileg, a legfrisseb firmware-k találhatók.

Kezdődött, egy A-210-el, amelyet itt vettem a fórumon, egy nagyon korrekt topic társtól.

Én is végigmentem a leírt problémákon, beletettem egy 1TB-s lemezt, erre akartam filmeket, zenét másolni. Sajnos, ez nem olyan egyszerű, mert a lejátszó, hogy használni tudja, saját rendszerére formázza a HDD-t, ami egy butított Linux.

USB slave-en próbáltam PC-ről, egy darabig ment, lassan, aztán eldobta a kapcsolatot. Ezzel el lehet szórakozni, van több szoftver, ami erre kínál megoldást, de nekem nem jött be.

Lehet hálózaton keresztül is UTP kábelen, iszonyat lassú, időnként ez is meg tud akadni, tehát rá kell nézni többször, hogy hol tart.

Ha kivettem a HDD-t és visszaraktam a gépbe, nem ismerte fel, nem tudtam rá másolni. Végül, nekem, a külső HDD-ről a Popcorn -al másolva sikerült a filmeket, zenét átraknom a lejátszó HDD-re, ez bizonyult a leggyorsabbnak, nem az USB slave, hanem a sima USB porton.

A mási gond az volt, hogy bár egy elvileg csendes WD Red-et használtam, mégis zavaróan hangos volt, így beruháztam inkább egy NAS-ba, onnan tökéletesen tudok filmet nézni, zenét hallgatni, a Popcorn Samba alkalmazását használva.

A frissítésket a neten a gép nem találta, így én a Cloud media-ról töltöttem le, USB-n keresztül sikerült is az elérhető legfrissebbet feltölteni.

Azót jóban vagyunk :rolleyes:

Itt jön a másik probléma, az ember mindig jobbra, többre vágyik: vegyünk egy C-200-at, az már egy feljebb lépés.

Tegnap meg is tettem, jó lehetőségnek tűnt, karcmentes, gyári dobozában, BD meghajtóval, 290GB 2,5 HDD-vel.

Kezdődött, hogy nem bootolt be. Kiderítettem, hogy valószínűleg egy hibás, vagy megszakadt firmware frissítés miatt van, feltúrtam a netet, mit lehet tenni.

Van 2db recovery firmware, abból az egyik segített. Aztán a neten saját maga találtal frissítve. De ez 2011-es. sok hibája van, fagyogat feliratkezelés nem tökéletes stb.

itt jöttek az igazi gondok: 2013 7. havi az utolsó elérhető frissítés rá, de egy 2012 05.30. firmware nélkül nem lehet rá feltenni, mert hibát dob. A 2012-est viszont ha meg s találod valahol, nem lehet rá feltenni, mert nem engedi.

 

Olvastam a külföldi fórumokat is, itt megállt a tudomány.

 

Tehát, ha valaki használtan vesz C-200-at, akkor nézze meg, hogy a legfrisebb firmware van-e rajta, hogy ne érje csalódás.

 

az ígért linkek:https://www.cloudmed...om/?page_id=197

 

https://popcornhour....gatas&cikkid=61

 

Remélem tudtam segíteni valamit, azoknak akik még küzdenek.

 

Tényleg nem éri meg régi készülékeket venni, ha nem akarunk bosszankodni, vegyünk olyat, amihez még elérhető a megfelelő terméktámogatás.

 

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Köszönöm Baszajev !

 

Nagyon sokat segítettél és remélem másnak is.

Amióta megvetem (július) elő sem vettem, annyira nem volt kedvem küzdeni újra, de most kipróbálom amit írtál.

Semmi másra nem akarom használni mint zenehallgatásra- de a fent említett másolási nehézségek teljesen elvették tőle a kedvem.

Köszönöm és kellemes ünnepeket !

 
  • 0

#9 Baszajev

Baszajev

    Nincs visszaút

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 174 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2017 december 24 - 07:08

Úgy látom többen küzdenek hasonló problémákkal, amelyekkel nekem is szembesülnöm kellett, a Popcorn médiaeljátszókkal kapcsolatban.

Mellékelek linket is, ahol elvileg, a legfrisseb firmware-k találhatók.

Kezdődött, egy A-210-el, amelyet itt vettem a fórumon, egy nagyon korrekt topic társtól.

Én is végigmentem a leírt problémákon, beletettem egy 1TB-s lemezt, erre akartam filmeket, zenét másolni. Sajnos, ez nem olyan egyszerű, mert a lejátszó, hogy használni tudja, saját rendszerére formázza a HDD-t, ami egy butított Linux.

USB slave-en próbáltam PC-ről, egy darabig ment, lassan, aztán eldobta a kapcsolatot. Ezzel el lehet szórakozni, van több szoftver, ami erre kínál megoldást, de nekem nem jött be.

Lehet hálózaton keresztül is UTP kábelen, iszonyat lassú, időnként ez is meg tud akadni, tehát rá kell nézni többször, hogy hol tart.

Ha kivettem a HDD-t és visszaraktam a gépbe, nem ismerte fel, nem tudtam rá másolni. Végül, nekem, a külső HDD-ről a Popcorn -al másolva sikerült a filmeket, zenét átraknom a lejátszó HDD-re, ez bizonyult a leggyorsabbnak, nem az USB slave, hanem a sima USB porton.

A mási gond az volt, hogy bár egy elvileg csendes WD Red-et használtam, mégis zavaróan hangos volt, így beruháztam inkább egy NAS-ba, onnan tökéletesen tudok filmet nézni, zenét hallgatni, a Popcorn Samba alkalmazását használva.

A frissítésket a neten a gép nem találta, így én a Cloud media-ról töltöttem le, USB-n keresztül sikerült is az elérhető legfrissebbet feltölteni.

Azót jóban vagyunk :rolleyes:

Itt jön a másik probléma, az ember mindig jobbra, többre vágyik: vegyünk egy C-200-at, az már egy feljebb lépés.

Tegnap meg is tettem, jó lehetőségnek tűnt, karcmentes, gyári dobozában, BD meghajtóval, 290GB 2,5 HDD-vel.

Kezdődött, hogy nem bootolt be. Kiderítettem, hogy valószínűleg egy hibás, vagy megszakadt firmware frissítés miatt van, feltúrtam a netet, mit lehet tenni.

Van 2db recovery firmware, abból az egyik segített. Aztán a neten saját maga találtal frissítve. De ez 2011-es. sok hibája van, fagyogat feliratkezelés nem tökéletes stb.

itt jöttek az igazi gondok: 2013 7. havi az utolsó elérhető frissítés rá, de egy 2012 05.30. firmware nélkül nem lehet rá feltenni, mert hibát dob. A 2012-est viszont ha meg s találod valahol, nem lehet rá feltenni, mert nem engedi.

 

Olvastam a külföldi fórumokat is, itt megállt a tudomány.

 

Tehát, ha valaki használtan vesz C-200-at, akkor nézze meg, hogy a legfrisebb firmware van-e rajta, hogy ne érje csalódás.

 

az ígért linkek:https://www.cloudmed...om/?page_id=197

 

https://popcornhour....gatas&cikkid=61

 

Remélem tudtam segíteni valamit, azoknak akik még küzdenek.

 

Tényleg nem éri meg régi készülékeket venni, ha nem akarunk bosszankodni, vegyünk olyat, amihez még elérhető a megfelelő terméktámogatás.

 

Boldog karácsonyt mindenkinek!


  • 1

#10 TZoZ

TZoZ

    Lefelé a lejtőn

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 52 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 november 20 - 13:57

Sziasztok!

 

Akinek van A-500-as, kérem segítsen néhány kérdésben nekem.

Elöljáróban: A-410-es volt a 3. Popcornom, ami után azt mondtam hogy többet soha.

Aztán kb. 2 év után jött egy olyan firmware, amivel már használható volt, azóta jóban vagyunk,

de ettől a 2 kellemetlen évtől szeretném magam megkímélni az új lejátszóval.

 

Fontos lenne a külső SUP feliratok támogatása, amiről azt olvastam a firmware frissítés logban miszerint megoldották.

Valamint az is fontos lenne, ha lehetne ezeknek a függőleges pozícióját állítani, sőt a bluray lemezeken lévőt is, mert elég gyakran a kép alá teszik a feliratot, ezt mondjuk máig nem értem miért tudja a kiadó hogy 2,35:1 vagy 16:9 a képaránya. Az igazsághoz tartozik, hogy mostanában már odafigyelnek erre.

Valamint nagy hibája még a jelenleginek, hogy a TrueHD hangsávok kihagynak, megakadnak egy pillanatra.

Ezt szeretném tudni hogy javították-e, vagy még mindig fennáll a probléma.

 

Ha nem, akkor milyen hálózati lejátszót tudnátok ajánlani ami megfelelne ezeknek a kritériumoknak?

 

 


  • 0

#11 kovibali

kovibali

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.688 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 november 13 - 14:24

Sziasztok!

 

C300-ba tudnátok ajánlani jelenleg is kapható BD meghajtót, amivel tutira működik?
Előre is köszi a segítséget.

 

Üdv


  • 0

#12 Swordfish76

Swordfish76

    Savanyúcukor!

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.183 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Eger

Elküldve: 2017 szeptember 03 - 16:57

Sziasztok!

Tök új vagyok itt, úgyhogy bocsi, ha hülyeséget kérdezek...

 

Szia!

Tudomásom szerint nincs mód "házilag" tanítani.

Jobban jártál volna egy újabb tipussal, mivel a régebbiekre már ritkán, vagy egyáltalán nincs frissítés.

További hasznos információkhoz a hivatalos magyarországi fórumon tudsz hozzájutni.

Üdv, 

Attila


  • 0

#13 Greggo

Greggo

    Isten Hozott! :)

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2017 szeptember 03 - 13:48

Sziasztok!

Tök új vagyok itt, úgyhogy bocsi, ha hülyeséget kérdezek. Illetve visszaolvastam valameddig a fórumban, de nem igazán láttam a témában hozzászólást. Ettől függetlenül lehet, hogy van...abban az esetben is bocsi!

Szóval eléggé meguntam, hogy a BD-lejátszóm, amit egyébként nem igazán lehet frissíteni, minden második mkv-t játssza csak le, így elhatároztam, hogy veszek egy médialejátszót, amivel nincs ez a gond. Régóta szemeztem a Popcornokkal, és most szembe is jött egy A210-es. A kérdésem: Lehet ezeknek a codec-jeit frissíteni valahogy?
Azt látom, hogy firmware frissítés igen régen jött ki rá, de nehezen tudom elhinni, hogy a codec-eket is abban tárolnák... Ha mégis, akkor van rá valami mód, hogy házilag tanítsam?

Előre is köszönöm a választ! Igazából ettől függ, hogy beruházok-e rá. :)


  • 0

#14 metalex

metalex

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 29 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 29 - 19:19

Sziasztok !

A segítségeteket szeretném kérni.

A napokban vettem egy Popcorn C200 médialejátszót. 1 Terrás HDD-vel. Eddig egyszerű a történetem.

A terv az volt, hogy zenét szerettem volna hallgatni róla. A több soros kijelző volt ami elcsábított.

Egyenlőre semmi más tervem nincs vele, mint vonalkimeneten rákötni egy erősítőre és hallgatni.

Nem szeretném hálózatba állítani sem.

A problémám az, hogy nem tudok másolni rá.

Próbáltam USB-USB kábellel- a helyzet hasonló. Win764bit-oprendszer nem látja. 

Kivettem a vinyót, betettem egy külső házba, úgy sem látom, mint háttértár. Eszközkezelőben sem jelenik meg, mint új eszköz.

( Utánaolvasva láttam,hogy valószínűleg a készülékkel formázott vinyót nem látja a win )

Routerra kötve elérek róla bármit a hálózatban, de nem tudok rá másolni, csak lejátszani bárhonnan. 

Na most én ezeket nem szeretném, csak lejátszani róla, már ha egyszer sikerül rámásolni valamit :-)

Van valami igen egyszerű mód arra, hogy közel 500 Gb zenét rá tudjak másolni ????

Eddig úgy gondoltam, hogy nem vagyok túl hülye a számítástechnikához, de ez most kifog rajtam.

A magyar nyelvű használati utasítás használhatatlan számomra. Vagy valamit nagyon rosszul csinálok és értelmezek benne.

(Külföldi fórumokat böngészve láttam, hogy mások is küzdenek hasonló problémával, de sajnos ott sem találtam meg a megoldást, mindenhol a használati utasítást próbálták belinkelni megoldásként. A magyar hivatalos popi oldalon is ezt tette az adminisztrátor. )

Szóval "csak" abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen módon tudnék rá egyszerűen zenét másolni.

( A készüléken valami 03-04-el kezdődő firmware van, szóval ezt már valamikor frissítette az előző tulaj, ha ez számít valamit. )

Minden segítséget és ötletet előre köszönök Nektek !

metalex


  • 0

#15 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 898 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:keresés alatt
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 25 - 11:47

Más fórumokon is érdeklődtem és az a helyzet hogy a Google a "ludas" a nyamvadt reklámok miatt.

Ugyanis ezeken a régi gépek appjain nem jelentek meg a reklámok és ez lerontotta a statisztikájukat a hirdetők felé,tehát meg van az ok.

Még nem döntöttem el,de ha akarom nézni a tv-n és hallgatni a nagy rendszeren a youtubot,valószínű be kell ruházni egy androidos "szappantartó"-ra.

Csodálatos ez a sok retkes reklám.
Eddig szerettem használni mert popcornon nem volt. Most úgy néz ki se reklám, se jútbob.

Maradna a fizetős spotify, de ugye az eddig sem volt. Xboxon sincs.


Szerkesztve Deadpool által: 2017 július 25 - 11:48

  • -1

#16 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 740 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 25 - 07:40

Ez így van sajnos.
Nálam mondjuk nincs tévé, azért se lenne rossz ha menne mert az xbox meg nem tud lejátszani rendesen a youtubeon kívül semmit. De ott legalább nem kell kijelző. Csak a telefonomon 2 kattintás.
Nézegetem én is az a500-ast, de egyelőre nekem a régi is megfelelne. Se 3d, se 4k nincs és nem is tervezem mostanában

Más fórumokon is érdeklődtem és az a helyzet hogy a Google a "ludas" a nyamvadt reklámok miatt.

Ugyanis ezeken a régi gépek appjain nem jelentek meg a reklámok és ez lerontotta a statisztikájukat a hirdetők felé,tehát meg van az ok.

Még nem döntöttem el,de ha akarom nézni a tv-n és hallgatni a nagy rendszeren a youtubot,valószínű be kell ruházni egy androidos "szappantartó"-ra.


  • 0

#17 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 898 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:keresés alatt
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 25 - 07:14

Hát igen akinek csak pár éves rendszere van ott gondolom könnyebb megtalálni a megoldást.
De pl. nálam a tv-m még nem smart 6 éves,az A-300-on nem megy a youtube az LG BD390-nél ugyanez a helyzet.
Szerintem nem állok egyedül a problémával,de már megszokhattuk hogy úgymond "rákényszerítenek" bennünket a készülékcserékre ha még nem akar beindulni a friss gépek eladása.

Ez így van sajnos.
Nálam mondjuk nincs tévé, azért se lenne rossz ha menne mert az xbox meg nem tud lejátszani rendesen a youtubeon kívül semmit. De ott legalább nem kell kijelző. Csak a telefonomon 2 kattintás.
Nézegetem én is az a500-ast, de egyelőre nekem a régi is megfelelne. Se 3d, se 4k nincs és nem is tervezem mostanában
  • 0

#18 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 740 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 24 - 09:26

Nem olyan nagy a gáz, xbox-on amúgy is gyorsabban el tudom indítani és még kijelző sem kell hozzá, de amíg nincs hdmi splitterem addig ha néztem egy filmet, kikapcsolhatok mindent, és dugdoshatom a kábeleket. :)
Úgy is kellett már egy splitter  gondolkodik.gif

Hát igen akinek csak pár éves rendszere van ott gondolom könnyebb megtalálni a megoldást.

De pl. nálam a tv-m még nem smart 6 éves,az A-300-on nem megy a youtube az LG BD390-nél ugyanez a helyzet.

Szerintem nem állok egyedül a problémával,de már megszokhattuk hogy úgymond "rákényszerítenek" bennünket a készülékcserékre ha még nem akar beindulni a friss gépek eladása.


Szerkesztve sanko által: 2017 július 24 - 09:26

  • 0

#19 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 898 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:keresés alatt
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 24 - 09:01

Ugyan ez a problémám nekem is.Annyit már kiderítettem hogy június 30-ával megszünt a 2012-13 ill.előtti gyártású készülékekben lévő youtube app támogatása.Ezúton is köszönet ezért a húzásért a google-youtube párosnak :angry:

Nem tudom most mi a megoldás,nekem is hiányzik és noncs szándékomban csak a youtub miatt egy másik lejátszót venni.

Nem olyan nagy a gáz, xbox-on amúgy is gyorsabban el tudom indítani és még kijelző sem kell hozzá, de amíg nincs hdmi splitterem addig ha néztem egy filmet, kikapcsolhatok mindent, és dugdoshatom a kábeleket. :)
Úgy is kellett már egy splitter  gondolkodik.gif


  • 0

#20 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 740 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 24 - 08:15

A youtube támogatásról tud valaki valamit?

Vége? Az app csak most rosszalkodik vagy nem is lesz használható ezután?

Ugyan ez a problémám nekem is.Annyit már kiderítettem hogy június 30-ával megszünt a 2012-13 ill.előtti gyártású készülékekben lévő youtube app támogatása.Ezúton is köszönet ezért a húzásért a google-youtube párosnak :angry:

Nem tudom most mi a megoldás,nekem is hiányzik és noncs szándékomban csak a youtub miatt egy másik lejátszót venni.


  • 0




0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó