Jump to content
AVX Café Rebat

GTS250

Regisztrált felhasználó
 • Hozzászólás

  8
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

7

GTS250

 • Rang
  Isten Hozott! :)

Profiljának látogatói mostanában

232 megtekintés
 1. Onkyo TX-SR508

  Szia! Eladnám Onkyo TX-SR508-as 7.1-es erősítőm. 2010-es, első tulajdonosa vagyok. Távirányítóján a ki/be kapcsoló, és a hangerő szabályzó sajnos már nem működik. Összes tartozéka megvan, a hungarocell kivételével. (ezért nem szívesen postáznám) Távirányító hibája miatt legyen 37000 az ára. Szívesen válaszolok további kérdésekre itt, vagy a +36harminc9334376 számon.
 2. Károlyt ismét megbíztam egy munkával. Nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy mit lehetne kihozni a Castle Knight 4-esemből. Szerintem sikerült a maximumot. Külsőleg a reflex nyílás meg lett növelve, réz távtartókkal, ami a márka jellel összhangban van. Belső változtatásokról csak sejtésem van. A gyári hang és a kapott között nagyon pozítív a változás. Hétvégén lehetőségem volt egy komoly rendszerben, kb kétszer drágább neves hangfallal összehasonlítani. (Szándékosan nem írok gyártót, nem szeretnék vitát indítani) A mély hangokban erősebb volt a másik (talán a nagyobb méretű doboz és nagyobb hangszórók), de a Knight ott is helyt állt és precízebbnek tünt. A részletek megmutatásában, térképzésben viszont sokkal jobbat mutatott. Vendéglátom is meglepődött a tuningolt dobozokon. Köszönöm a mesteri munkád Károly!
 3. Szia! Távírányítója megvan?
 4. Köszönet nyílvánítás Az volt a tervem, hogy B rendszerem fejlesztem. Sikerült beszereznem meghallgatás nélkül a polc sugárzókat. Wharfedale Pacific Evo 10 Kicsit tesztelgettem, az egyik oldal magasa nem tetszett. A forumos vélemények alapján felhívtam Károlyt, aki másnap fogadott is. Bekõtötte rendszerébe, és hamar rávilágított, hogy azért fura kicsit, mert nem szól a magassugárzó, viszont a mélyközépből szól egy kis magas. Átkötötte saját állványosát, ámulat, hogy szól és teljes kudarc hogy ehhez a hanghoz képest mit vettem. Megnyugtatott, hogy biztos javítható, de érdemes lenne tuningolni, mert hall benne potenciát. Két nap mulva hívott, hogy szól a magas megálljon, vagy mehet a tuning az kb még három nap. Természetesen kértem. Amikor készen lett, jó pár számot meghalgattunk különböző stílusokban, nem akartam hinni a fülemnek, hogy ilyen jól sikerült. A hangok helyükre kerültek, nagyon energikus és élethűen közvetít. Gratulálok, nagyon szép munka! Következő kérdés csak az volt, otthon saját rendszeremben milyen lesz. Erről annyit, hogy két napig csak az A rendszer álló hangfalával hasónlítgattam, és maradt a nappaliban a kis Evo. Károly, engem meggyőztél. Biztos vagyok benne, hogy ismét bejelentkezek, egy kábel tesztre vagy átviszem az álló hangfalakat. Köszönöm még egyszer! Kellemes ünnepeket kívánok!
 5. 2010-es Samsung UE40C50000QWXXH Led TV szép állapotban 55e Ft-ért eladó. Első tulajdonos, méretváltás miatt eladó. Részletes adatok: Képátló 40" (102 cm) Kontrasztarány 1000000:1 Felbontás 1920 x 1080 Pixel Képfrissítés 50 Hz Video Tuner típusa MPEG-4 Támogatott szabvány DVB-T (földi sugárzáshoz), DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz) Egyéb jellemzők előreprogramozott képmódok, időzíthető kikapcsolás, előreprogramozott hangmódok, teletext, HDMI-CEC, többnyelvű menürendszer, vezeték nélküli DLNA Tartozékok felhasználói kézikönyv, távirányító Méret 972 x 596 x 29.9 mm Súly 12,1 kg Típus LED televízió Képarány 16:09:00 Látószög 178°/178° Csatlakozások Koax, hálózati, HDMI, Euro-SCART, USB, VGA (D-Sub), komponens video, kompozit video, TOSLINK optikai, 3,5 mm Jack, 2,5 mm Jack Audio Hangrendszer Dolby Digital Plus Hangsugárzók teljesítménye 2 x 10 W
 6. Rotel RA-12

  Szia! Megvenném, küldtem üzenetet
 7. Rotel RA-12

  Black frieday 10%-kedvezményel megvenném!
×