Ugrás a tartalomhoz

AVX Café

Fotó

Squeezebox, Transporter és Linn DS hálózati zenelejátszók


  • Please log in to reply
1241 válasz erre a témára

#1 alto

alto

    Beköltözött

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.128 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2016 november 22 - 11:02

Lumin D1 hálózati lejátszó, most 50.000 Ft kedvezménnyel!

 


  • 0

#2 alto

alto

    Beköltözött

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.128 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2016 november 04 - 19:01

Egy olyan kerdesem lenne, hogy a pioneer n30ea tamogat chromecastet. Ez mit takar? pont ugy latom a programokbol, mint a chromecasteket? Tehat pl egy plex siman kezeli? A pioneer appjarol sok jot nem olvastam, igy nem lenne rossz, ha vmi normalisabb lenne hozza.

Milyen hangja van az n50ahoz kepest?

 

Sajnos ezt még nem sikerült meghallgatni, de fenn van a listán. 


  • 0

#3 arn

arn

    Hazajáró lélek

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 3.590 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Bécs

Elküldve: 2016 november 02 - 21:09

Egy olyan kerdesem lenne, hogy a pioneer n30ea tamogat chromecastet. Ez mit takar? pont ugy latom a programokbol, mint a chromecasteket? Tehat pl egy plex siman kezeli? A pioneer appjarol sok jot nem olvastam, igy nem lenne rossz, ha vmi normalisabb lenne hozza.

Milyen hangja van az n50ahoz kepest?
  • 0

#4 Peger

Peger

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 640 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest
  • Interests:hifi,bringa,terrarisztika

Elküldve: 2015 november 25 - 14:12

Kerestem egy nehéz nem kapcsolóüzemű tápot, azonos áram kimeneti kondíciókkal (biztos hogy nem fogalmazok jól) mint az eredeti tápja, csatlakozócsere és úgy használtam. Ezt egy használt-cikk boltban (lomis) találtam meg. Jobb lett a hang kiváltképp ha a befektetett összeget nézem, az új gazdája vitte is magával. Persze nagy csodát nem kell várni, ebben igaza van altonak, de meglépni mindenképpen érdemes


  • 0

#5 Doky

Doky

    Tizezresek klubja

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 12.257 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Dusnok / Bács - Kiskun.
  • Interests:Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Elküldve: 2015 november 21 - 18:44

Én anno a lomisnál keretem hozzá és nagyon jó volt. Azt úgy egyben nem is kellet volna eladnom...

Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?

Köszönjük!


  • 0

#6 Peger

Peger

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 640 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest
  • Interests:hifi,bringa,terrarisztika

Elküldve: 2015 november 21 - 11:05

Sziasztok! Squeezebox (SB3) upgrade érdekelne (pl lineáris táp). Tapasztalatok, linkek, akár konkrét ajánlott termékek is érdekelnek...

Én anno a lomisnál keretem hozzá és nagyon jó volt. Azt úgy egyben nem is kellet volna eladnom...


  • 0

#7 pvadasz

pvadasz

    Nincs visszaút

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 105 Hozzászólás:

Elküldve: 2015 november 17 - 20:46

Sziasztok! Squeezebox (SB3) upgrade érdekelne (pl lineáris táp). Tapasztalatok, linkek, akár konkrét ajánlott termékek is érdekelnek...


  • 0

#8 alto

alto

    Beköltözött

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.128 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 november 17 - 14:39

Olcsó audio streamer a már nem gyártott Squeezeboxok helyett: Argon Stream 2 49.990 Ft.  FLAC lejátszás sajnos csak 16 biten.

stream2_01.jpg

 


  • 0

#9 alto

alto

    Beköltözött

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.128 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 november 17 - 13:16

Az Auralic Aries Mini- ről még mindig nincs hír, hogy mikor lesz kapható?

 

November vége az igéret.


  • 0

#10 bjz

bjz

    Kezdő Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 456 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szeged

Elküldve: 2015 november 17 - 10:41

Az Auralic Aries Mini- ről még mindig nincs hír, hogy mikor lesz kapható?


  • 0

#11 bjz

bjz

    Kezdő Fórumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipa
  • 456 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Szeged

Elküldve: 2015 október 14 - 12:39

Sziasztok. Ide is beírom a "hálózati audiolejátszóknál" feltett kérdéseimet:

 

1. Squeezebox duet receiver részét a controller nélkül milyen módon lehet a hálózathoz (wifihez) csatlakoztatni? Okostelefonnal próbáltam a gyári appjával és az Orange Squeeze-vel, de nem sikerül...

2. Ugyanezen receiver lan portját hogy lehet működésre bírni?


  • 0

#12 alto

alto

    Beköltözött

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.128 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 július 14 - 15:38

Sziasztok

 

A sok modern lejátszó után lehet még kérdezni Squeezebox-al kapcsolatban is?  :-)

 

Már legalább vagy 2-3 éve volt, hogy egy szoftverfrissítés után a Server Power Control plugin ( amivel a lejátszóról ki lehet kapcsolni a számítógépet, vagy a NAs-t)  nálam megszűnt működni és nem is tudtam bele életet lehelni, most viszont megint szükségem lenne erre a funkcióra, ehhez kérnék segítséget.

 

Van akinél ez a fenti plugin még működik?  vagy létezik esetleg erre valamilyen más alkalmazás is?

 

A lejátszó S. Touch, már ha ez számít valamit. Lehet, hogy nem is szoftverfrissítésnél szált el a funkció, hanem amikor a Classicról Touchra váltottam? Már nem emlékszem...

 

 

Ez fel van telepítve a szerverre? https://code.google....st.zip&can=2&q=

Feltéve hogy windows alapú.


  • 0

#13 Nemgéza

Nemgéza

    Fórumlakó

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 908 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 július 14 - 13:24

Sziasztok

 

A sok modern lejátszó után lehet még kérdezni Squeezebox-al kapcsolatban is?  :-)

 

Már legalább vagy 2-3 éve volt, hogy egy szoftverfrissítés után a Server Power Control plugin ( amivel a lejátszóról ki lehet kapcsolni a számítógépet, vagy a NAs-t)  nálam megszűnt működni és nem is tudtam bele életet lehelni, most viszont megint szükségem lenne erre a funkcióra, ehhez kérnék segítséget.

 

Van akinél ez a fenti plugin még működik?  vagy létezik esetleg erre valamilyen más alkalmazás is?

 

A lejátszó S. Touch, már ha ez számít valamit. Lehet, hogy nem is szoftverfrissítésnél szált el a funkció, hanem amikor a Classicról Touchra váltottam? Már nem emlékszem...

 

 


  • 0

#14 dualcs5000

dualcs5000

    Nem Annyira Kezdő Forumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.140 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:audio fan (taszta)

Elküldve: 2015 május 23 - 20:52

Az egeszben csak az a szomoru, hogy kisse sztochasztikus a jelenseg es csak sejtheto az ok.
Nehez egyertelmu megoldas iranyaban tovabb lepni. Internet szolgaltatonal, Tidalnal, Luminnal...
En elofizettem a szolgaltatasra.
  • 0

#15 NTX

NTX

    Törzsvendég

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.152 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2015 május 23 - 18:01

Állítólag azt sem mindegy melyik számot streameled.  A Tidal folyamatosan upgradeli a szerverparkját, úgy olvastam hogy az újabb szerverek megbízhatóan streamelnek, de azok a számok amelyek még a régebbi szervereken vannak, azok hektikusan akadoznak.


Nekem hasonlót válaszolt a Tidal support áprilisban, azzal, hogy májusban lezajlik a szerver upgrade.
  • 0

#16 Shinagawa

Shinagawa

    Violator

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 812 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2015 május 23 - 12:24

Állítólag azt sem mindegy melyik számot streameled.  A Tidal folyamatosan upgradeli a szerverparkját, úgy olvastam hogy az újabb szerverek megbízhatóan streamelnek, de azok a számok amelyek még a régebbi szervereken vannak, azok hektikusan akadoznak.

 

Igen, ezt tapasztalom én is. Egy komplett operánál elég zavaró tud lenni, amikor akad a trackeknél.

Adok nekik még egy hónapot - az ingyenes 60 nap most járt le - ha nem javul, kénytelen leszek lemondani.


  • 0

#17 alto

alto

    Beköltözött

  • V.I.P.
  • PipaPipaPipaPipa
  • 2.128 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi

Elküldve: 2015 május 23 - 12:12

Linn DS-be ágyazott Tidal nekem is szaggat, a dns szerver cím átírása sem hozott változást.

Van amikor röccenés nélkül megy órákig, majd elkezd szaggatni, és napokig használhatatlan.

A Linnél azt tanácsolták próbáljam mp3-mal elindítani, majd kapcsoljam át losslessre, de nem sokat segített, sőt van, hogy a 320-as mp3 is akadozik.

Kár, mert jó lenne...

 

ui: T-home a szolgáltató.

 

Állítólag azt sem mindegy melyik számot streameled.  A Tidal folyamatosan upgradeli a szerverparkját, úgy olvastam hogy az újabb szerverek megbízhatóan streamelnek, de azok a számok amelyek még a régebbi szervereken vannak, azok hektikusan akadoznak.


  • 0

#18 Shinagawa

Shinagawa

    Violator

  • V.I.P.
  • PipaPipa
  • 812 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Location:Budapest

Elküldve: 2015 május 23 - 09:36

Udv
Azota esetleg teszteltetek a Lumin Tidal app-ot, kulonos tekintettel a laggolasokra...?
Van olyan, aki szerint atom stabilan megy, kivancsi vagyok nektek mik a tapasztalataitok
Koszonettel
Dulci

 

Linn DS-be ágyazott Tidal nekem is szaggat, a dns szerver cím átírása sem hozott változást.

Van amikor röccenés nélkül megy órákig, majd elkezd szaggatni, és napokig használhatatlan.

A Linnél azt tanácsolták próbáljam mp3-mal elindítani, majd kapcsoljam át losslessre, de nem sokat segített, sőt van, hogy a 320-as mp3 is akadozik.

Kár, mert jó lenne...

 

ui: T-home a szolgáltató.


Szerkesztve Shinagawa által: 2015 május 23 - 09:40

  • 0

#19 dualcs5000

dualcs5000

    Nem Annyira Kezdő Forumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.140 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:audio fan (taszta)

Elküldve: 2015 május 22 - 14:10

Május 12-áén jelentették be, sok tapasztalat nem lehet még, mi még ki se tudtuk próbálni. Próbáltad a Tidal-t saját appját valamilyen eszközön? Ott nem szaggat?


Udv
Azota esetleg teszteltetek a Lumin Tidal app-ot, kulonos tekintettel a laggolasokra...?
Van olyan, aki szerint atom stabilan megy, kivancsi vagyok nektek mik a tapasztalataitok
Koszonettel
Dulci
  • 0

#20 dualcs5000

dualcs5000

    Nem Annyira Kezdő Forumlakó

  • Regisztrált felhasználó
  • PipaPipaPipa
  • 1.140 Hozzászólás:
  • Nem:Férfi
  • Interests:audio fan (taszta)

Elküldve: 2015 május 16 - 19:15

Ez inkább net szolgáltató és Tidal probléma lesz. Nekem kétfajta hibám volt, igaz nem Luminon.
Ki az internet szolgáltatód, Telekom? Ha igen, akkor írd át a telkom dns szerverek címeit a google publikus dns szerver címekre.
Nekem ez a problémák nagy részét megoldotta. A másik ami jelentkezett, hogy nem minden album szólt folyamatosan, ott írtam a supportnak és azt válaszolták, hogy szerver bővítés van folyamatban, új szervereket állítanak be, ezért fordul elő, hogy nem minden album lejátszásnál van megfelelő szolgáltatás.



Oksa
Kosz
Megprobalom
  • 0




0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó