Jump to content
AVX Café Rebat

Doky

V.I.P.
 • Hozzászólás

  6.284
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

704

Doky

 • Rang
  Törzsgárda
 • Születésnap 1975-06-12

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Dusnok / Bács - Kiskun.
 • Érdeklődési körök
  Zene, film, túrázás-biciklizés, és imádok a barátaimmal lenni... ;)

Profiljának látogatói mostanában

6.644 megtekintés
 1. Sztereó erősitők

  Nos, a magas a Kef dobozoddal valóban sok lehet de pl IC kábellel hangolható (több CA esetében is tapasztaltam hogy a kábelek hatása nagyon szembetűnő), de megoldható máshogy is. A "koppanásgátlót" szerintem direkt hagyták ki! Használd egészséggel sokáig!
 2. Mobiltelefonok

  Vasti! Tudnál pontos infót ìrni ezzel a dologgal kapcsolatban? Sony M2-es teló aksija ill a töltésvisszajelzés problémás, naponta "igényli" a töltést. Előre is köszönöm!
 3. Sztereó erősitők

  Nem gondolom hogy megbánod. Az említett ill idősebb CA készülékek nekem jobban tetszettek mint az 540-es széria. Igaz hogy azok is nagyon jók adott rendszerekben (össze kell válogatni). Majd jelezz hogy mi az itéleted!
 4. Bevizsgált használt termékek

  Talán érdemes lenne privátban vagy telefonon érdeklődni!?
 5. Sztereó erősitők

  Mi a preferált stílus? Mind2 jó készülék de teljesen más karakter. A Rotel zeneibb de a CA. pattogósabb, komolyabb mélyekkel rendelkezik.
 6. Sztereó erősitők

  Ebben az esetben könnyű a dolgod! Dragonweed mester szintén Debreceni (igen, tudom, nem kis falu) és sokak szerint aranyat ér a keze! Szokott módosítani (tunningolni) erősítőket is (ugy hírlik hogy rengeteg dolga van), én nem gondolkodnék, egyből felkeresném! https://m.emag.hu/sharkoon-hdd-dokkolo-quickport-xt-usb3-0-v2-fekete-2-5-3-5-satahdd-usb3-0-csatlakozo-one-click-backup-8471800000/pd/DG5G7HBBM/?ref=m_smart_history
 7. Sztereó erősitők

  Hát Levi! Mivel ha jól látom az Onkyo-n nincs usb digi bemenet így csak coax és optikai bemeneten lehet etetni digitális jellel a dac részét ja jól gondolom, viszont ja külső tárolóról ill hálózatból játszik le akkor járható így is! Tehát így egyben egy komplett mindenes ami számpdra fontos és előnyös! A hangja az megint más dolog. Az hogy a "tesztek" mit írna az csak pénz kérdése (tőlünk nyugatabbra is) a legtöbb esetben! Tehát cikkek, tesztek alapján ne indulj el. Sajnos mostanában a "számháború és hangzatos elnevezések" korát éljük. Mindenképpen használtban gondolkodj! Mint írtam is, az Onkyo-kal nem jók a tapasztalataim (a ma futó szériákat nem ismerem, de látva minden cég manővereit nem gondolom hogy most győznének meg)! Az aprókban vannak 320, 325, 326-os Nad-ok és még sok más! Az amgol vonalat javaslom, pl. Arcam és társai! Pl egy egy Nad 320 és egy normálosabb dac megáll 100 - 110-ben, és ez már egy kellemes alap hosszú távon! Az Onkyo-ról ezt nem tudnám őszintén mondani... Nem tudom merre laksz de vásárlás előtt hallgass meg pár vasat, nagyon SOKAT SPÓROLHATSZ!!!
 8. Sztereó erősitők

  Nos, az Onkyo-ban lévő dac-ot csak akkor tudod használni a laptopal ha van rajta optikai vagy coax spdif kimenet, usb-hez kell egy átalakító (10-100e ft.), az meg egy másik dolog hogy ki tidja mit tud a benne lévő dac. Sajnos én nem vagyok kibékülve az Onkyo-val (persze vannak igen jó készülékei is) így nem mérvadó a véleményem. A Nad-al a MA dobozok jó párost szoktak alkotni. Eddig mivel használtad (hallgattad) az MR4-eseket? Miben szeretnél változást?
 9. Sony w828 B 50

  Ára mobilon nem látszik...
 10. Szerintem kérés nélkül is írhatsz méreteket és csatolhatsz képeket! Merre van?
 11. Cav A12 vagy Cav A8M kerestetik

  Tessék! http://apro.hifipiac.hu/category-table-layout/hirdetes/erositok,20/cav-a12-high-end-coves-hibrid-erosito,46780
×