Jump to content
AVX Café Rebat

Minden aktivitás

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Virtuális föld

  Mi a különbség a többi kábelgyártó és cables marketingdumája között? Pontosan ugyanazt csinálják. A többi marketingduma nem zavar?
 3. Pc alapú audio lejátszás

  Sok linux disztrónak van "Live" verziója, ha az AP-Linuxot akarod használni, akkor előtte fel kellene telepítened valamilyen gépre, majd csinálni belőle egy image-et. Ezt megnyirbálni csak hozzáértéssel lehet, és igazából nem is nagyon éri meg. Miért akarsz mindenképpen hálózatról bootolni? Miért nem raksz bele egy SSD-t a gépbe? Vagy akár pendrivera is telepíthetnéd a rendszer, aztán bootolsz arról.
 4. Virtuális föld

  én még csak azt sem gondolom, hogy nagyon magyarázni kellene a dolgot, hisz' pl. a kábelek közötti, sokszor egyértelműen és kiemelkedően mutatkozó különbséget sem nagyon tudják megmagyarázni, csak ne legyen már - bárki részéről - a hasbaakasztó és megalapozatlan, a termék-eladásait támogató marketingduma
 5. Digitális fényképezőgép

  Amiről én hallottam, az analóg vázba építhető digitális hátfal. Nagyon öszvér megoldás, rengeteg hasznos alapfunkciót nem tud, az ára meg eléri egy komolyabb DSLR árát, szóval tényleg csak analóg fanatikusoknak való. Bár ők meg miért akarnának digitális képeket? Na mindegy, nem kell nekem mindent értenem...
 6. Hang alatt mit értesz, mit kötöttél rá?
 7. Virtuális föld

  Inkább egy tehetséges, birka türelmű 'cicológusnak'...
 8. Eladó egy Marantz SR5008 as 7.2 es Házimozi erősítő ezüst színben Nagyon szép gyakorlatilag karcmentes állapotban van, és tökéletesen teszi a dolgát Tartozékai : távirányító, mikrofon, tápkábel , gyári doboz. Ára Fix : 100.000 Ft Személyes átvételre Budapesten /XIX,XX, XXI, -kerben van lehetőség/ illetve Szigetszentmiklóson , itt ki is próbálható/ meghallgatható. Posta, futár, megoldható, gyári dobozában Elsősorban telefonon várom az érdeklődéseket , mert nem mindig van időm üzeneteket olvasni Tel: 06203157kettő09 Leírás : http://us.marantz.com/us/products/pages/ProductDetails.aspx?CatId=avreceivers&ProductId=SR5008
 9. Virtuális föld

  Itt jelenleg egy tény van, hogy különböző emberek eltérő rendszereken másként élik meg ezek hatását. Az összes többi valamiféle szubjektív élményből fakadó következtetés, de inkább egyszerű találgatás. Meg kéne ezeket mutatni egy fizikusnak, csak tartok tőle, marhára nem érdekli a dolog.
 10. Még megvan a kábel! 60000ft
 11. Elektromos kazán

  Ezeket érdemes elolvasni: 1 2 3 Én az elektromos padlófűtést preferálom, kiegészítve 1-2 rendes (japán) klímával és napelemmel. Szerintem ez a legolcsóbb és leghatékonyabb rendszer, amit villanyból ki lehet hozni. Kár volna sok pénzért kiépíteni a radiátorokat, fűtéscsöveket, stb-t. Nálam 120nm-t fűtött két 5Kw-os klíma a télen, hozzá a hidegburkolatok alatt elektromos padlófűtés ment éjszakai áramról. Külső hőszigetelést még nem kezdtük el.
 12. Üdv !Nekem volna Onkyo 5060 R végfokom eladó . (Csöves erősitöre váltás miatt szeretném eladni ) Kovács István 70 418 1234 számon elérhető vagyok ha aktuális a dolog !
 13. 10m HDMI 2.0

  Még egy-két nap és feladom! Ha cserélné valaki a fent nevezett típusát a megadott hosszban,akkor vinném! Budapesten 24-én át tudnám venni ha akad egy példány! (sajnos túl sok a HA...!!!)
 14. Ati eladó kábelei

  UP!
 15. SOL Kolibri fan club

  A Heed -Kolibri letesztelve. Persze nem az elő-végfok, de azért az irány igen. De teszteljétek le Ti is! Sör nélkül jó. Sörrel majd Ti megmondjátok.
 16. 47 lab OTA St(o)ratos összekötő kábelek

  Kedves Fórumtársak! Rendszerátalakítás miatt eladó vált az általam kb. másfél-két éve Kürthy Tamásnál vett 0,4 mm-es 47 Lab OTA St(o)ratos vezetékből, Nakamichi dugókkal szerelt összekötő kábelem: Mivel a két egyméteres pár már elkelt, ezért a rövidebbnek engedek az árából OTA St(o)ratos 0,4 mm-es RCA interconnekt, 0,6 m hosszú - 1 pár – 11.000 Ft/pár + nálam a postaköltség Érdeklődni priviben vagy a 06-30/311-95-46-os számon lehet.
 17. Valóban sok félelem érezhető és rengeteg félreértés kering a témában (itt is láthattunk néhányat az elmúlt órákban). Az akusztikai kezelés néhány évvel ezelőtt még nagyon különc ténykedésnek számított, nagyjából kimerült a kísérletezésben. A megjelent publikációk a böszme diffúzorokkal és otromba basszuscsapdákkal inkább elijesztették az érdeklődőket. Ma már sokkal jobb a helyzet, igényes kinézetű és hatékony panelekkel operálhatunk, a modern szoftverekkel pedig nagy biztonsággal tudjuk modellezni az akusztika viselkedését, tétova kísérletezés helyett célirányosan tudunk haladni. Egy átlagos zenehallgató és moziszobában azért fel szoktak halmozni 1-2 MFt értékű berendezést. Egy akusztikai kezelés ára ritkán lépi túl a 200e forintot, az általa okozott javulás pedig általában jóval nagyobb, mint egy készülék-, vagy kábelcsere hatása.
 18. Ma
 19. Igen, hozzám került. Meglepő, de tényleg működik a képnél. A hangnál is dinamikusabbnak tűnik. Amit nem ellenőriztem, hogy vesz-e el a térből.
 20. Virtuális föld

  megismétlem neked is, Ákos : mérés hiányában az nem lehet tapasztalati tény, amit Rudolf fentebb leírt > ezért kértem az erre vezető mérési eredményeket azt viszont, hogy + vagy - előjelű, de tapasztalható és auditív hatása lenne a VF-nek, nem kétl(ett)em
 21. Oyaide NEO d+ kábelek

  Oyaide Neo+ XLR kábelt köszönöm szépen! A kábel bejáratás alatt van, így az első tapasztalatokról most csak röviden: Genelec 8040A hangfal és Ethosz Audio LA-4 S csöves előerősítő között 2m-es hossz kivitelben biztosítja a jel átvitelt. A hang dinamikusabb lett és a tér is javult. Részletgazdagabb, tisztább és valósághűbb.
 22. Yamaha DSP-A2

  165.000.- Szállításban tudok segíteni.
 23. SOL Kolibri fan club

  Heed Hummingbird - 2490 EUR (bár Zsolték már nem gyártanak hangsugárzókat, ill. nem Heed név alatt kerülnek fejlesztésbe, gyártásba, ha jól tudom) Heed Hummingbirg SE - 3290 EUR A magyar piacra marad(na) Kolibri néven, a nagyon jó árában Pedig még csak két sört ittam, de már brainstorming van, ami betudható, hogy ma kaptam vissza a Heed ellőfokomat és végfokomat a Heed "gyárból", így a Denonavr által már meglebegtetett Kolibri - Heed párosítás hamarosan meg is történhet. ui. Tamás tanácsolta a héten, miután beszéltünk, hogy a sör sokszor segít, bár azt mondta, hogy főleg akkor, amikor Ő issza, de Ő most nincs itt ...
 24. Pc alapú audio lejátszás

  Jelenleg ap-linux-ra van belőve a squeezelite lejátszó. Nagyon frankó a hangja, ha lehet ennél maradnés. Tiny Pxe server fut windows-on. A pxe boot http-n tölti a kernelt, meg az img-t. Ez már megy rendesen. Az img nem erre való, amit használok, mert az telepítő img, nem pedig egy már telepített linux. Egy ilyen img összeállítására ácsingózom, de ehhez vagyok kevés.
 1. Load more activity
×