AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Hamarosan itt a hétvége. Ujra csinálok valamilyen akciót. Ez így lesz egészen karácsonyig. Szóljatok az ismerősöknek,hogy érdemes beregisztrálni,mert lesznek majd érdekes meglepetések. Péntek este ujabb akció indul. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Jöhetnek ötletek és kívánságok ide. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
Quadlipi 180 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Most elsősorban mire gondolsz? Hivi hsz.-ek? Szerintem Béla az előző akcióból is látszik, hogy a közepes ársávba tartozó hangszórók voltak a legkelendöbbek. Most a kb. a 6-12 e/db árú hsz.-ekre gondolok. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
Guest motorgyilkos Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 1000 ft-ért 2000-et, 10000 ft-ért 20000-et lehetne kérni. Komolyra fordítva mit kívánhatnánk hiszen így is super árakkal dolgoztok Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Most nem lesznek hangszórók. Ha lesz is akkor max 1-2 tipus. A multkori akció totál ráfizetés volt,de megérte,mert legalább felmértem a piacot egy kicsit. Hangfalak,vagy erősítők lesznek valószinű. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
Quadlipi 180 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Most nem lesznek hangszórók.Ha lesz is akkor max 1-2 tipus. A multkori akció totál ráfizetés volt,de megérte,mert legalább felmértem a piacot egy kicsit. Hangfalak,vagy erősítők lesznek valószinű. Akkor megnyugodtam, mert ez nekünk is tiszta ráfizetés volt. Olyan árakon nem lehet otthagyni ezeket a sugárzókat, ha kell ha nem kell! Csinálsz még egy két ilyen akciót és nem tudok ajándékot venni a családnak! Vagy hangszórót kapnak, amit én használok fel! Tényleg mi volt a konklúziója az akciónak. Miből mennyi fogyott? Üdv: Lipi Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
d2905 3 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Egyetértek Lipivel. Én is bajban lennék, ha újabb nagyszerű hangszóróakció lenne. Egyébként engem az asszony beszélt rá, hogy vegyek meg mindent, amit szeretnék.... Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
blakey 34 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Az jó, álló hangfalat szeretnék venni, de egyelôre nem tudtam. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
lamalas 373 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 ...Csinálsz még egy két ilyen akciót és nem tudok ajándékot venni a családnak! Nem is kell ajandekot venni. Majd sajat keszitesu hangfalakat adsz a csalad minden tagjanak karacsonyra Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
Quadlipi 180 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 A HIVI W6a-ból vennék ha akciós lenne. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Egyébként engem az asszony beszélt rá, hogy vegyek meg mindent, amit szeretnék.... Nagyon boldog ember lehetsz,hogy ilyen aranyos a feleséged. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 Az jó, álló hangfalat szeretnék venni, de egyelôre nem tudtam. Melyik tipus tetszene? Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
Guest Yamahás Hozzászólás jelentése Elküldve: November 22, 2007 CDjátékos kéne!Valami csöves High end olcsón! Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
isamisa 0 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Én Hangfalkábelt szeretnék.... Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
d2905 3 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Egyébként engem az asszony beszélt rá, hogy vegyek meg mindent, amit szeretnék.... Nagyon boldog ember lehetsz,hogy ilyen aranyos a feleséged. Az is vagyok. Ő a tolerancia és empátia koronázatlan királynője. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
blakey 34 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Az jó, álló hangfalat szeretnék venni, de egyelôre nem tudtam. Melyik tipus tetszene? Nem tudom melyik ajánlott sztereóra, és ne legyen drága? Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Az jó, álló hangfalat szeretnék venni, de egyelôre nem tudtam. Melyik tipus tetszene? Nem tudom melyik ajánlott sztereóra, és ne legyen drága? Szerintem az olcsóbbak közül a CAV-ok elég jók. Max mennyit szánnál rá? Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Villámakció 12-től indul vasárnap éjfélig. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
Nemgéza 6 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Egyetértek Lipivel. Én is bajban lennék, ha újabb nagyszerű hangszóróakció lenne.Egyébként engem az asszony beszélt rá, hogy vegyek meg mindent, amit szeretnék.... Öregem! Egy ilyen asszony kell nekem is. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
blakey 34 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Az jó, álló hangfalat szeretnék venni, de egyelôre nem tudtam. Melyik tipus tetszene? Nem tudom melyik ajánlott sztereóra, és ne legyen drága? Szerintem az olcsóbbak közül a CAV-ok elég jók. Max mennyit szánnál rá? Amennyit most rá tudnék szánni, annyiért nem lesz, de egy próbát megér. Utána el kéne adnom a polcsugárzóimat. Szóval ez az ajánlatoktól is függ, pl. egy 130e-es hangfal akciósan 60e, akkor elgondolkodom, ha egy 80e-es 30e akkor megveszem, Igazság szerint nem tudom, hogy ezek milyen akciók lennének, de mostanság kezdtem el nézelôdni mert át kéne rendeznem a rendszerem, mert nem jó az állvány (ronda) és nem találok sehol olyan állványt ami 130-140 cm és minden elfér rajta, ráadásul kb. 30e-bôl kijönne, akkor nem kéne eladnom a polcsugárzókat. Tehát most megoldást keresek és ha találok jó áron álló hangfalat, akkor szekrényt könnyeben tudok venni a cuccokhoz. Szóval megoldást keresek, mert jó hangfalállványom sincs, de szeretném ha normálisan nézne ki a rendszerem. Jelenlegi hangfalam oké, csak nem tudom szépen elhelyezni, ezért próbálok megoldást találni. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 hangfalállványom sincs, de szeretném ha normálisan nézne ki a rendszerem. Jelenlegi hangfalam oké, csak nem tudom szépen elhelyezni, ezért próbálok megoldást találni. Rengeteg termékünk van a weboldalon. Hifiállványtól a Tv állványig minden. A mm-nak is mi szállítjuk a TV állványok egy részét. Hangfalállványból is van egy pár. www.atctrade.com. Itt nézegess. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
blakey 34 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 www.atctrade.com.Itt nézegess. Igen, köszönöm, már nézegettem és még akár megfelelô hangfalat is találtam, de nem tudom, hogy milyen a hangkarakterisztikája, ezek lennének CAV dp200, dp300, dp880. Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 Villámakció vasárnap éjfélig. A villámakcióban résztvevő kereskedők: Mo egész területén:atctrade Budapest:Bodor Audio Jászberény:Kétbé Tatabánya:Pagrus Egyet fizet kettőt kap akció csak a hangszórókra vonatkozik. BG8N 6900 Ft/2db Fountek Ribbon NeoCD 2.0 35000 Ft/2db Fountek Ribbon NeoCD 3.0 25000 Ft/2db CAV és Hivi akció!!! MD-I CAV Hangfal 299000 Ft helyett 179000 Ft/pár DP300 CAV hangfal 59000 Ft helyett 39900 Ft/pár CAV 3m-es hangfalkábael 7900 Ft helyett 4990 Ft/db Hivi Diva 4.2 hangfal 129000 Ft helyett 79000 Ft/pár Hivi M1S polcsugárzó 119000 Ft helyett 79000 Ft/pár Hivi Diva polc állvány 29900 Ft helyett 19900 Ft/pár Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 A termékekről az adat a weboldalunkon megtalálható,vagy a gyári oldalakat nézzétek. www.atctrade.com Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon
AVX 3.153 Hozzászólás jelentése Elküldve: November 23, 2007 A CAV MD-I nagyon robosztus hangfal. LPG hangszórókkal szerelték. Teljesítmény: 25-240W, Magasság: 995mm, Impedancia: 6 Ohm, 44Kg/db Hozzászólás megosztása A hozzászólás linkje: Oszd meg más oldalakon