Jump to content
AVX Café Rebat

opel123

Mokka Mester
 • Hozzászólás

  2.026
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

419

opel123

 • Rang
  Beköltözött
 • Születésnap 1966-11-13

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Zalaegerszeg
 • Érdeklődési körök
  Zene, fotó, régi órák, kávé
 1. Elektroncső topik {___]=

  Az OTK az minőségellenőrzési pecsét, szerintem gyakorlatilag nincs jelentősége. A másikat nem tudom.
 2. Köszi! Írok privát üzenetet. Ha nem tudod megnézni (mert még új vagy) akkor írok a gmailes címedre.
 3. Szia! Első tulaj vagy? Volt a készülék megbontva? Mikori az errősítő, mert a leírást látom, de már kifutott modell gondolom. Köszi! NL
 4. Hőcserélős gépnél a hőmérő a fontos. mivel eléggé könnyen túlhevül vagy több csapolással túlhűlhet a víz a fej előtt. Hőmérővel viszon nagyon jól lehet kontrollálni a csapolást. Ha van furat, egy k-típusú szenzor és egy kijelző kínából már 5-6e Ft-ból összejöhet és a vakdugó helyére be is szerelhető.
 5. Lemezjátszó

  versenyműben általában 3 tétel van...lehet akár tracknek hívni....de nem ez volt a mondanivaló
 6. Tunerek

  Jenő szerintem majd leírja, hogy az adótornyok között hogyan van a kommunikáció. Sajnos hallom, ha Budapesten járok, hogy az autómban jobban szól a Bartók, mint Kabhegy vagy Nagykanizsa esetleg Hegyhátsál vételkörzetében.
 7. Lemezjátszó

  Csak a zenéről beszéltem, nem a nyomás minőségéről. Felőlem lehet a legjobb nyomás, ha sosem teszem fel mert nem tetszik.
 8. Kábelezzünk

  Minek mennék? Mennyiben segítene az, meghallanám nálam? Elég alacsonyról indul a kábel és a Kondo spz azért elég jó kábel ahhoz, hogy akkorát ne dobjon rajta, hogy hanyatt dobjam magam. Biztos vagyok benne, hogy számít de nálam ez most nem hallatszik, legalábbis nem nagyon tesztelem vele és nélküle csak azért, hogy elmondhassam, hogy jé tényleg.
 9. Kábelezzünk

  Az erősítőm átépítésekor az eredeti toroid gyakorlatilag fél méterről hallható morgással működött. Kicseréltem egy böszme nagy NDK trafóra, az is morgott és kézzel is érezhetően rázta a házat. Jól átgondolt csillapítással (fém-gumi szilentekkel, amiket Caterpillar motorvezérlők felfogatásához használt a gyártó plusz gumi és lágy műanyag, fém alátétek segítségével) az erősítő háza teljesen nyugodt, hangja sincs, nem ráz. Ez a hangján is hallatszott. A kábel alátámasztás ezek után nem hozott semmit. Az alátámasztásokat gőzőlt bükkből csináltattam (tíz centis kis lapos téglatestek vájattal) és csak azért, mert jobban néz ki, ha nem a szőnyegen tekereg a kábel. Nem vártam tőle semmit, nem is hozott semmit. Ezt bebuktam, de jó, ha jön valaki és nézi mi a fene az ott a földön. Erre lehet jó kis voodoo mágiát mesélni
 10. Kábelezzünk

  Egy kis guglizással megkeresném az oregoni mirtusz sűrűségét és egy ahhoz hasontó nemesfát választanék, asztalos meg van a környéken....ha szeretnék valami hasonlót.
 11. Lemezjátszó

  Utánnyomást 40 Euroért vettem. Egy eredeti nyomás ennek többszöröse. Tényleg jó a felvétel még ezen a "reissue-n" is (a 2. van meg LP-n). Mielőtt költenél rá, érdemes a hanganyagot megszerezni CD-n, ami "csak" 3-5e Ft vagy letölteni, nehogy csalódás érjen a stílus miatt. Nem mindenki szereti ezt a zenét. Az is jó, ha az angol szöveges részeket érted, mert jó poénokat lő az énekes az átkötéseknél.
 12. Én valami 300 fokig hőálló hőtükrös anyagot tekertem rá két rétegben. Építőanyag üzletben vettem. Valami fekete anyag volt a szigetelő. 1m x 2m-es darab volt a legkisebb. Te is ilyen helyen keress.
 13. Hirek, újdonságok.

  Posta lenne, mert március végén megyek leghamarabb Bp-re. Privát üzenetben légy szíves írd meg az árat aztán elutalom előre. Köszönöm! Üdv! NL
 14. Hirek, újdonságok.

  Köszönöm! Lett eredménye? Üdv: NL
×