Jump to content
AVX Café Rebat

Hiccusz

Tag
 • Hozzászólás

  1.982
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

658

Hiccusz

 • Rang
  Törzsvendég

Profile Information

 • Nem
  Férfi

Profiljának látogatói mostanában

820 megtekintés
 1. Házimozi erősítők,processzorok

  “... XMR-1 = northern hemisphere summer, that's somewhere June to September 2018RMC-1 = northern hemisphere summer, that's somewhere June to September 2018XMC-1 Gen 3 = northern hemisphere fall/winter, that's September 2018 to March 2019XMC-1 Gen 2 Atmost/DTSX update/upgrade = after the above, is that like possibly a year away? ...”
 2. Szerintem ebben teljes egyetértés van ezen a fórumon, így ebből a szempontból nyitott ajtókat döngetsz. Más kérdés, ettől még a java nem vág bele. Hogy mégis ki, miért nem, az már sokrétűbb kérdés. Ahogy a szép lassan csordogáló válaszokból ki is tűnik.
 3. Akusztika a moziszobában

  ... mert azt gondolod (vagy, ne adj’ isten, mondták), a kettő között van összefüggés?
 4. Moziszoba építés

  Ahogy mondod, “ajánlás”, ami az ideális állapotot célozza meg. Nem kötelező, vagy, sok esetben, nem is lehet pontosan betartani.
 5. Moziszoba építés

  Változatok AURO-3D-re
 6. Házimozi erősítők,processzorok

  Szívesen.
 7. Házimozi erősítők,processzorok

  Annyi a szitu, hogy a v2 board-dal szerelt XMC-1-ket már nem árulják, helyette az XMC-1 Gen2 v3 board (hdmi 2.0, hdcp 2.2) verziót kezdik el úgy 2 hét múlva árulni. Ez a board csak a hdr és uhd/wcg kpmpatibilitást hivatott támogatmi, tehát az atmos board upgrade ezen felül értendő! A hírek szerint ez utóbbit csakis az RMC-1 és az XMR-1 megjelenése utánra tervezik. De ennek nem az importőrnek kéne utánanéznie s megínia?
 8. Házimozi erősítők,processzorok

  S mi a gyanús?
 9. Biztos, hogy nem. De állok rendelkezésedre, ha eljött az idő. :-)
 10. Ha bejössz, meg tudom neked mutatni a benq w1090-et, ami 200e Ft-os DLP-t, mert történetesen még nálam van. Ezen felül még egy Epson LCD-t, egy Sony SXRD-t, e egy drágább DLP-t is, csak hogy legyen némi fogalmad, melyik, miről szól. Ha tetszik a Benq, máshol tudod megvenni, mert őt mi nem forgalmazzuk, de ennyit tudok segíteni, ha gondolod. 06305906564. DREAMCINEMA.
 11. Moziszoba építés

  Pond Creek Cinema
 12. Moziszoba építés

  Pöti mozi
×