Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Popcorn médialejátszó


  • Please log in to reply
332 válasz erre a témára

#1 TZoZ

TZoZ

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 48 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 november 20 - 13:57

Sziasztok!

 

Akinek van A-500-as, kérem segítsen néhány kérdésben nekem.

Elöljáróban: A-410-es volt a 3. Popcornom, ami után azt mondtam hogy többet soha.

Aztán kb. 2 év után jött egy olyan firmware, amivel már használható volt, azóta jóban vagyunk,

de ettől a 2 kellemetlen évtől szeretném magam megkímélni az új lejátszóval.

 

Fontos lenne a külső SUP feliratok támogatása, amiről azt olvastam a firmware frissítés logban miszerint megoldották.

Valamint az is fontos lenne, ha lehetne ezeknek a függőleges pozícióját állítani, sőt a bluray lemezeken lévőt is, mert elég gyakran a kép alá teszik a feliratot, ezt mondjuk máig nem értem miért tudja a kiadó hogy 2,35:1 vagy 16:9 a képaránya. Az igazsághoz tartozik, hogy mostanában már odafigyelnek erre.

Valamint nagy hibája még a jelenleginek, hogy a TrueHD hangsávok kihagynak, megakadnak egy pillanatra.

Ezt szeretném tudni hogy javították-e, vagy még mindig fennáll a probléma.

 

Ha nem, akkor milyen hálózati lejátszót tudnátok ajánlani ami megfelelne ezeknek a kritériumoknak?

 

 


  • 0

#2 kovibali

kovibali

    Törzsvendég

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.684 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 november 13 - 14:24

Sziasztok!

 

C300-ba tudnátok ajánlani jelenleg is kapható BD meghajtót, amivel tutira működik?
Előre is köszi a segítséget.

 

Üdv


  • 0

#3 Swordfish76

Swordfish76

    Savanyúcukor!

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.178 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Eger

Elküldve: 2017 szeptember 03 - 16:57

Sziasztok!

Tök új vagyok itt, úgyhogy bocsi, ha hülyeséget kérdezek...

 

Szia!

Tudomásom szerint nincs mód "házilag" tanítani.

Jobban jártál volna egy újabb tipussal, mivel a régebbiekre már ritkán, vagy egyáltalán nincs frissítés.

További hasznos információkhoz a hivatalos magyarországi fórumon tudsz hozzájutni.

Üdv, 

Attila


  • 0

#4 Greggo

Greggo

    Isten Hozott! :)

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2017 szeptember 03 - 13:48

Sziasztok!

Tök új vagyok itt, úgyhogy bocsi, ha hülyeséget kérdezek. Illetve visszaolvastam valameddig a fórumban, de nem igazán láttam a témában hozzászólást. Ettől függetlenül lehet, hogy van...abban az esetben is bocsi!

Szóval eléggé meguntam, hogy a BD-lejátszóm, amit egyébként nem igazán lehet frissíteni, minden második mkv-t játssza csak le, így elhatároztam, hogy veszek egy médialejátszót, amivel nincs ez a gond. Régóta szemeztem a Popcornokkal, és most szembe is jött egy A210-es. A kérdésem: Lehet ezeknek a codec-jeit frissíteni valahogy?
Azt látom, hogy firmware frissítés igen régen jött ki rá, de nehezen tudom elhinni, hogy a codec-eket is abban tárolnák... Ha mégis, akkor van rá valami mód, hogy házilag tanítsam?

Előre is köszönöm a választ! Igazából ettől függ, hogy beruházok-e rá. :)


  • 0

#5 metalex

metalex

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 28 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 július 29 - 19:19

Sziasztok !

A segítségeteket szeretném kérni.

A napokban vettem egy Popcorn C200 médialejátszót. 1 Terrás HDD-vel. Eddig egyszerű a történetem.

A terv az volt, hogy zenét szerettem volna hallgatni róla. A több soros kijelző volt ami elcsábított.

Egyenlőre semmi más tervem nincs vele, mint vonalkimeneten rákötni egy erősítőre és hallgatni.

Nem szeretném hálózatba állítani sem.

A problémám az, hogy nem tudok másolni rá.

Próbáltam USB-USB kábellel- a helyzet hasonló. Win764bit-oprendszer nem látja. 

Kivettem a vinyót, betettem egy külső házba, úgy sem látom, mint háttértár. Eszközkezelőben sem jelenik meg, mint új eszköz.

( Utánaolvasva láttam,hogy valószínűleg a készülékkel formázott vinyót nem látja a win )

Routerra kötve elérek róla bármit a hálózatban, de nem tudok rá másolni, csak lejátszani bárhonnan. 

Na most én ezeket nem szeretném, csak lejátszani róla, már ha egyszer sikerül rámásolni valamit :-)

Van valami igen egyszerű mód arra, hogy közel 500 Gb zenét rá tudjak másolni ????

Eddig úgy gondoltam, hogy nem vagyok túl hülye a számítástechnikához, de ez most kifog rajtam.

A magyar nyelvű használati utasítás használhatatlan számomra. Vagy valamit nagyon rosszul csinálok és értelmezek benne.

(Külföldi fórumokat böngészve láttam, hogy mások is küzdenek hasonló problémával, de sajnos ott sem találtam meg a megoldást, mindenhol a használati utasítást próbálták belinkelni megoldásként. A magyar hivatalos popi oldalon is ezt tette az adminisztrátor. )

Szóval "csak" abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen módon tudnék rá egyszerűen zenét másolni.

( A készüléken valami 03-04-el kezdődő firmware van, szóval ezt már valamikor frissítette az előző tulaj, ha ez számít valamit. )

Minden segítséget és ötletet előre köszönök Nektek !

metalex


  • 0

#6 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 868 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szeged
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 25 - 11:47

Más fórumokon is érdeklődtem és az a helyzet hogy a Google a "ludas" a nyamvadt reklámok miatt.

Ugyanis ezeken a régi gépek appjain nem jelentek meg a reklámok és ez lerontotta a statisztikájukat a hirdetők felé,tehát meg van az ok.

Még nem döntöttem el,de ha akarom nézni a tv-n és hallgatni a nagy rendszeren a youtubot,valószínű be kell ruházni egy androidos "szappantartó"-ra.

Csodálatos ez a sok retkes reklám.
Eddig szerettem használni mert popcornon nem volt. Most úgy néz ki se reklám, se jútbob.

Maradna a fizetős spotify, de ugye az eddig sem volt. Xboxon sincs.


Szerkesztve Deadpool által: 2017 július 25 - 11:48

  • 0

#7 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 728 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 25 - 07:40

Ez így van sajnos.
Nálam mondjuk nincs tévé, azért se lenne rossz ha menne mert az xbox meg nem tud lejátszani rendesen a youtubeon kívül semmit. De ott legalább nem kell kijelző. Csak a telefonomon 2 kattintás.
Nézegetem én is az a500-ast, de egyelőre nekem a régi is megfelelne. Se 3d, se 4k nincs és nem is tervezem mostanában

Más fórumokon is érdeklődtem és az a helyzet hogy a Google a "ludas" a nyamvadt reklámok miatt.

Ugyanis ezeken a régi gépek appjain nem jelentek meg a reklámok és ez lerontotta a statisztikájukat a hirdetők felé,tehát meg van az ok.

Még nem döntöttem el,de ha akarom nézni a tv-n és hallgatni a nagy rendszeren a youtubot,valószínű be kell ruházni egy androidos "szappantartó"-ra.


  • 0

#8 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 868 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szeged
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 25 - 07:14

Hát igen akinek csak pár éves rendszere van ott gondolom könnyebb megtalálni a megoldást.
De pl. nálam a tv-m még nem smart 6 éves,az A-300-on nem megy a youtube az LG BD390-nél ugyanez a helyzet.
Szerintem nem állok egyedül a problémával,de már megszokhattuk hogy úgymond "rákényszerítenek" bennünket a készülékcserékre ha még nem akar beindulni a friss gépek eladása.

Ez így van sajnos.
Nálam mondjuk nincs tévé, azért se lenne rossz ha menne mert az xbox meg nem tud lejátszani rendesen a youtubeon kívül semmit. De ott legalább nem kell kijelző. Csak a telefonomon 2 kattintás.
Nézegetem én is az a500-ast, de egyelőre nekem a régi is megfelelne. Se 3d, se 4k nincs és nem is tervezem mostanában
  • 0

#9 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 728 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 24 - 09:26

Nem olyan nagy a gáz, xbox-on amúgy is gyorsabban el tudom indítani és még kijelző sem kell hozzá, de amíg nincs hdmi splitterem addig ha néztem egy filmet, kikapcsolhatok mindent, és dugdoshatom a kábeleket. :)
Úgy is kellett már egy splitter  gondolkodik.gif

Hát igen akinek csak pár éves rendszere van ott gondolom könnyebb megtalálni a megoldást.

De pl. nálam a tv-m még nem smart 6 éves,az A-300-on nem megy a youtube az LG BD390-nél ugyanez a helyzet.

Szerintem nem állok egyedül a problémával,de már megszokhattuk hogy úgymond "rákényszerítenek" bennünket a készülékcserékre ha még nem akar beindulni a friss gépek eladása.


Szerkesztve sanko által: 2017 július 24 - 09:26

  • 0

#10 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 868 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szeged
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 24 - 09:01

Ugyan ez a problémám nekem is.Annyit már kiderítettem hogy június 30-ával megszünt a 2012-13 ill.előtti gyártású készülékekben lévő youtube app támogatása.Ezúton is köszönet ezért a húzásért a google-youtube párosnak :angry:

Nem tudom most mi a megoldás,nekem is hiányzik és noncs szándékomban csak a youtub miatt egy másik lejátszót venni.

Nem olyan nagy a gáz, xbox-on amúgy is gyorsabban el tudom indítani és még kijelző sem kell hozzá, de amíg nincs hdmi splitterem addig ha néztem egy filmet, kikapcsolhatok mindent, és dugdoshatom a kábeleket. :)
Úgy is kellett már egy splitter  gondolkodik.gif


  • 0

#11 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 728 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2017 július 24 - 08:15

A youtube támogatásról tud valaki valamit?

Vége? Az app csak most rosszalkodik vagy nem is lesz használható ezután?

Ugyan ez a problémám nekem is.Annyit már kiderítettem hogy június 30-ával megszünt a 2012-13 ill.előtti gyártású készülékekben lévő youtube app támogatása.Ezúton is köszönet ezért a húzásért a google-youtube párosnak :angry:

Nem tudom most mi a megoldás,nekem is hiányzik és noncs szándékomban csak a youtub miatt egy másik lejátszót venni.


  • 0

#12 Deadpool

Deadpool

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 868 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szeged
  • Interests:Mozi & zene

Elküldve: 2017 július 19 - 09:10

A youtube támogatásról tud valaki valamit?

Vége? Az app csak most rosszalkodik vagy nem is lesz használható ezután?


  • 0

#13 pappeti

pappeti

    Isten Hozott! :)

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 július 07 - 17:50

Tisztelettel érdeklődöm, hogy a MEDE8ER médialjátszóban hogyan tudnék felvenni egy magyar streemelő aplikációt?

 

Az ittott TV-ről van szó. A SMART TV-ben benne van az applikáció, de SMART TV-t nem szertnék vinni..................

 

 

Hordom, viszem magammal a lejátszót és inteneten ezen tudnék TV-t nézni bárhol az országban ahol van internet pl. lakó autóba is.

 

Köszönöm


  • 0

#14 Swordfish76

Swordfish76

    Savanyúcukor!

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.178 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Eger

Elküldve: 2017 június 13 - 19:43

Kérdeznék valamit, nem tudom, hogy a popi "hibája" e.

Pendrive-ról nézek filmet és van amikor megáll a kép, majd úgy 8-10 mp álló kép után felpörög szó szerint a kép és beáll a normál ment.

Valaki tapasztalt ilyet? Vagy esetleg pendrive hiba?

Nálam még ez sosem fordult elő, V-TEN-t használok.

Lehet hogy egy gyári állapotra való visszaállítás, majd frissítés megolhatja a problémát, persze csak lehet.


  • 0

#15 jankó31

jankó31

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 863 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:2440

Elküldve: 2017 június 13 - 19:37

Kérdeznék valamit, nem tudom, hogy a popi "hibája" e.

Pendrive-ról nézek filmet és van amikor megáll a kép, majd úgy 8-10 mp álló kép után felpörög szó szerint a kép és beáll a normál ment.

Valaki tapasztalt ilyet? Vagy esetleg pendrive hiba?


  • 0

#16 mezoli

mezoli

    Lefelé a lejtőn

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 67 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 június 01 - 20:01

Kevés volt,de köszi.

Média-doktor már megoldotta:-)


  • 0

#17 jankó31

jankó31

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 863 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:2440

Elküldve: 2017 június 01 - 19:07

Sziasztok.

 

Nem voltam itthon pár napot s ezalatt a feleség port törölgetett.A 410-esből kihúzta a MS tápot,minek következtében tegnap este óta nem indul el.Csak a beköszönő "loading..." látszik,de nem indul...többszöri áramtalanítás után sem.

Látott már ilyent valaki?Mi a teendő?HDD-t is kivettem,úgy sem.....

 

Szóval segítsen valaki légyszi!

Talán itt?

 

http://popcornhour.h...termektamogatas


  • 0

#18 Swordfish76

Swordfish76

    Savanyúcukor!

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipa
  • 1.178 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Eger

Elküldve: 2017 május 08 - 11:53

Sziasztok.

 

Csak a beköszönő "loading..." látszik,de nem indul...többszöri áramtalanítás után sem.

 

Szóval segítsen valaki légyszi!

Szia!

 

Javaslom a hivatalos fórumon próbálkozz.

 

Valószínűleg tudnak majd segíteni.

 

Üdv, Attila


  • 0

#19 mezoli

mezoli

    Lefelé a lejtőn

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 67 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 május 08 - 10:18

Sziasztok.

 

Nem voltam itthon pár napot s ezalatt a feleség port törölgetett.A 410-esből kihúzta a MS tápot,minek következtében tegnap este óta nem indul el.Csak a beköszönő "loading..." látszik,de nem indul...többszöri áramtalanítás után sem.

Látott már ilyent valaki?Mi a teendő?HDD-t is kivettem,úgy sem.....

 

Szóval segítsen valaki légyszi!


  • 0

#20 Belu8910

Belu8910

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 49 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 május 07 - 11:03

Sziasztok !

 

Érdekelne hogy a popcorn hour vtenről mi véleményetek?


  • 0




0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó