Jump to content
AVX Café Rebat

nehai

Nehai
 • Hozzászólás

  1.554
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Társasági megítélése

167

nehai

 • Rang
  Törzsvendég

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hydrasound.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Profiljának látogatói mostanában

4.378 megtekintés
 1. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Egy új termék került a palettára, amit kifejezetten külső 12VDC-s HDD-k tápellátására fejlesztettem. Zeus Cube egy kompakt megoldás a zenei vagy házimozi rendszerünk tuningolására, nem kell hozzá külön a megfelelő tápkábel megtalálásával vesződnünk, hiszen be van építve a hozzá illeszkedő hálózati kábel ródiumos minőségi dugvillával. A dc dugó mérete és a kábelek hossza változtatható, az alap kiszerelés 1M-es kábeleket tartalmaz. Grátisz beépítésre került egy hálózati jelkondícionáló is mely akkor is érezteti pozitív hatását ha csak önmagában a hifit kiszolgáló hálózatra kapcsoljuk az egységet. A hangi hozadéka legfőképpen a feltisztult és nagyon részletgazdag magastartomány, nagyon levegős és teres hangkép, megfogott mélyremenő basszussokkal. Nálam egy 4TB-os külső HDD-nél élményszerű változást hozott, messze az egyik legolcsóbb rendszert tuning A lehető legolcsóbb és legjobb ár/érték arányú tuning, HDD-k vagy egyéb kisfogyasztású 12VDC-s eszközökhöz használható (router, switch stb.). Az ára : 20.000Ft
 2. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Szia Az új kábelek sok mindenben különböznek a régebbi generációktól, anyag, felépítés. tervezési szempontok. A legújabb (2017-18) szériák pedig több kategóriával léptek följebb az elődöknél. A Titan IV Mk3 2014-es fejlesztés, a mostani már lényegesen följebb van Az új fejlesztések leginkább a transzparencia, hangszínek, felbontás terén javultak sokat, annak is köszönhetően, hogy sok új referencia kábellel bővült a paletta amihez volt szerencsém fejleszteni, meg sikerült egy klasszis hangfalat felújítani és ezáltal munkába állítanom.
 3. Virtuális föld

  Ez egy nagyfrekis zajszűrő, mely elvileg nem engedi, hogy a nem használt de bekötött RCA aljzat+belsőkábel antennaként működjön, azon keresztül zaj kerüljön a rendszerbe, hangi hatása van természetesen, de vajmi kevés köze van a valódi zajszűréshez (mármint a hangi változásnak) ami egyáltalán nem biztos, hogy pozitív. Csináljak ilyet?
 4. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Az új füleskábelemből... Meze 99 fejhallgatóhoz készült kábel eladó. Vadonatúj, sajnos túl jó képeket nem sikerült róla készíteni egyelőre, élőben szebb. Jelenleg 2.5mm-es TRRS jack dugókkal van szerelve szimmetrikus bekötéssel, de bármilyen más csatlakozóra át tudom szerelni, OCC Silver Plated Copper Litze, teflon szigetelés, 8 core, csatornánként 4-4. Tiszta, légies hang, nagy felbontás. 1M az ár a 25e Ft. A kábel elkelt, köszönöm.
 5. Akciók - leértékelések...

  Az ethernet kábelek alsó és középső szegmensében kisebb újítás lesz. Ez elsőként az Iris Silver-t érinti, mely az új módosítással ugyan nem éri el a Silver II minőségét de igen csak megközelíti, aki nem hisz a LAN kábelek hangminőségre gyakorolt hatásával kérjen bátran próbára is belőle, nem egy olyan esetem volt ahol az "ezt nem hittem volna" visszajelzések érkeztek már a kipróbálás után. Az akciós ár garantáltan többszörösét hozza minőségben, az egyik legjobb ár/érték arányú fejlesztés lehet. A szeparált struktúra nem változik, a legkülső szigetelésben lesz változtatás a belső ugyanaz, audiograde monokristályos ezüstözött réz, habosított polietilén szigetelés, 100% árnyékolás, gyári low latency geometria, nagyon flexibilis kis helyre is be lehet hajtogatni a vastagsága ellenére. Iris Silver 1M 40Ft (Brutto), mostantól előrendelhető -50%-os áron. a nagyobb méretekre egyedi árat adok. Az akciós ár 03.31.-éig beérkező rendelésekre lesz érvényes 1M 20.000Ft, 1.5M 25.000Ft, 2M 28e Ft. Ethernet Cable 1Gbit/s RJ CAT1200MHz OCC Copper 25u Pure Silver Conductors Low Jitter and Low Latency Minimal Digital-Timing Distorsion Minimal Time-Delay distortion Shield: 100% Audioquest 10G CAT7 50micron Gold Plated Plugs Crimp Plugs. OD: 8x16mm - Kiváló hangszínek, nagy dinamika és igen mélyre merészkedő basszusok jellemzik, legfőképpen a magas régiót érinti a változtatás, melytől így az részletgazdagabb lett. Tér széles és nagyon jó jelenlétérzetet ad, a szokványos LAN kábelek vagy kiabálnak és súlytalanok, vagy magas hiányosak fátyolosak. A rendeléseket minden esetben kérném ne PÜ-ben tegyétek mert onnan úgyis email-t fogok kérni, hanem egyből emailben legyetek szívesek. Köszönöm.
 6. Használt, beszámított és kifutott kábelek és egyebek fognak itt megjelenni.
 7. Akciók - leértékelések...

  Ebben a topikban majd mindig az aktuális kedvezményes vásárlási lehetőségeket fogom megjeleníteni.
 8. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Hamarosan elkészülnek az új fejlesztésű tépegységek, lesz egy olcsóbb fix táp/dc kábellel együtt kifejlesztett egybeépített lieáris tápegység, amit kis fogyasztású eszközök (12Vdc 1A-2A) tápellátására ajánlok, főleg külső HDD-k tápolására, de jól jöhet routerek, switch-ek és egyéb kis fogyasztású eszközöknél ahol a hang és a kép minőség javítása fontos. Szeretnék igényesebb alumínium dobozba épített tápegységet is kínálni, ennek a fejlsztése is befejeződött, itt 4A-6A 12Vdc teljesítménnyel szinte bármilyen eszköz tápigényét le lehet fedni, Japán gyártmányú bipoláris tranzisztorok és minőséi teljesítmény diódakkal, audiograde nagy kapacitású puffer kondenzátorokkal szerelt, a belső kábelezés nagytisztaságú UPOCC és ezüst. Tesztek alapján egy audiophile rendszerben képes legalább egy készülék kategóriányit emelni a nívón, még egy külső HDD használatánál is, nem beszélve egy komplett médialejátszóról például.
 9. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Nincs mit szívesen.
 10. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Szia Az alap elosztó a Hydra6 30e Ft brutto. 3Méteres tápkábel pedig attól függ melyik kategóriából választasz, a kínálatból a legolcsóbb. Hades Pro Mk2 25e 1m 30e 1.5m ....3méter 40e Ft lenne. Összesen 70e Ft brutto. Egyedi olcsóbb megoldás lehetne, hogy nem a kínálatból választasz hanem egyedi kábelként, rendszerhez illesztett betáp kábelt kérsz az elosztóhoz, melynél figyelembe kell venni az elosztóból tovább csatlakoztatott tápkábeleket és a készülékeket valamint azt, hogy mit szeretnél (bár ezt leírtad). Így nagyjából 50e Ft-ból kilehet hozni egy jó elosztó/tápkábel párost ami illeszkedik a rendszerhez. Vagy te határozd meg a rendelkezésre álló pénzügyi keretet és ha tudok ahhoz adok ajánlatot, ha érdekel akkor email-ben keress meg és másold be nekem az itt adott árajánlatot is, köszönöm.
 11. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Sziasztok! Mai naptól megváltozott a bankszámlaszámom, kérek mindenkit aki utalással fizet, hogy a kapcsolatoknál megadott számlaszámra utaljon. Köszönöm. Személyes átvételre a Bp. IV kerület Klauzál utca 9. hsz alatt is van ezentúl lehetőség, előzetes egyeztetés alapján 7h-14.30h között. Vásárlás előtt a számlaigényt kérem előre jelezni lehetőleg az adatokkal együtt. Tápegységekre és egyéb garanciális eszközökre a számla automatikusan jár mert ez a garancia jegy is egyben. kapcsolat
 12. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Szia Már készítettem ilyen füleshez kábelt. De asszem az 3.5mm minijack-es volt nem 2.5mm-es. Ami probléma, hogy baromi szűk a bemeneti nyílás és meg kell venni a bele való dugókat, vagy kell hozzá a fejhallgató és akkor pontosan méretre kell gyártani a csatlakozót, szívtam vele mert 5mm a hely és a csatlakozó fizikailag önmagában már nagyobb, nem beszélve ha zsugorcsövezni vagy csicsazni is szeretnénk. de a tulaj elégedett volt a kivitellel és a hangzással. Talán olvassa és majd leírja. Keress meg emailben a részletekért amennyiben érdekel.
 13. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Kedves zeneszerető hobbitársaim, ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal ebben az évben is. Az év végére sikerült teljesen megújítani a hangfalkábel és a tápkábel kínálati palettát, összekötőkábelek jól állják a kihívást, a One mindenképpen marad mert az nagyon bevált, a többi szegmensben lesz fejlesztés. Tervezek egy magasabb minőségű de közepes árfekvésű elosztót, a Hydra6 és a Zeus HRC közé, DC tápok is nagyon keresettek lettek így ott is várható fejlesztés. Nagyjából ezek a tervek jövőre. Mindenkinek Áldott és Boldog Karácsonyt Kívánok!
 14. Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

  Köszi a korrekt beszámolót, sajnálom, hogy a külső táp nem hozta azt elsőre amit szerettél volna, kis kiegészítés a pontosság kedvéért, amit előtte hallottál és meg is beszéltük, hogy az egy egyedi tápegység volt és ugye egy másik tápkábellel együtt alkotott párost és hozta is amit kell, amit küldtem egy másik párosítás volt. Sajnos ilyen előfordul, hiszen elég hosszú és több elemből álló (betápkábel+elosztó+tápkábel+tápegység+DC kábel+készülék) részegységeket kell a rendszerrel együtt szinergiába hozni valahogy, nos ez sokszor még meghallgatással sem egyszerű, univerzálisra belőve pedig gyakorlatilag bármilyen eredménnyel járhat, ezért mindig alapos rendszer elemzés és van amikor próba meghallgatás után, kell változtatni az összeállításon az eredmény érdekében, az átépített tápegység már biztosan megelégedést fog hozni, (legalábbis ezen dolgozom).
×