Jump to content
AVX Café Rebat

Skorpio.

Tag
 • Hozzászólás

  234
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

48

Skorpio.

 • Rang
  Nincs visszaút

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 1. Dragonweed DIY (Ex Totem Acoustic)

  HD minőségű vynil... na persze.....a vége az lesz,hogy megint “feltalálják” CD-t. Tessék kérem békén hagyni a “bakelitet”, úgy jó az,ahogy van.
 2. Diy csöves erősitő épités

  Nagyon szép ,ízléses munka.
 3. Dragonweed DIY (Ex Totem Acoustic)

  Amiket leírtatok,abban tökéletesen igazatok van...DE...sajnos ezekért a dolgokért a boltban még nem adnak semmit....
 4. Diy csöves erősitő épités

  Jól járnál vele,mivel Te hozzájutnál beszerzési áron.Szerintem ne hagyd ki!(Látom sokan “drukkolnak “Neked,..ha elfogadod egy teljesen kivűlálló véleményét :csak azokkal kell foglalkozni és meghallgatni ,akik fülelték is a dolgaidat....)
 5. Etalon Supra eladó

  Úgy látom,( pestiesen szólva)nem Te vagy itt a legkedveltebb “srác”Attila,mégis azt kell mondanom objectíve teljesen egyet értek veled és az általad leírtakkal.Ma ,kedves kis hazánkban sajnos és ki kell hangsúlyoznom,hogy sajnos ,valóban ez a helyzet a vevő szemszögéből ...a Lé határozza meg a tudatot.Ez már az az árkategória , ahol nagy a kínálati verseny és bizony a“használt “ kategóriából is van választék bőven jól zenélő erősítőkből.Amik ugye a 8-900 ezres ársávból “estek” le.Feltéve,de nem megengedve,ha ez a termék a 300 ezres ,vagy az ahhoz közeli árkategóriában lenne,már nem lenne itt.Sajnos nagy a szakadék a kínálat és a fizetőképes kereslet között. Mondom ezt úgy,hogy teljes mértékben megértem a kereskedőket is. Bécó, neked pedig csak gratulálni tudok az általad létrehozott dolgokhoz. Sok sikert és jó egészséget Neked!
 6. Diy csöves erősitő épités

  Ma egy barátomat kísértem el erősítő “összehallgatásra”, dys-cus-hoz.Őt,mármint dys-cust nem ismerem, előtte még soha nem találkoztunk.Ezt szerettem volna ha tudjátok.Személyében ,egy szerény ,segítőkész embert ismertem meg,akinél nagyon jól éreztem magam.Először az ARC utánépítését hallgattuk meg.Ez egy erőteljes ,nagyon jó középpel és basszussal rendelkező erősítő.Már-már csöveseket meghazudtoló dinamikával ,temperamentummal.Majd következett a barátom tranyós építése ,ami szintén egy jól sikerült darab.Mivel ez egy csöves topic,erről itt többet nem is szeretnék mondani....és most jöjjön a lényeg: kérésemre bekötésre került a TauCeti is és számomra itt jött a meglepetés.Megmondom őszintén ,hogy erről az erősítőről keveset tudtam eddig...mit mondjak,...kiváló megfogott basszus ,ami valóban kottázható.Nagyon szép ,széles pályán mozgó középsáv.A fúvós hangszerek jazz-en,mintha előttünk zenéltek volna .Testesek és húsosak voltak A cinek valóban cinek.A szaxofon élthű.A tér kiváló .Sok fajta műfajt hallgattunk és vártam ,hogy mikor,vagy mitől fog “bedőlni”.Nem történt meg. . Természetesen mindentől van jobb,nyilván ettől is...DE és ez a lényeg ,hogy mennyiért.....én csak kísérő voltam,minden cél nélkül,de őszintén örülök,hogy elfogadtam barátom felkérését .Dys-cusnak pedig itt is megköszönöm,a hozzáállását személyünkhöz.
 7. Polcsugárzók

  Ez érdekes...fe-let-tébb érdekes...és az is érdekes,hogy ezek a következtetések amikre jutottál,ugyanezekre a következtetésekre jutott a napokban egy a “témát” ismerő és boncolgató ismerősöm is.Aki ráadásúl nagybetűs szakember is a témában.Ő egy 300 W-os erősítővel bírt zenére egy hasonló aprócska dobozt.( a márka most nem fontos)
 8. Royd hangsugárzók

  Köszönöm én is....
 9. Royd hangsugárzók

  Elnézést a piros minuszért, “félreérintés” volt a tableten....
 10. Primare I 22 erősitő újszerű eladó

  “Eladó fix 200 ezer...saját rendszerben meghallgatható! Infó: 06309612185“ Hiába nahhh, vannak még úriemberek....
 11. Van den Hul The Inspiration

  Mintha rossz lenne a cím...ez az erősítő topic...
 12. TMP csevegő

  Úgy látom,itt senki nem szed Béres cseppet
 13. TMP erősitők

  Ezekre a kérdésekre magam is szívesen venném a választ...
×