Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Wd Tv Hd Media Player


  • Please log in to reply
259 válasz erre a témára

#1 scaurus

scaurus

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 28 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 május 13 - 11:11

Jelentem a WDTV Live (3rd gen) médiaboxon mind a Spotify, mind a Netflix alkalmazás működik.

Egyedül a Netflix esetében a felirat megjelenítésével van gond, előfordul, hogy többször ki/be kell kapcsolni, mire kegyeskedik a képernyőn megjelenni.
  • 0

#2 scaurus

scaurus

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 28 Hozzászólás:

Elküldve: 2017 május 12 - 19:04

Úgy tűnik, hogy a WD befejezte a WDTV termékek gyártását, talán támogatását is.

 

Kérdésem, hogy a Spotify működik (még) a WDTV-én?

 

Csak azért, mert mintha a Netflix és a Huku támogatás (részben?) megszűnt volna, de lehet, rosszul tudom.


  • 0

#3 komancs

komancs

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 32 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 március 26 - 19:17

Köszi,működik.
  • 0

#4 komancs

komancs

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 32 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 március 26 - 19:16

Szia!
NTFS-re formázd le a z adathordozóidat,mert szerintem jelenleg FAT-32-re vannak és arra max. 4GB lehet egy fájl.


  • 0

#5 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 677 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2016 március 26 - 15:49

Sziasztok!egy olyan kérdésem lenne hogy 25-45gb-s filmet akarok 1tb adathordozóra vagy 64gb-s pendrivra rátenni,de nem sikerül mert az a hiba üzenet hogy a fájl túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.Mi lehet a megoldás?Válaszokat előre is köszi.

Szia!

NTFS-re formázd le a z adathordozóidat,mert szerintem jelenleg FAT-32-re vannak és arra max. 4GB lehet egy fájl.


  • 0

#6 komancs

komancs

    Újonc fórumos

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 32 Hozzászólás:

Elküldve: 2016 március 26 - 14:48

Sziasztok!egy olyan kérdésem lenne hogy 25-45gb-s filmet akarok 1tb adathordozóra vagy 64gb-s pendrivra rátenni,de nem sikerül mert az a hiba üzenet hogy a fájl túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.Mi lehet a megoldás?Válaszokat előre is köszi.
  • 0

#7 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.118 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2015 december 23 - 18:18

Hát nem.Ne tudd meg végül is hogy jön le a teteje.Ketten estünk neki 3 csavarhúzóval,körben kipattintottuk a fedélperemét de az istennek nem akart lejönni,gondolhatod hogy néz ki a tetejének a széle.Belátni nem lehet,hiába próbáltuk led-es lámpával semmit sem láttunk,de valami fogta a tetejét.
Forgattuk mint kutya a csontot,de nem találtunk több csavart,de nem jött le.
A haver egyszer csak a homlokára csap,A gumitalpak alatt nem lehet még valami ami foghatja?
Hát DE!!!4 talp alatt -szépen kínaiul elrejtve-4 csavar,ami a tetejébe egybeöntött 4 lábba megy bele.Amikor az utolsó kettőt kicsavartam úgy pattant le a teteje minta rugóból lenne.
Áldom az eszét a tervezőnek.
A vicc az egészben az,hogy a hátulján lévő-és LÁTSZÓ-csavaroknak csak annyi a jelentőségük hogy az alaplapot fogják be az aljába.
Mindenesetre kibírta,a fedél pereme azért megviselt lett,de csiszolópapírral rendbe lehet hozni.
A hiba is meglett,a tápcsati aljzat két forrasztása elengedte és hol érintkezett,hol nem.
Remélem másnak segítettem,ha szét akar kapni egy Venice-t.

Ügyesek vagytok, a lényeg hogy megoldódott a dolog!
Kellett volna dokumentalni és feltölteni a hálóra, így több emberhez eljuthatna a dolog! :) ;)
  • 0

#8 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 677 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 december 23 - 14:32

Valami hasonló dologgal kellene szétkepni mint amivel a samu ill más tabokat szoktak szétkapni!?

Hát nem.Ne tudd meg végül is hogy jön le a teteje.Ketten estünk neki 3 csavarhúzóval,körben kipattintottuk a fedélperemét de az istennek nem akart lejönni,gondolhatod hogy néz ki a tetejének a széle.Belátni nem lehet,hiába próbáltuk led-es lámpával semmit sem láttunk,de valami fogta a tetejét.

Forgattuk mint kutya a csontot,de nem találtunk több csavart,de nem jött le.

A haver egyszer csak a homlokára csap,A gumitalpak alatt nem lehet még valami ami foghatja?

Hát DE!!!4 talp alatt -szépen kínaiul elrejtve-4 csavar,ami a tetejébe egybeöntött 4 lábba megy bele.Amikor az utolsó kettőt kicsavartam úgy pattant le a teteje minta rugóból lenne.

Áldom az eszét a tervezőnek.

A vicc az egészben az,hogy a hátulján lévő-és LÁTSZÓ-csavaroknak csak annyi a jelentőségük hogy az alaplapot fogják be az aljába.

Mindenesetre kibírta,a fedél pereme azért megviselt lett,de csiszolópapírral rendbe lehet hozni.

A hiba is meglett,a tápcsati aljzat két forrasztása elengedte és hol érintkezett,hol nem.

Remélem másnak segítettem,ha szét akar kapni egy Venice-t.


  • 0

#9 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.118 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2015 december 22 - 19:54

Köszi leborulok.gif ,igen ezt a képet én is néztem,biztos lejön a teteje de nem mertem erősebben "megerőszakolni",de muszáj lesz.
Utálom ezeket a lepattintós burkolatú kütyüket :smile30: ,mert biztos megsérül,ha nem megfelelően nyúlsz hozzá

Valami hasonló dologgal kellene szétkepni mint amivel a samu ill más tabokat szoktak szétkapni!?
  • 0

#10 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 677 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 december 22 - 06:45

Szerintem elől és hátul a tetején lehetnek a fülek!
http://www.geeks.hu/...alejatszo_teszt

Köszi leborulok.gif ,igen ezt a képet én is néztem,biztos lejön a teteje de nem mertem erősebben "megerőszakolni",de muszáj lesz.

Utálom ezeket a lepattintós burkolatú kütyüket :smile30: ,mert biztos megsérül,ha nem megfelelően nyúlsz hozzá


  • 0

#11 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.118 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2015 december 21 - 22:44

Sziasztok!
Nem találtam pont hozzáillő topicot,így itt kérdezném meg.
Szeretnék a segítségt kérni abban,hogy miképp lehet leszedni egy 

Skydigital Venice V13 HD
burkolatát,mert ki kell cserélnem a tápcsati aljzatát az alaplapon.
Már többször kikapcsolt a gép ill.be sem kapcsolt mire rájöttem hogy az aljzat ment szét,le kellene vennem a tetejét.
A hátsó panel 3 csavarját kitekertem de nem enged sehol,nem akarom széttörni.Van esetleg Valaki aki már szedett szét ilyen gépet?
Előre is köszönöm,üdv.sanko

Szerintem elől és hátul a tetején lehetnek a fülek!
http://www.geeks.hu/...alejatszo_teszt
  • 0

#12 sanko

sanko

    Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 677 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 december 20 - 15:02

Sziasztok!

Nem találtam pont hozzáillő topicot,így itt kérdezném meg.

Szeretnék a segítségt kérni abban,hogy miképp lehet leszedni egy 

Skydigital Venice V13 HD

burkolatát,mert ki kell cserélnem a tápcsati aljzatát az alaplapon.
Már többször kikapcsolt a gép ill.be sem kapcsolt mire rájöttem hogy az aljzat ment szét,le kellene vennem a tetejét.
A hátsó panel 3 csavarját kitekertem de nem enged sehol,nem akarom széttörni.Van esetleg Valaki aki már szedett szét ilyen gépet?
Előre is köszönöm,üdv.sanko


  • 0

#13 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.118 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2015 október 08 - 16:59

A minap sikerült beszereznem egy WD TV Live HD media playert.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy amíg a 2 tb-os külső merevlemezt minden gond nélkül kezeli, addig a 3 tb-os külső hdd-be már bele sem szagol.
Esetleg találkozott már valaki ezzel a problémával és van rá valami megoldása? :D
firmware: 1.06.43V

Nem tudom a megoldást, de baratom nas-al jart ugyanígy...
Próbálj meg infót kerni a WD oldalon...
  • 0

#14 bedE

bedE

    Isten Hozott! :)

  • Regisztrált felhasználó
  • Pipa
  • 15 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Monor

Elküldve: 2015 október 08 - 15:33

A minap sikerült beszereznem egy WD TV Live HD media playert.

Szomorúan vettem tudomásul, hogy amíg a 2 tb-os külső merevlemezt minden gond nélkül kezeli, addig a 3 tb-os külső hdd-be már bele sem szagol.

Esetleg találkozott már valaki ezzel a problémával és van rá valami megoldása? :D

firmware: 1.06.43V


  • 0

#15 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.118 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2014 október 20 - 21:38

WD HD TV v2-es esetében melyik a legjobb frimver amig érdemes feltenni?
  • 0

#16 greenbio

greenbio

    Törzsvendég

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.046 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:Zene, természet, gasztro+bor

Elküldve: 2014 október 20 - 18:48

Viszont olyan filmet, mikor a blue-ray file-jai megvannak egyesével, (kb 200 db), hát ezzel nem nagyon tud mit kezdeni. gondolkodik.gif

Marad az .iso...


  • 0

#17 Krisok

Krisok

    Törzsvendég

  • Krisok
  • PipaPipaPipa
  • 1.308 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2014 október 10 - 13:30

Üdv!

 

Nekem egy live hub típus van, és youtube videózás alatt egy idő után újra indul a készülék, ezt tapasztalta már valaki esetleg? Legújabb frissítés rajta van.


  • 0

#18 greenbio

greenbio

    Törzsvendég

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.046 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:Zene, természet, gasztro+bor

Elküldve: 2014 október 04 - 14:23

És M2TS-t is lejátszik :)


  • 0

#19 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.118 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2014 szeptember 30 - 16:16

Nekem viszi a blue ray .iso-t, ahogy lentebb írtam. Nem is a legfrissebb firmware van rajta, mert még nem raktam fel (apróságokat tartalmaz az új, ami nekem nem kell).
M2TS fájlt még nem próbáltam, de a dobozán fel van tüntetve, hogy viszi.

Köszönöm!
De az enyém nem Live hanem HD TV (v2)!
  • 0

#20 greenbio

greenbio

    Törzsvendég

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.046 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:Zene, természet, gasztro+bor

Elküldve: 2014 szeptember 30 - 08:51

Ezzel kapcsolatban senki?

Nos, van amit játszik de van amit nem...

Honnan érdemes letölteni jó frimvert?
Köszönöm előre is!

Nekem viszi a blue ray .iso-t, ahogy lentebb írtam. Nem is a legfrissebb firmware van rajta, mert még nem raktam fel (apróságokat tartalmaz az új, ami nekem nem kell).

M2TS fájlt még nem próbáltam, de a dobozán fel van tüntetve, hogy viszi.


  • 0




0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó