Jump to content
AVX Café Rebat

tanczi

V.I.P.
 • Hozzászólás

  1.457
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

728

tanczi

 • Rang
  empirikus hifista - nem elméleti v. ócsároló pköszörű
 • Születésnap 1974-11-13

Contact Methods

 • MSN
  tanczi@hotmail.com
 • Skype
  tanczi1974

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budaörs / Bp.
 • Érdeklődési körök
  A hifin és a boron kívül, szerinted? :-Q

  Hifi, ping-pong, sakk, bor-gasztro, bicikli.
  Kb. ebben a sorrendben!

Profiljának látogatói mostanában

22.011 megtekintés
 1. igazán nem akarom túlokoskodni, de az árából ítélve ez egy Vibavoice Gemini 500-as. Nem 1000-es :-) Csak hogy le legyen írva. Így egyértelmű. Én ajánlom, épp ideiglenesen parkol egy ilyen nálam, jó cucc. Persze van ilyen hasonló "nyugati cucc" 2-3-szoros áron is, kinek mit teccik...
 2. Kicsit macerás így olvasni, javaslom, képként tedd be őket ide inkább.
 3. Kiváló minőségű, szinte egyedi gyártású analóg IC-pár, 1 hónapos - indok nélküli - visszavásárlási garanciával. 80 ezer HUF.
 4. Igen, még keressük.
 5. VHS / bármilyen foirmátumú videó még érdekel.
 6. Téma adott, ezt a kütyüt keressük egy barátom számára használtan, jóárasítva: Pioneer AS-WL300 wifi adapter Minden megoldás érdekel, ajánlat bármilyen formában jöhet (privát, tanczi@hotmail.com, +36309994722, személyesen stb. :-)
 7. Nálunk még aktuális
 8. Nekem ez kell, megveszem, Húsvét után jelentkezem.
 9. Rossz helyen is van, el is van írva a neve.
 10. Lelkes Omega és Gemini 1000-es felhasználóként - az érdeklődőket vásárlásra / meghallgatásra bátorítom, valamint - gyors eladást kívánok. Ez a "szűrő" tapasztalatom szerint csodát tesz a forrás- és előfok-készülékekkel, de 'átlagos' integrált és hm-erősítőkhöz is erősen ajánlott.
 11. Virtuális föld

  OK, elfogadom mindenki véleményét - de közben már kettőnél járunk
 12. Régebben használtam sztereóhoz szubot (ez már évek óta nem játszik nálam). Viszont: - korábban a kisszobámban 9 helyen próbálgattam a szubot - nekem egyértelműen az ülő helyzethez legközelebbi pontban tetszett / tetszik legjobban a hangja (pedig akkor még csak átlagos bemérő-rendszerrel rendelkező erősítőm volt) - most már csak hm-hez használok szubot, abból is kettőt (ld. kép). Az elhelyezést megtartottam, a mostanában használt előfokom / erősítőm tökéletesen bepasszintja a hangképbe (mindenki megnyugodhat, ma már rendet raktam a szobában - csak az új szubkábelek miatt volt egy kis szőnyeg-fennforgás). Ja, és 100 Hz-en vágok házimozihoz, nem 80-on Kíváncsi leszek majd a mérési eredményeidre.
×