Jump to content
AVX Café Rebat

nadtom

Tag
 • Hozzászólás

  756
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

216

nadtom

 • Rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1972-02-29

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen
 • Érdeklődési körök
  Mozi, Zene, Túramotorozás

Profiljának látogatói mostanában

696 megtekintés
 1. Virtuális föld

  És mit tapasztaltál a különböző VF-ek esetén?
 2. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Semmi problém, mert az Ipad-on csak belépek a Harmony programba és megpróbálom. Minden verziót kipróbáltam, egybe-külön, kisbetű-nagybetű, de mindig a fenti opciót ajánlja fel.
 3. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Nekem a legújabb Logitec távom van. Megpróbáltam, beírtam az Apple TV és ezeket ajánlotta fel. Nem tudom, hogy ez segít, vagy sem.
 4. A mozi/zeneszoba rendbe lett téve akusztikailag, előtte oly volt, mint egy fürdőszoba (akusztikai szempontból). Ami még nálam sokat segített a hangminőségjavítás terén, az a Jriver-be beadott aktív szűrőcsoport volt (convolution), amiről a Fapaci blogján olvastam.
 5. Akkor szakmát váltok és inkább bérgyilkos leszek...
 6. Most erre mit mondjak? Nem akarom lebuktatni magam.:)
 7. Mi a Hivatal (Le Bureau des Légendes) című francia kémsorozatot nézzük mostanában. Nagyon jó sorozat, teljesen életszerűen mutatja be a kémek életét, mindennapjait. 9/10.
 8. Tegnap teszteltem egy LAB12 Gordian tápkondícionálót. Nagy reményt fűztem hozzá, mert profi cuccnak tűnik (8 féle szempontból elemzi folyamatosan a hálózatot és ennek függvényében változtatja a szűrési konfigurációt). Napközben 3% körül volt a THD, este 8 órakor 4-4,5%-ot mutatott. Amikor ezt a maximális értéket mutatta, kikötöttem a tápkondícionálót, hogy lássam mi a hatása a hangzásra. Érdekes volt, hogy a magas torzítás (THD) ellenére, jobb lett a hang (magas, mély, térérzet) a tápkondícionáló nélkül. Egy újabb bizonyíték arra, hogy mindent ki kell próbálni vásárlás előtt.
 9. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Ezt találtam, ezzel talán össze lehetne hozni mindent. http://www.ibroadlink.com/rm/
 10. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Nem tudom. Csak egy távirányító van hozzá, ami 433MHz-es.
 11. Pc alapú audio lejátszás

  Nálam Kernel Streaming van állítva nem ASIO. A Dac DSD64-et tud, illetve 192kHz 24 bit-et, az elvileg a SACD minőség. Próbálkozom még, hátha összejön.
 12. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Közben rájöttem hogyan kell tanítani. A klíma megy, de a redőny nem, mert annak 433MHz-es a távja.
 13. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Nekem a legújabb Logitec+Hub van ez: https://www.logitech.com/en-us/product/harmony-elite?crid=60 Igazából az a kérdés, hogy hogyan lehet betanítani?
 14. Pc alapú audio lejátszás

  Nálam eddig ‘None’ volt bepipálva és szólt minden formátum. Bepipáltam a DSD-t és nem szólt a rendszer. A dac DSD képes.
 15. Hifilala mozija, kicsit másképp

  Köszi kipróbálom.
×