Jump to content
AVX Café Rebat

Hazimozi Studio

Tag
 • Hozzászólás

  281
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

142

Hazimozi Studio

 • Rang
  Kezdő Fórumlakó

Contact Methods

 • Skype
  hazimozistudio

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  2045 Törökbálint, Kastély utca 20
 • Érdeklődési körök
  Revel hangfal,JBL Synthesis házimozi rendszer,SIM2 házimozi projektor,Meridian digitális DSP aktív hangfal,Stewart Filmscreen házimozi vetítővászon,házimozi fotel,házimozi szoba hangszigetelés,otthoni moziszoba tervezés,Arcam hifi és házimozi készülékek

Profiljának látogatói mostanában

204 megtekintés
 1. Mark Levinson No. 519 sztereó hálózati lejátszó teszt a Home Theater Review magazin jóvoltából. A magyarra fordított cikk elolvasható honlapunkon: Mark Levinson No. 519 teszt -»
 2. Az Arcam A39 sokáig kipróbálható volt bemutatótermünkben és általa megtapasztalhattuk a G osztály hatékonyságát. Most az A29 is megérkezett, ami az A39-hez képest lényegesen kedvezőbb áron rendelhető (A39: 566.990 Ft. A29: 377.990 Ft). Eleinte szkeptikusak voltunk - az erősítőt csatlakoztattuk egy pár Revel Performa3 F206 álló hangfalpárhoz, mert ugyanezt sokat füleltük korábban az A39 erősítővel is. Kicsit várni kellett, hogy járatódjon, melegedjen a rendszer, de megérte türelmesnek lenni. Az A29 nem csak megfelelt az elvárásainknak, hanem felül is múlta. Ahhoz képest, hogy mennyivel kedvezőbb áron érhető el, csak leheletnyit múlja alul dinamikában az A39-et, sztereó tere, nyitottsága és életszerűsége szerintünk a legtöbb hangszeres zene kedvelőnek elnyerheti a tetszését. Kellemes hallgatni való és az ábrázolásmódja realisztikus, nélkülözi azt a húsosságot, játékosságot mint az A19, helyette tisztán a zenei részletekre összpontosít anélkül, hogy bármilyen jellemzőjében dominálni akarna. Szuper kis erősítő, nem igényel nagy helyet, megbízható és szüntelenül zeneiséget nyújt. Az Arcam A29 integrált sztereó erősítő előzetes időpont foglalást követően kipróbálható bemutatótermünkben.
 3. A tegnapi videóban megemlítették, hogy mire/mikor használhatók egy REL mélyláda bemenetei. A mai rövid útmutató a HOGYAN részt taglalja, avagy így kösd tévédet/házimozid/aktív hangfalaid REL mélysugárzódra!
 4. A lenti videó (magyar felirat engedélyezhető hozzá) megválaszolja, hogy mire szolgálnak és mikor használandók egy REL mélyláda bemenetei: A REL termékei előzetes időpont egyeztetést követően kipróbálhatók bemutatótermünkben.
 5. Egy nemrégiben elkészült installációnk SIM2 SUPERCUBE házimozi projektorral, mennyezetbe beépíthető hangszórókkal (5.1 házimozi hangrendszer), Arcam elektronikával és mennyezetben elrejthető, motoros vetítővászonnal. További szép napot!
 6. Mostanában többen is megtiszteltek minket látogatásukkal, mert kíváncsiak voltak az új JBL 4367 stúdió monitor hangfal tudására. Úgy tűnik, máshol is teret nyernek a retrós külsejű JBL-ek, ezért újabb "reinkarnáció" várható majd a JBL L100 személyében:
 7. Hamarosan egy újabb 4K DLP vetítő lesz elérhető a SIM2 kínálatában: Bővebben >>>
 8. Házimozi Stúdió bemutatóterem

  Boldog Új Évet Kívánunk minden új és visszatérő látogatónknak!
 9. Házimozi Stúdió bemutatóterem

  AV-Online beszámoló legújabb TRON moziszobánkról! A cikk itt olvasható >>>
 10. Kedves Rózsasándor, A HDMI 2.1 specifikációnak meg fog felelni a HDMI 2.0-át támogató vezetékek döntő hányada. Utóbbiak ára 1-2 ezer Forinttól indul és a minőség függvényében meg sem áll a csillagos égig. Üdv, Házimozi Stúdió
 11. Házimozi Stúdió bemutatóterem

  Jingle Bell, JBL, papparam!
 12. 8K ÉS 10K KÉPET ÍGÉR A HDMI 2.1 2017 November végén a kaliforniai HDMI Forum Inc. közzétette a HDMI 2.1 specifikáció adatait, ami minden HDMI 2.0 alkalmazó számára elérhető. A legfrissebb szabvány specifikációja különféle magasabb felbontású videókat és képfrissítési frekvenciákat támogat beleértve a 8K60 és 4K120 formátumokat, valamint a szükség esetén akár 10K-s felbontást. Bővebben>>>
 13. Legújabb bemutatótermünkben lévő moziszobánk, a "TRON". Előzetes időpont egyeztetés után Te is kipróbálhatod, hogy milyen jó hangot lehet kis térben is megvalósítani! Még több infó hamarosan!
 14. Angol nyelvű teszt egy kompakt Revel házimozi konfigurációról, mérésekkel, a Sound & Vision hasábjain: A teszt ide kattintva elolvasható >>>
×