Jump to content
AVX Café Rebat

sikitomi

Regisztrált felhasználó
 • Hozzászólás

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

0

sikitomi

 • Rang
  Isten Hozott! :)
 1. Hangszóró szervíz help!

  Köszönöm a válaszokat! Igen a csillagra gondoltam, korábban tényleg utánajártam a dolognak, hogy mi is lehet és szererncsére találtam egy makulátlan állapotbant itt a fórumon... Most azzal szembesültem hogy használat közben is előjöhet a probléma, mert 2 éve vettem hibátlan állapotban és vigyázva volt ár. Szerintetek ilyen hangszorócserével foglalkozik valaki és lehet-e még kapni ilyen típust?
 2. Hangszóró szervíz help!

  Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a következőkben: adott egy mordaunt short 904i, melynek a mélyhangszoró membrán közepe eldeformálódott. A hangfalakat szövettel használtam így a sérülés nem tudom mikor keletkezett és a napokban vettem csak észre. A párból csak az egyik sérült. A kérdésem javítható-e vagy cserélni kell? Ha tudtok bárkit aki tud segíteni kérlek írjátok meg. Kép Üdv. Tamás
 3. Mordaunt-Short

  Köszönöm a gyors válaszokat.
 4. Mordaunt-Short

  Sziasztok! Egy ideje keresek már MS Avant 905i centert. Jó pár hirdetés képein látok kitüremkedést a membránon. Szerintetek mi lehet ez, befolyásolhatja-e a hangzást?
 5. Keresek Mordaunt-Short 907W mélynyomóhoz oldalsó lábakat és tüskéket ill. ha valakit tud abban segíteni hogy hogyan lehetne utólag legyártani hozzá, az is sokat segítene.
×